Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اموال تملیکی استان بوشهر از تعیین تکلیف حجم قابل توجهی از کالاها در انبارهای اموال تملیکی در استان خبر داد و گفت: در این راستا ۷۵ میلیارد تومان کالاهای رسوبی در انبارهای اموال تملیکی بوشهر تعیین تکلیف شد و به فروش رسید. - اخبار استانها -

رحیم بهادری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از عملکرد مطلوب اداره‌کل اموال تملیکی استان بوشهر در خرداد ماه سال جاری خبر داد و اظهار داشت: اموال تملیکی بوشهر با تلاش روز افزون کارکنان و تعامل ویژه دستگاه‌های مرتبط با تعیین تکلیف کالاهای رسوبی اموال تملیکی شامل فروش، انهدام و استرداد توانست عملکرد قابل قبولی در راستای تحقق اهداف تعیین شده به ثبت برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تحقق این مهم را با همکاری قوه قضاییه، تعزیرات حکومتی و دادستانی استان بوشهر دانست و با اشاره به  انهدام کالای غیربهداشتی در بوشهر تصریح کرد: با دستور دستگاه قضا استان بوشهر 7.5  میلیارد تومان، کالاهای فاسد، تاریخ گذشته، ممنوعه و غیرقابل مصرف در انبار‌های اموال تملیکی استان بوشهر منهدم شد.

وی حجم این کالاهای را 577 تن دانست و تصریح کرد: این کالاها در انبارهای اموال تملیکی بوشهر، عسلویه، نخل تقی و دیلم در خرداد ماه امسال در 4 مرحله با رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های زیست محیطی از چرخه مصرف خارج شد.

مدیر کل اموال تملیکی استان بوشهر با بیان اینکه کالاهای منهدم شده با دستور دستگاه قضا و دادستانی و با حضور و نظارت نمایندگان سازمان‌های مربوط صورت گرفت خاطر نشان کرد: کالاهای امحا شده مربوط به 276 فقره پرونده در راستای رسوب‌زدایی و تخلیه انبارها در سراسر استان بوشهر در 4 مرحله از چرخه مصرف خارج شد.

بهادری از تعیین تکلیف کالاهای رسوبی در انبار اموال تملیکی استان بوشهر از طریق فروش مزایده و حضوری خبر داد و بیان کرد: در ماه گذشته در 2 مرحله کالاهای رسوبی دارای مجوز و با رأی قطعی دستگاه قضا، در انبارهای اموال تملیکی به صورت مزایده و حراج حضوری به ارزش 75 میلیارد تومان به فروش رسید.

وی با اشاره به فروش بیشترین کالاهای اموال تملیکی در استان بوشهر خاطر نشان کرد: در حراج حضوری سازمان اموال تملیکی کشور در خرداد ماه، بیشترین فروش متعلق به استان بوشهر بود.

مدیر کل اموال تملیکی استان بوشهر اضافه کرد: این اقدامات شامل تکمیل و ثبت پرونده، اخذ رأی ، کارشناسی، اخذ مجوز مصرف، ارائه در مزایده و حراج، بارگیری و انبارگردانی در خرداد ماه با تلاش کارکنان اموال تملیکی استان بوشهر و همکاری دستگاه‌های مربوطه انجام گرفت.

تعیین تکلیف‌ کالاهای متروکه در بندر شهید رجایی/ شناسایی 13 هزار کانتینر دارای مغایرت در اطلاعاتسامان یافتن انبار‌های سازمان اموال تملیکی با ورود و اقدام قاطع قوه قضائیه50 درصد انبارهای سازمان‌های اموال تملیکی تخلیه شد

بهادری با بیان اینکه خودروهای موجود در گمرک بوشهر در آستانه تعیین تکلیف نهایی قرار دارد افزود: 281 خودرو سواری و 94 ماشین‌آلات راهسازی در انبار‌های گمرک و اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر وجود دارد.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امحای کالای قاچاق قاچاق کالا امحای کالای قاچاق قاچاق کالا انبارهای اموال تملیکی اموال تملیکی بوشهر اموال تملیکی میلیارد تومان کالاهای رسوبی خرداد ماه تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از رشد 8 برابری آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده در مقایسه با سال‌های گذشته خبر داد.

به گزارش فارس، مهدی هدایت در خصوص املاک فاقد سند گفت: پس از ابلاغ برنامه چهارم توسعه شهر تهران در زمینه نوسازی بافت های فرسوده، یکی از احکام این برنامه اخذ سند برای پلاکهای واقع در بافت فرسوده است و طبق حکم70 برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده که به منظور رفع موانع، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند بافت های فرسوده با هماهنگی سایر دستگاه های مرتبط در سال 1402 نسبت به اخذ سند و نوسازی این قبیل املاک اقدام گردد. 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با تلاشهای صورت گرفته و بکارگیری ظرفیت ستاد بازآفرینی شهر تهران و همکاری شایسته اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند طی سال 1402 دو برابر میزان مصوب برنامه چهارم توسعه بوده است.

هدایت با بیان این که آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند در بافت های فرسوده در مقایسه با سال های گذشته 8 برابر رشد داشته است، افزود: انتظار داریم با همکاری مشترک سازمان نوسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه های مرتبط روند رو به رشد صدور سند تداوم داشته باشد تا بتوان با و پیگیری های شهرداری تهران بر چالش های بناهای ناایمن بافت فرسوده در مواقع بحران غلبه کرد.

دیگر خبرها

  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • اولین مزایده اموال منقول با عرضه ۷هزار تن چای برگزار شد
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • تعیین تکلیف ۳ هزار و ۹۳۷ انشعاب غیرمجاز در استان بوشهر