Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار لوازم خانگی در این سال‌ها دستخوش رکود و افزایش قیمت‌های متعدد شده است، این رکود نه به نفع تولیدکننده است و نه به نفع فروشنده و خریدار، بازاری که هر روز کم رونق‌تر از قبل خواهد شد و فعالان در این حوزه متضرر.

به گزارش ایسنا، وقتی برای خرید لوازم خانگی به بازار مراجعه می‌کنی، از دیدن قیمت‌ها دچار حیرت می‌شوی، کیفیت لوازم خانگی چندان چنگی به دل نمی‌زند، اما به جای افزایش کیفیت در این حوزه شاهد افزایش قیمت به‌صورت نجومی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد بنا بر ضرورت اقدام به خرید لوازم خانگی می‌کنند، می‌توان گفت نوعروسان امروز تنها خریداران لوازم خانگی در بازار هستند و تنها به خرید چند قلم کالای ضروی اکتفا می‌کنند، اما برای همان چند قلم کالای ضروری باید هزینه‌های گزافی را پرداخت کنند.

یکی از گلایه‌های خریداران بازار لوازم خانگی نبود تنوع در این حوزه است، قطعا ممنوعیت ورود لوازم خانگی به کشور این مسئله را تشدید کرده و خریداران و فروشندگان نیز با چالش‌های متعدد روبرو هستند.

پس از اعلام رسمی افزایش قیمت در حوزه لوازم خانگی، بسیاری از فروشندگان و تولیدکنندگان کالا‌های که در انبار‌های خود دپو کرده بودند را با قیمت جدید به بازار عرضه کردند که این مسئله قطعا تخلف است، اما باید دید نظارتی بر این مسئله صورت خواهد گرفت.

افزایش ۱۰ میلیونی قیمت یک یخچال و فریرز در کمتر از ۱۰ روز

امیری یکی از شهروندان شهرکردی با گلایه از افزایش شدید قیمت لوازم خانگی در بازار، اظهار کرد: در سال‌های اخیر قیمت لوازم خانگی به شدت افزایش پیدا کرده است و این مسئله خانواده‌ها را برای خرید لوازم مورد نیاز با مشکل مواجه می‌کند.

وی گفت: باتوجه به خرابی یخچال و فریرز، ۱۰ روز گذشته برای خرید یک دستگاه یخچال و فریزر به بازار مراجعه کردم، قیمت این کالا ۲۶ میلیون تومان بود، اما برای اینکه هزینه خرید را تامین کنم، پس از مراجعه مجدد قیمت همان کالا توسط فروشنده ۳۵ میلیون تومان عنوان شد.

این بانوی شهرکردی بیان کرد: فروشنده بلافاصله پس از اعلام افزایش قیمت، اقدام به افزایش قیمت کالایی که با قیمت قبل تهیه کرده بود، کرد، آیا این کار تخلف نیست؟ نباید نظارتی بر بازار صورت بگیرد؟ این افزایش قیمت با چه مجوزی انجام شده است.

خرید جهیزیه بسیاری از خانواده‌ها را دچار چالش کرده است

صمدی یکی از شهروندان شهرکردی، اظهار کرد: برای خرید جهیزیه دخترم با چالش مواجه شده‌ام، قیمت لوازم خانگی کمرشکن است.

وی افزود: افزایش قیمت در حوزه لوازم خانگی به‌صورت هفتگی اتفاق می‌افتد، برای مثال برای خرید به بازار مراجعه می‌کنی، پس از اطلاع از قیمت، چند روزی زمان نیاز داری تا هزینه را تامین کنی، اما وقتی برای خرید مراجعه می‌کنیم، شاهد افزایش همان کالا در عرض یک هفته هستی.

صمدی گفت: خرید جهیزیه بسیاری از خانواده‌ها را دچار چالش کرده است، وقتی جوانان برای ازدواج ترغیب می‌شوند، باید حداقل شرایط نیز فراهم شود.

افزایش شدید قیمت لوازم خانگی از سال گذشته موجب کاهش تقاضا شده است

جمشید کلاهی- رئیس اتحادیه لوازم خانگی شهرکرد با اشاره به افزایش چند باره قیمت لوزام خانگی، اظهار کرد: افزایش شدید قیمت لوازم خانگی از سال گذشته موجب کاهش تقاضا شده است و این کاهش در چند مرحله تشدید شد.

وی با بیان اینکه آخرین افزایش قیمت در حوزه لوازم خانگی در اواخر خردادماه سال‌جاری اتفاق افتاد، گفت: علاوه بر افزایش قیمت در این حوزه با کمبود کالا نیز مواجه هستیم، باتوجه به ممنوعیت ورود لوزام خانگی از خارج از کشور، تولیدکنندگان داخلی نیز کالا را به وفور در بازار عرضه نمی‌کنند.

کلاهی افزود: عموما تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی نمایندگی فروش ندارد و اصناف نیز باید این کالا‌ها را با قیمت آزاد از بازار تهیه کنند.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی شهرکرد در ادامه با بیان اینکه اگر افزایش قیمت لوازم خانگی و کاهش تقاضا وجود داشته باشد، بسیاری از اصناف این حوزه به تعطیلی کشانده می‌شوند، توضیح داد: در حال حاضر خرید لوازم خانگی در حد ضرورت و برای جهیزیه است، گاهی افراد نیز در صورت خراب شدن لوازم خانگی بالاجبار اقدام به خرید می‌کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر حداقل قیمت یک عدد یخچال و فریزر در بازار شهرکرد ۳۰ میلیون تومان، اجاق گاز ۱۴ میلیون تومان، ماشین لباس شویی ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان و ظرفشویی ۱۶ میلیون تومان است.

