Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی گلایه ها از پرداخت نشدن سهم حوزه سلامت از درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده گفت: یک درصد از ۹ درصد درآمد مالیات بر ارزش افزوده سهم وزارت بهداشت است و باید در پانزدهم هر ماه این رقم به صورت مستقیم برای این وزارت واریز شود.

محمدباقر قالیباف در نشست امروز کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به پیگیری نمایندگان درباره واریز نشدن سهم ۱۰ درصدی وزارت بهداشت از سرفصل هدفمندی یارانه ها و نیز سهم یک درصد این حوزه از درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده گفت: سهم یک درصدی وزارت بهداشت ازمالیات بر ارزش افزوده باید پانزدهم هر ماه به صورت  مستقیم برای این وزارتخانه واریز شود و این مساله هیچ جای تاخیر یا بحث دیگری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تاکید کرد: همانطور که هفته گذشته در صحن مجلس نیز تاکید کردم این مبلغ باید به صورت منظم در نیمه هر ماه واریز شود و اگر چنین نشود این مساله را به صورت ویژه و صریح پیگیری خواهم کرد. 

رییس مجلس همچنین با انتقاد از اینکه ۱۲ میلیون مترمربع در حوزه سلامت ساختمان های مربوط به طرح های نیمه تکمیل و رها شده داریم، اظهار کرد: این شرایط در حالی است که با یک برنامه دقیق در دهه گذشته حداقل نیمی از طرح های امکان رسیدن به بهره برداری و ارائه خدمات به مردم را داشت اما این مسائله مورد توجه قرار نگرفت.

قالیباف با بیان این که به نظر می رسد به دلایل مختلف، قدرت حل مساله را در عرصه های گوناگون از دست داده ایم، تصریح کرد: اگر چه مشکلات را تشخیص می دهیم و امکان حل و فصل آن را داریم اما قدرت حل مساله نداریم و این مشکلی جدی است که نتیجه نحوه حکمرانی ما در کشور است و این شیوه باید تغییر کند تا بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم. 

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه این آسیب شناسی از شیوه حکمرانی کشور به زمان تدوین برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و با اشاره به تاثیر این برنامه در مدیریت مشکلات مختلف کشور گفت: در تدوین برنامه هفتم باید مراقبت کنیم که مثل گذشته آرزوها به قانون تبدیل نشود، بلکه با تمرکز بر مشکلات اساسی کشور  به نحوی برنامه نویسی کنیم که این برنامه بتواند کشور را از شرایط کنونی خارج کند.

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب برای مساله محور بودن برنامه هفتم گفت: اگر در برنامه هفتم به ۳ تا ۴ مساله اصلی کشور توجه کنیم، می توانیم اطمینان داشته باشیم که این موارد در برنامه حل و فصل خواهد شد که به رفع بسیاری از مشکلات منجر می شود.

/انتهای پیام

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده وزارت بهداشت برنامه هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۵۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟
  • ابلاغ مصوبه دولت برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد