Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران دانشگاه ام‌آی‌تی در آمریکا معتقدند افزایش تغییرات آب‌وهوایی در نتیجه افزایش گردشگری فضایی است و باید برای مقابله با تأثیرات مخرب این گردشگری بر اتمسفر و آب وهوا تدبیری اندیشید.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست از پایگاه خبری فیز (phys)، پژوهشگران مؤسسه فناوری ماساچوست (اِم‌آی‌تی) آمریکا، مقاله‌ای را در مجله آینده زمین (Earth's Future) درخصوص افزایش آسیب‌های تغییرات آب‌وهوایی در نتیجه افزایش گردشگری فضایی منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگران در سال ۲۰۱۹ از یک مدل سه‌بعدی برای کشف تأثیر پرتاب موشک و ورود مجدد به فضا استفاده کردند. آنها تأثیر مسابقه اخیر میلیاردرها برای سفر به فضا را نیز اخیرا بررسی کردند.

یافته‌های آنها حاکی از این است که ذرات کربن سیاه (دوده) که از موشک‌ها منتشر می‌شود در مقایسه با سایر منابع دوده ترکیبی مانند هواپیما، تقریباً ۵۰۰ برابر بیشتر گرمای اتمسفر را نگه می‌دارد که باعث افزایش تأثیر تغییرات آب‌وهوایی می‌شود.

علاوه بر این، پژوهش‌ها نشان می‌دهد که هرچند میزان تخریب ازون کل به دلیل پرتاب موشک‌ها در حال حاضر کم است، روند رشد گردشگری فضایی نشان‌دهنده توان بالقوه برای تخریب استراتوسفر (دومین لایه بزرگ اتمسفر که تا  ۵۰کیلومتری زمین ادامه دارد) در قطب شمال در بهار است که دلیل آن آلاینده‌های موشک‌های سوخت جامد و گرمایش ایجادشده به دلیل بازگشت فضاپیماها است، زباله‌ها نیز برای استراتوسفر زیانبار هستند.

پرتاب موشک‌ها به طور معمول با انتشار گازهای گلخانه‌ای و ایجاد آلاینده‌ها در اثر صنعت هواپیماسازی مقایسه می‌شود که این پژوهشگران اشتباه‌بودن این مقایسه را ثابت کردند.

پژوهشگران معتقدند ذرات دوده منتشرشده از پرتاب موشک‌ها تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی بسیار بیشتری را در مقایسه با حرکت هواپیما و سایر منابع محدود به زمین دارند.

 

این محققان یادآور شدند: درحال حاضر به هم‌فکری متخصصان برای یافتن بهترین استراتژی برای سروسامان‌دادن به صنعت روبه‌رشد گردشگری نیاز جدی وجود دارد.

آنها تاکید کردند که ذرات دوده‌ای که به صورت مستقیم به لایه بالایی اتمسفر وارد می‌شود، تأثیر بسیار بیشتری بر آب‌وهوا دارد. این ذرات به دلیل حفظ گرما ۵۰۰ برابر مخرب‌تر هستند. پرتاب روزانه یا هفتگی موشک برای گردشگری فضایی، استراتوسفر را که پس از  اجرای پیمان جهانی مونترال بهبود یافته بود، تهدید می‌کند.

پیمان جهانی مونترال در سال ۱۹۸۷ شکل گرفت و درخصوص منع مصرف موادی که به لایه اوزون صدمه می‌زنند. این پیمان یکی از سیاست‌های محیطی موفق جهانی به شمار می‌رود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: موسسه فناوری ماساچوست ، دانشگاه ام آی تی ، پژوهش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: موسسه فناوری ماساچوست دانشگاه ام آی تی پژوهش تغییرات آب وهوایی گردشگری فضایی پرتاب موشک موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۸ فروردين

ایتنا - نقدینگی فعلی بیت‌کوین در سمت فروش در پایین‌ترین سطح تاریخی قرار دارد. علاوه بر این، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که ممکن است تنها رشد تقاضای مداوم را برای ۱۲ ماه آینده تطبیق دهد.
بزرگترین ارز رمزنگاری شده جهان، بیت‌کوین به بالای سطح ۷۰هزار دلار رسید و قدرت خود را نشان داد اما سرمایه‌گذاران بازار در مورد اینکه قیمت بیت‌کوین از اینجا به بعد در میان موارد کلان فعلی و نوسانات ورودی صندوق قابل معامله در بورس بیت‌کوین به کدام سمت می‌رود سردرگم هستند.