در حال حاضر قیمت پنج قلم کالا توسط تنظیم بازار قیمت‌گذاری می‌شود

غلامرضا قائدامینی- معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش قیمت پنج قلم کالا در حوزه لوازم خانگی در کشور، اظهار کرد: طبق مصوبه سازمان حمایت قیمت انواع تلویزیون ۱۶ درصد و قیمت یخچال، فریزر و یخچال- فریزر ۱۰ درصد افزایش داشته است، مابقی کالا‌ها هیچ گونه افزایش قیمتی نباید داشته باشند، اما در مجموع افزایش قیمت مابقی کالا‌ها در اختیار تولیدکنندگان است و نیازی به مجوز سازمان حمایت ندارد.

وی افزود: کالا‌های تولید قبل باید با قیمت قبل به‌فروش برسد، بر روی لوازم خانگی قیمت تولیدکننده و مصرف‌کننده درج شده است و مخدوش کردن قیمت توسط فروشنده تخلف است.

قائدامینی با تاکید بر اینکه افراد کالایی را که قیمت آن مخدوش شده است، نخرند، گفت: شهروندان تخلفات در حوزه گرانفروشی در لوازم خانگی را با شماره ۱۲۴ گزارش دهند، همچنین گشت‌های ویژه نیز بر این حوزه نظارت دارند.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با اشاره به دلایل افزایش قیمت لوازم خانگی، توضیح داد: افزایش هزینه‌های تولید، افزایش دستمزد کارگران، افزایش هزینه‌های حمل و نقل و مواداولیه از دلایل این افزایش قیمت است، در حال حاضر قیمت پنج قلم کالا توسط تنظیم بازار قیمت‌گذاری می‌شود و مابقی در اختیار تولیدکنندگان لوازم خانگی است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: لوازم خانگی افزایش قیمت حوزه لوازم خانگی قیمت لوازم خانگی لوازم خانگی لوازم خانگی افزایش قیمت میلیون تومان حال حاضر خرید لوازم برای خرید قلم کالا کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!

چین را باید بزرگ ترین خریدار نفت ایران دانست که البته بزرگ ترین وارد کننده نفت جهان نیز نام دارد و روزانه حجم بالایی از طلای سیاه جهان را خریداری می کند.

کارشناس انرژی گفت: مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز در این باره وجود دارد.

به گزارش مهر، محسن قمصری کارشناس انرژی با اشاره به اینکه ممکن است اوپک ظرفیت تولید خود را افزایش دهد تا بازار نفت آرام شود و قیمت کاهش یابد گفت: تلاش بر این است که اوپک ظرفیت فروش خود را افزایش دهد و در حد محدود مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل انجام است.

به گفته این کارشناس انرژی نظر بر همین است که به صورت محدود عرضه را افزایش دهند و بازار را کنترل کنند و مشتریان نفت به دنبال این هستند که قیمت نفت افزایش پیدا نکند و هماهنگی‌هایی وجود دارد که افزایش قیمت اتفاق نیفتد.

این کارشناس انرژی در ادامه با اشاره به اینکه تحریم‌های جدید نفتی که آمریکا در از آنها صحبت می‌کند هم اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: هم اکنون تقریباً هیچ پالایشگاه خارجی نفت ایران را خریداری نمی‌کند و تنها چین مشتری نفت ایران است.

وی ادامه داد: چین هم با توجه به روابطی که با ایران دارد و مصالح ملی که دارند به نظر نمی‌رسد نفت ایران را کنار بگذارد؛ زیرا نفت خوب و مناسبی دریافت می‌کنند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: این خبرها بیشتر جنگ رسانه‌ای هستند تا بتوانند بازار را متشنج کنند و مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز وجود دارد.

صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶سال‌اخیر رسیده و به‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه غرب، به اقتصاد این کشور برابر با ۳۵‌میلیارد دلار در سال‌رونق بخشیده است.

بر اساس گزارش شرکت داده ورتکسا، تهران در سه ماه اول سال‌جاری میلادی، به‌طور متوسط یک‌میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه نفت در روز فروخته که تقریبا تمامی آن توسط چین خریداری‌شده‌است.این میزان، بالاترین سطح فروش نفت ایران از سال ۲۰۱۹ است.

موفقیت ایران در صادرات نفت‌خام، بیانگر یکی از دلایل اصلی است که ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا به‌دنبال افزایش فشار بر تهران پس از حمله تنبیهی موشکی و پهپادی این کشور به اسرائیل هستند. واشنگتن و اتحادیه اروپا با هدف منصرف‌کردن اسرائیل از تشدید درگیری با تهران یا انتقام‌جویی نظامی، در حال تدارک تحریم‌های جدید علیه جمهوری‌اسلامی هستند.

در هر حال، صادرات نفت ایران پس از ۶ سال ‌به دوران موسوم به برجام رسیده یا به آن بسیار نزدیک شده‌است. نکته مهم آنکه آمارهای صادرات رسمی نفت‌خام ایران با یک فاز ‌تاخیر اعلام می‌شود، بنابراین از هم‌اکنون انتظار داریم آمارهای رسمی جذابی مخابره شود اما باید یک نکته را نیز در این‌خصوص مدنظر قرار داد، نوسان قیمت جهانی نفت‌خام در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه از افت نرخ شدید در روزهای اخیر حکایت دارد تا جایی‌که برنت کف ۹۰ دلاری را از دست داد و تا لحظه تنظیم این گزارش، با نزدیک به یک‌درصد سقوط روزانه به نزدیکی ۸۶ دلار در هر بشکه رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!