Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا تجاری در بندر بوشهر را ۷ میلیون تن در سال دانست و گفت: با تکمیل طرح‌های مجتمع بندری نگین، ظرفیت تخلیه و بارگیری در بندر بوشهر به ۱۵ میلیون تن در سال افزایش می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، محمد شکیبی‌نسب ظهر امروز در نشست شورای عالی سازمان بنادر در بوشهر با اشاره به طرح‌های بندری در حوزه تجاری و گردشگری در نقاط مختلف استان اظهار داشت: پایانه مسافری دریایی بندر بوشهر تا پایان مهر ماه امسال برای مسافران جام جهانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از راه‌اندازی بخش دریایی پایانه مسافری دریایی بندر بوشهر تا پایان مرداد خبر داد و بیان کرد: سالن این پایانه تا پایان مهرماه آماده بهره‌برداری می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به اجرا طرح توسعه بندر بوشهر در جزیره نگین خاطر نشان کرد: با توجه به محصور بودن محوطه بندری در بافت شهری طرح توسعه بندر بوشهر در مجتمع بندری نگین اجرایی شد که پیشرفت فیزیکی احداث زیرساخت‌های این مجتمع بندری اکنون 86 درصد است.

شکیبی نسب از افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت تخلیه و بارگیری کنونی بندر بوشهر 7 میلیون تن در سال است که با اجرا طرح‌‌های توسعه‌ای مجتمع بندری نگین این ظرفیت به 15 میلیون تن در سال افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه بندر بوشهر در بخش تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری دارای رتبه برتر است گفت: بندر بوشهر از لحاظ عملکرد کانتینری و حجمی به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم کشور دارد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از احداث اسکله نفتی در بندر بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: طرح توسعه بندر در بخشهای مختلف در دستور کار است که اکنون بندر بوشهر در آستانه انعقاد قرارداد با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احداث اسکله نفتی است.

شکیبی نسب افزود: عمق کانال دسترسی بندر بوشهر نیز اکنون 10.8 متر است که بر اساس یکی از مصوبه‌های سفر رئیس جمهور باید با افزایش عمق شرایط تردد کشتی‌های 50 هزار تنی در بوشهر فراهم شود و با  احداث اسکله‌های جدید در مجتمع بندری نگین پذیرش کشتی‌های 50 هزار تنی در بندر بوشهر فراهم می‌شود.

وی لایروبی کانال دسترسی به بندر بوشهر را یکی دیگر از طرح‌ها دانست و عنوان کرد: یک لایه رسوب‌گیر برای کانال دسترسی بندر بوشهر اجرا می‌شود که اجرا آن مانع رسوب‌گیری کانال دسترسی بندر بوشهر خواهد شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اجرا طرح جامع را چراغ راهی برای توسعه بنادر کوچک شمالی استان بوشهر دانست و بیان کرد: این مهم به عنوان اقدامی بسیار ارزشمند در سه بازه زمانی 5 ساله تدارک دیده شده است.

شکیبی نسب افزود: اکنون در استان بوشهر برنامه نخست 5 ساله طرح جامع بنادر شمالی در این استان آغاز شده است که با حمایت سازمان بنادر برنامه‌ها اجرایی خواهد شد.

وی اظهار کرد: طرح توسعه بندر کنگان نیز به‌خوبی در حال است که نویدبخش رونق فعالیت اقتصادی ساحل‌نشینان استان بوشهر است که بیشترین مرز آبی را با خلیج فارس دارد.

اجرا طرح توسعه برای رونق بنادر کوچک کشور

معاون برنامه‌ریزی، توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی هم در رویکرد جدید این سازمان را توسعه و رونق بنادر کوچک کشور دانست و خاطر نشان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی به رونق بنادر کوچک نگاه ویژه‌ای دارد که نمونه‌ای از این رویکرد در استان بوشهر با اجرا طرح جامع نمایان شده است.

