Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام قدمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: به منظور مدیریت برداشت از آب های زیرزمینی نصب کنتور هوشمند در کهگیلویه وبویراحمد اجرا شده است.

وی بیان کرد: نصب کنتور هوشمند روی چاه‌های آب سبب کنترل و نظارت بر میزان برداشت آب‌های زیرزمینی استان شده و از اضافه برداشت آب‌های زیرزمینی به شدت جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویر احمدتصریح کرد: تاکنون ۲۵۰ دستگاه کنتور هوشمند بر روی منابع آب زیرزمینی در کهگیلویه و بویراحمد نصب شده که از این تعداد ۷۲ دستگاه در سال گذشته بوده و حدود ۱۷ کنتور در مدت زمان عنوان شده در گچساران نصب شده است.

 قدمی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم برای تمام چاه های آب استان دستگاه کنتور هوشمند نصب شود به ۳۰۰میلیارد ریال اعتبار نیاز است عنوان کرد: با توجه به شرایط خرده مالکی زمین های کشاورزی در سطح استان ، هزینه نصب هر کنتور حدود ۱۵۰ تا ۲۵۰ میلیون ریال می شود که برای کشاورزان زیاد خواهد بود، به دلیل الزامات قانونی باید نصب کنتورها صورت گیرد و در همین راستا رایزنی های لازم جهت پرداخت تسهیلات یا مساعدت های قانونی جهت کمک به کشاورزان در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

 وی گفت: در سال گذشته حدود ۴۱هکتار آزادسازی بستر رودخانه توسط شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه وبویراحمد انجام شد که از این میزان، ۶ هکتار آن در گچساران بوده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویر احمد خاطرنشان کرد:از ابتدا تاکنون در گچساران حدود ۲۷ هکتار آزادسازی بستر و حریم رودخانه صورت گرفته است.

قدمی بیان کرد: در سطح استان ۱۱ اکیپ گشت و بازرسی، بصورت منظم پایش و رصد منابع آب در دو بخش کمی و کیفی راانجام می دهند و با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

وی افزود: در سال گذشته حدود ۶۰۰ مورد اخطاریه و تذکر به جهت جلوگیری از برداشت های غیرمجاز، تجاوزات به حریم و بستر، جلوگیری از آلودگی کیفی انجام شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس اسلام قدمی نصب کنتور هوشمند منابع آب زیرزمینی کنتور هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه یاسوج: حمایت از سرمایه گذاران مسیر توسعه کهگیلویه وبویراحمد را شتاب می بخشد

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید نصیر حسینی در خطبه های این هفته‌ یاسوج اظهار داشت: کهگیلویه‌وبویراحمد سرشار از ظرفیت و داشته ها در حوزه‌های مختلف است و وظیفه مسوولان ایجاد زمینه مناسب برای احیای این قابلیت ها است.

وی یادآور شد: این استان در حوزه های مختلف گردشگری، کشاورزی و شیلات و آبزیان و گیاهان دارویی و بسیاری از بهش های دیگر سرآمد است.

وی تصریح کرد که باید به نکردم و بهش خصوصی اعتماد کرد .

امام‌جمعه یاسوج در بخش دیگری از سخنان خود و با اشاره به میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود عج و عید شعبان گفت:‌ فرهنگ انتظار و مهدویت با هویت و همه اعتقادات دینی مردم ما پیوندی ناگسستنی دارد.

آیت‌الله حسینی گفت: حضرت عیسی مسیح حدود ۲۰۲۵ سال است که از نظرها غایب شده است و عمدگر بسیار طولانی است پس این چیز عجیب غریبی نیست که حضرت بقیه الله از نظرها غایب شده باشد و عمر چنین طولانی داشته باشد.

وی افزود: حضرت خضر نبی نیز همینگونه است و حتی بیش‌تراز عیسی مسیح و این اراده پروردگار است و پیامبر اکرم در رابطه با انتظار فرج می‌فرماید افضل اعمال و عبادت امت من انتظار فرج است.

امام‌جمعه یاسوج گفت: کسی که دعای عهد بخواند زمانی که بمیرد درحالی که نیام شمشیر و کفن او بر زمین کشیده می‌شود به یاری آن حضرت می‌آید و هزاران روایت دیگر در باب فرج آن حضرت است که همه نشان از نقام والای آن حضرت و منتظرانش است.

وی افزود: ادیان زیادی در دنیا وجود دارد اما روزی یک منجی خواهد آمد که همه این ادیان را برمی‌چیند و او دین مبین اسلام و حکومت سراسر عدل علی (ع) را زنده خواهد کرد.

آیت‌الله حسینی گفت: روزی در وسط میدان معرکه خانس آل عبا حسین مظلوم را کسانی کشتند که نامه آقا بیا و بفریادمان برس برای‌ایشان فرستاده بودند، نشود که ما ناخواسته و براثر فریب دنیا در این راه باشیم.

امام‌جمعه یاسوج گفت: دل‌های پاک می‌توانند حضور آن حضرت را حس کنند و با آن حضرت ارتباط بگیرند، امام همانند باران برهمگان می‌بارد، او سرمنشأ تمام خوبی‌ها ست.

وی افزود: خود و شما دعوت به ثبات در دین و انتظار و منتظر واقعی بودن برای ولی زمان خود دعوت می‌کنم، ان‌شاءالله اعمال ما به گونه‌ای باشد که ما زنان ظهور آن حضرت از یاوران‌ایشان باشیم.

امام‌جمعه یاسوج گفت: امروز مستکبران عالم که در حال ظلم به ملت مظلوم غزه هستند خود اینان می‌دانند که حکومت ظالمشان پایدار نخواهد بود و روزی با آمدن منجی عالم بشریت بساط ظلم آنان برچیده خواهد شد.

استان‌ها کهگیلویه و بویراحمد ۰ نفر برچسب‌ها نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد سرمایه گذاری

دیگر خبرها

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: گسترش موسیقی اصیل بهترین ابزار مقابل فرهنگ بیگانه است
  • امام جمعه یاسوج: حمایت از سرمایه گذاران مسیر توسعه کهگیلویه وبویراحمد را شتاب می بخشد
  • ۸۵ درصد چاه‌های کشاورزی سمنان مجهز به کنتور هوشمند شدند
  • با تلاش راهداران/ تمامی راه‌های ارتباطی کهگیلویه وبویراحمد باز است
  • نقش کنتور‌های هوشمند در کاهش مصرف برق چگونه است؟
  • میزان بارش باران در کهگیلویه وبویراحمد اعلام شد
  • حفظ ۵۳ میلیون متر مکعب آب زیرزمینی در لرستان با انسداد چاه های غیرمجاز
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند راهی جهت تحقق عدالت آبی
  • گره گشایی از ۸۷ طرح تولیدی کهگیلویه وبویراحمد
  • فیلم | نصب ۴۱ هزار کنتور هوشمند برق در زنجان