به گزارش ایسنا، ارائه‌دهنده داده‌های زنجیره‌ای کریپتو کوانت گزارش کرد که تقاضای بیت‌کوین در کنار کاهش قابل‌توجه نقدینگی سمت فروش، شاهد افزایش قابل‌توجهی بوده است. این روند منجر به کاهش شدید سطح نقدینگی به پایین‌ترین میزان بی‌سابقه‌ای شده و پیامدهای بالقوه‌ای را برای پویایی بازار ارزهای دیجیتال نشان می‌دهد.

بر اساس تحلیل کنونی، نقدینگی فعلی بیت‌کوین در سمت فروش در پایین‌ترین سطح تاریخی قرار دارد. علاوه بر این، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که ممکن است تنها رشد تقاضای مداوم را برای ۱۲ ماه آینده تطبیق دهد. قابل ذکر است، این تخمین‌ها صرفا بر روی آدرس‌های انباشته تمرکز و بر شدت افزایش تقاضای بیت‌کوین نسبت به عرضه موجود تاکید می‌کنند.

کریپتو نوشت، با این حال، داده‌ها، عدم تعادل قابل توجهی بین افزایش علاقه برای بیت‌کوین و کاهش در دسترس بودن نقدینگی سمت فروش را نشان می‌دهد و سوالاتی را در مورد تاثیر بالقوه بر مسیر قیمت بیت‌کوین و احساسات بازار رو به جلو را ایجاد می‌کند.

به گفته علی مارتینز، تحلیلگر ارزهای دیجیتال، به نظر می‌رسد که بیت‌کوین در بازه‌های زمانی کوتاه‌تری، از الگوی مثلث صعودی خارج می‌شود. این شکست به‌طور بالقوه می‌تواند قیمت بیت‌کوین را به سمت ۷۱هزار و ۸۰۰ دلار سوق دهد، مشروط بر اینکه سطح حمایت ۷۰هزار و۴۰۰ دلار دست نخورده باقی بماند.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۶۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۱۰ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۲.۰۸ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۸ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۵.۹۱میلیارد دلار است که ۵.۷۲ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۱۱.۶۸ میلیارد دلار است که  ۱۱.۰۳ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۹۲.۸۹ میلیارد دلار است که ۸۷.۷۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
۱- بیت‌کوین
قیمت: ۶۹ هزار و  ۷۳۴.۹۵ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۲۳ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۱.۳۵ درصد افزایش
۲- اتریوم
قیمت: ۳۵۶۹.۰۲ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۷۹ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۲.۱۸ درصد افزایش
۳- تتر
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۳ درصد کاهش
۴- بایننس کوین
قیمت: ۵۷۴.۸۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۷۱ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۸.۹۳ درصد افزایش
۵-  سولانا
قیمت: ۱۸۶.۷۳ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۷۳ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۸.۳۰ درصد افزایش
۶-  ریپل
قیمت: ۶۲۲۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۳۹ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۴.۹۰ درصد افزایش
۷- یو اس دی کوین
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد کاهش
۸- دوج کوین
قیمت: ۰.۱۸۴۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۱.۰۴ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۹.۹۶ درصد افزایش
۹-  کاردانو
قیمت: ۰.۶۵۱۳دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۰۳ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۷.۵۴ درصد افزایش
۱۰ – آوالانچ
قیمت: ۵۵.۲۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۶.۴۷ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۴۷ درصد افزایش

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: در سال ۱۴۰۳ رویدادهای فضایی متعددی خواهیم داشت
  • بررسی مهم‌ترین چالش بازار طلا و سکه در ۱۴۰۲
  • استان چهارمحال و بختیاری نیاز به تغییرات گردشگری دارد
  • سقوط بیت‌کوین
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۸ فروردين
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب است/ اتصال تمام ساختمان‌های کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه به فیبرنوری +فیلم
  • چین با موفقیت یک ماهواره جدید پرتاب کرد
  • فقر سرعت پیر شدن مغز را افزایش می‌دهد
  • ۲۳ ماهواره به خوشه استارلینک در مدار زمین اضافه شد
  • صعود دوباره بیت‌کوین به ۷۰ هزار دلار