حسن بیک محمدلو اظهار کرد: بنادر کوچک به واسطه امرار معاش و معیشت مردم مورد توجه ویژه سازمان بنادر است و در حوزه بودجه‌ریزی تلاش شده رسیدگی به مطالبات مردم و پرهیز از پروژه‌های عظیم فاقد عایدی لازم برای مردم در دستور کار قرار گیرد.

رونق صادرات در دومین بندر کانتینری ایران/ 50 میلیون تن کالا در بنادر بوشهر تخلیه و بارگیری شد + فیلمصادرات از بنادر استان بوشهر به آفریقای جنوبی افزایش می‌یابد10 میلیارد دلار کالا غیرنفتی از بنادر استان بوشهر صادر شد

وی بیان کرد: استان‌های ساحلی از مقاصد نخست سفرهای رئیس جمهور بوده که در این سفرها تکالیف نیز برای سازمان بنادر و دریانوردی مشخص شده و به طور جد پیگیری و اجرایی می‌شود.

بیک محمدلو ادامه داد: در این زمینه نگاه ویژه به استان‌های ساحلی و به‌ویژه نوار جنوبی به واسطه ظرفیت‌های فراوان معطوف شده است.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناطق دریایی شورای اسلامی بوشهر استانداری بوشهر مناطق دریایی استانداری بوشهر مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ظرفیت تخلیه و بارگیری مجتمع بندری نگین میلیون تن در سال طرح توسعه بندر استان بوشهر بندر بوشهر بندر بوشهر سازمان بنادر کانال دسترسی بنادر کوچک شکیبی نسب اجرا طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از صادرات ۶۰ هزارتن مواد معدنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس با ۶۰۰ درصد افزایش در یک‌ماهه سال جاری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حسین عباس‌نژاد اظهار داشت: در یک‌ماه سال جاری بالغ بر 60 هزارتن مواد معدنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 600 درصد و نسبت به مدت 12 ماهه سال 1402 افزون بر 82 درصد افزایش داشته است.

وی پیش‌بینی کرد؛ با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه صادرات مواد معدنی از جمله تعیین نرم تخلیه و بارگیری و افزایش سرعت عملیات بندری تا پایان سال جاری،عملکرد صادرات در این بندر چندمنظوره حداقل به یک میلیون تن می‌رسد.

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ گذشته سه شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه صادرات مواد معدنی در بندر خمیر فعال بوده که با تدابیر انجام شده از سوی بنادر استان و به منظور استفاده حداکثری از مجتمع بندری خمیر در ماه‌های آینده تعداد شرکت‌های فعال در حوزه عملیات بندری به 10 شرکت افزایش می‌یابد.

عباس‌نژاد با بیان اینکه تمرکز بندر چندمنظوره خمیر بر صادرات غیرنفتی به ویژه مواد معدنی است، ابراز کرد: سال گذشته بالغ بر 400 هزار تن انواع مواد معدنی شامل سنگ گچ، کلینگر سیمان، بنتونیت و غیره از این بندر به کشورهای امارات و عمان صادر شد.

وی افزود: توسعه بندر چندمنظوره خمیر نیز از طریق الحاق 163 هکتار اراضی پشتیبانی درحال پیگیری بوده و مطالعات کار انجام شده است.

مدیرکل بنادر هرمزگان خاطرنشان‌کرد: طرح توسعه بندر خمیر بعد از تصویب در طرح جامع به منظور احداث انبار نگهداشت کالای ملوانی، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش‌های مورد نیاز، امسال وارد مرحله اجرایی می‌شود.

گفتنی است؛ حجم عملیات صادرات مواد معدنی در کل محدوده استان هرمزگان بالغ بر 21 میلیون تن بوده که 3.6 میلیون تن در حوزه شهرستان خمیر است.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • ظرفیت تخلیه و بارگیری در بندر دیلم ۲ برابر شد
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • ۴.۲ کیلومتر از جاده دسترسی به بندر نگین بوشهر آماده بهره برداری است