Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران با جدیت و حسن نیت وارد دوره جدید از مذاکرات احیای برجام خواهد شد.

محمود عباس زاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره آغاز دور جدید مذاکرات احیای برجام در دوحه قطر اظهارکرد: مذاکرات هسته‌ای دوباره از سر گرفته می‌شود چون غربی‌ها به مذاکره و توافق بیشتر از ما نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما دنبال نتیجه بر اساس منافع کشور هستیم چه با توافق و مذاکره و چه بی توافق ولی ترجیح می‌دهیم با مذاکره و توافق باشد چون هزینه‌اش کمتر است.

عباس زاده تاکید کرد:در مذاکرات جدی هستیم و اگر قرار است امتیازی بدهیم باید یک امتیازی همسنگ آن بگیریم. همچین تن به توافق یک طرفه نخواهیم داد. 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: گر قرار باشد طرف مقابل مذاکرات را طولانی کند ما هم گزینه‌های بهتری خواهیم داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مذاکرات هسته ای دوحه قطر برجام آمریکا علی باقری رابرت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۶۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کمیسیون امنیت ملی: سازوکارهای حمایتی تحقق شعار سال با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم محقق می شود

از شواهد این طور برمی آید که تا کنون نتوانسته ایم سرمایه‌های سرگردان را به سمت و سوی درستی سوق دهیم. به همین دلیل، سرمایه گذاران ترجیح‌ می‌دهند سرمایه‌هایشان را راکد نگه دارند و از تورم سود ببرند. حال آن که نیاز کشور این است که سرمایه‌ها به کار انداخته شوند و بخش تولید از جذابیت بالایی برخوردار شود.

دولت با درک ضرورت به کار انداختن سرمایه‌های راکد، لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را ارائه داده است. انتظار می‌رود، مجلس با تصویب این لایحه زمینه را برای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم مهیا کند.

ارائه مشوق‌های مالیاتی جدید به بخش تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مدنظر قرار گرفته است. در این لایحه پیشنهاد اعطای معافیت 100 درصدی سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار، اعطای مشوق‌های هدفمند در جهت جلوگیری از خام‌فروشی صنایع و توسعه زنجیره ارزش دیده‌ می‌شود.

به زعم کارشناسان، اجرای صحیح بندهای مطرح شده در این لایحه، جذابیت و رقابت پذیری صنعت و تولید کشور را برای سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی داخلی و همچنین بازارسازی در بازار جهانی افزایش‌ می‌دهد. با همسویی سیاست‌های مالیاتی با اهداف تقویت تولید و رشد اقتصادی، دولت می‌تواند سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی را در صنایع کلیدی و راهبردی کشور جذب کند و پیشرفت‌های فناوری را پیش ببرد.

 شهریار حیدری، نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص پیشنهاد مطرح شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مبنی بر کاهش مالیات تولید از 25 به 15 درصد و افزایش مالیات بر سرمایه و دارایی به خبرنگار قدس تصریح کرد: این سیاست درستی است و در کشورهای توسعه یافته مورد استفاده قرار گرفته است. مالیات یک ابزار در دست دولت‌هاست که‌ می‌توانند از آن در راستای سوق دادن سرمایه‌ها به سمت سرمایه گذاری‌های مولد استفاده کنند. این پیشنهاد لایحه مورد بحث در خصوص برخورداری بخش تولید از معافیت‌های مالیاتی مثبت ارزیابی‌ می‌شود.

وی ادامه داد: هر چقدر معافیت مالیاتی بخش تولید را افزایش دهیم، بر جذابیت این حوزه اضافه‌ می‌کنیم. به این ترتیب، مردم تمایل پیدا می‌کنندکه سرمایه‌هایشان را در بخش مولد اقتصاد به کار بیندازند. بنابراین، شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم محقق‌ می‌شود.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: باید قبول کنیم که هنوز نتوانسته ایم از سرمایه‌های موجود در کشور به نحو احسنت استفاده کنیم و آن‌ها را به سمت و سوی درستی سوق دهیم. به نحوی که فعالیت‌های تولیدی جذابیت زیادی برای سرمایه گذاران ندارند و سرمایه‌های راکد سودآوری بیشتری دارند. باید این شرایط را تغییر دهیم. اعمال سیاست‌هایی مانند کاهش مالیات بخش تولید و افزایش مالیات بر سرمایه و دارایی‌ می‌تواند کمک کننده باشد.

حیدری گفت: تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند ساوزکارهای جدی و مناسب است. پیشنهاد لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم مبنی بر برخورداری تولیدکنندگان از معافیت‌های بیشتر می‌تواند به تحقق این شعار کمک کند. همچنین کاهش مالیات عملکرد تولید در این لایحه نیز به اشتغال آفرینی و رونق اقتصادی بیشتر و در نهایت افزایش جذابیت تولید و ورود بیشتر مردم به بخش مولد اقتصاد منجر می‌شود. مجلس آمادگی لازم را برای تصویب این لایحه دارد و امیدواریم که هر چه سریع تر در دستور کار مجلس قرار گیرد تا تصویب این لایحه حمایتی از تولید باشیم.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص پیشنهاد مطرح شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مبنی بر معافیت مادام العمر مناطق آزاد و شرکت‌های صادرات محور که رشد سالانه 3 درصد دارند، تصریح کرد: این موضوع نیز کاملاً مناسب و به جا است. اگر بخواهیم رشد اقتصادی در کشور رخ دهد، باید این طور حمایت‌ها را از تولیدکنندگان و صادرات داشته باشیم. یکی از دلایلی که سرمایه‌ها از کشورمان به سوی کشورهای دیگر مثل ترکیه سرازیر شده، به اجرا گذاشتن همین سیاست‌های حمایتی در آن کشورهاست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • منابع مصری: حماس نرمش نشان می‌دهد، اما اسرائیل وقت‌کشی می‌کند
  • واکنش رسمی تراکتور به مذاکره با مجیدی و گل محمدی | همه چیز در ۴۸ ساعت اتفاق افتاد
  • حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
  • ماجرای یحیی گل محمدی و تراکتور پایان یافت
  • وزیر خارجه به کمیسیون امنیت ملی مجلس گزارش داد/ امیرعبداللهیان: موشک‌های ایرانی به دو پایگاهی که صهیونیست‌ها برای عملیات دشمن در دمشق مورد استفاده قرار داده بودند، ضربه اساسی وارد کردند
  • ببینید | خط و نشان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای اسرائیل و آمریکا
  • کمیسیون امنیت ملی درباره عملیات «وعده صادق» جلسه برگزار می‌کند
  • عضو کمیسیون امنیت ملی: سازوکارهای حمایتی تحقق شعار سال با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم محقق می شود
  • قرارداد واردات ۶۰ واگن خط یک مترو مشهد منعقد می‌ شود
  • مذاکرات هسته‌ای باید دقیق روایت شود