Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل شیلات گلستان گفت: با جذب سرمایه گذار و شناسایی ظرفیت های موجود، تلاش شود در هر شهرستان حداقل ۲ مرکز پرورش ماهیان خاویاری راه اندازی گردد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ اسماعیل جباری در جلسه شورای برنامه ریزی شیلات استان تصریح کرد: ظرفیت های مناسبی مثل سد های استان، وجود دارد که تاکنون از آنها به طور کامل استفاده نشده است که می توان با شناسایی این ظرفیت ها و استفاده بهینه از آنها خروجی تولید را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت موضوع بازسازی ذخایر استان بیان داشت: مشکلاتی در مراکز بازسازی ذخایر استان وجود دارد که امیدواریم بتوانیم با مرتفع نمودن این مشکلات در سالهای آتی تکثیر موفقی به خصوص در گونه ارزشمند فیلماهی داشته باشیم.

سرپرست اداره کل شیلات گلستان با بیان اینکه مدیران شهرستانی ظرفیت شهرستان های خود را شناسایی کنند اظهار کرد: مدیران شهرستان ها برگزاری نشست های تخصصی را در برنامه کاری خود قرار دهند و در این زمینه استفاده از ظرفیت کارشناسان و متخصصین شیلاتی را در اولویت خود قرار دهند.

وی گفت: خوشبختانه تعامل خوبی با جامعه دانشگاهی و مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی کشور صورت گرفته است و این عزیزان آمادگی همکاری با شیلات استان را دارند که به کمک آنها می توانیم با استفاده از تکنولوژی روز، ارتقا تولید را داشته باشیم.

وی با اشاره به توانمندی های استان گلستان در تولید ماهیان خاویاری اذعان داشت: زمانی مرکز بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری شهید مرجانی بچه ماهی مورد نیاز تمام استان های کشور را تامین می کرد. تلاش می شود با رونق دوباره این مرکز، استان گلستان در تکثیر گونه های ارزشمند ماهیان خاویاری دوباره به رتبه اول کشور تبدیل شود.

جباری در پایان گفت: از تلاش شبانه روزی تک تک همکاران و زحمتکشان شیلات در عرصه های مختلف آبزی پروری و ... تقدیر می شود و یقینا امسال افزایش تولید در آبزی پروری به خصوص میگو را شاهد خواهیم بود.

گفتنی است جلسه شورای برنامه ریزی اداره کل شیلات گلستان، با حضور سرپرست اداره کل، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در شیلات استان، معاونین و روسای ستادی اداره کل شیلات استان، فرماندهی یگان حفاظت از منابع آبزی استان، روسای شیلات شهرستان ها و روسای مراکز بازسازی ذخایر در محل سالن جلسات شیلات استان برگزار شد و هر یک از اعضای این شورا به ارائه گزارش از فعالیت ها و برنامه های خود پرداختند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان ماهیان خاویاری اداره کل شیلات شیلات استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابودی آفت سن غلات مزارع رشتخوار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشتخوار گفت: سن غلات در روز‌های نخستین فروردین امسال در مزارع گندم و جو این شهرستان، مشاهده شده است که بی‌درنگ قبل از تخم‌ریزی، از تکثیر آن جلوگیری و نابود شد.

علیمردان خزاعی افزود: وظیفه ما اطلاع‌رسانی بود و کشاورزان نیز از نظر‌های ترویجی کارشناسان این اداره به موقع استفاده کرده و وارد عمل شدند.

وی گفت: هفته گذشته و همزمان با سرتاسر استان خراسان رضوی نیز، اجرای رزمایش مبارزه با آفت سن غلات و رژه خودرویی با کمک دیگر دستگاه‌های مرتبط نظیر دامپزشکی، منابع طبیعی، راه و شهرسازی، سپاه و بسیج سازندگی، کارشناسان طرح همگام با کشاورز، پلیس راهور و نیروی انتظامی در مزارع این شهرستان برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشتخوار گفت: در این عملیات، مبارزه شیمیایی در مزرعه آلوده به آفت سن غلات در سطح ۱۲ هکتار انجام شد.

خزاعی، سن غلات را یکی از مخرب‌ترین آفات شناخته شده دانست و افزود: اگر به موقع با این آفات مبارزه نشود، خسارات جبران ناپذیری برای مزارع خواهد داشت و از اوایل فصل بهار و با افزایش دما در مزارع، شروع به طغیان می‌کند.

وی با بیان این که غلاتی، چون گندم و جو از جمله محصولات راهبردی محسوب می‌شود و باید به بهترین نحو کاشت و برداشت شود هم گفت: به طور قطع، کنترل سن غلات در مرحله مادری به ویژه با استفاده از سموم میکروکپسول، به دلیل ماندگاری زیاد در مزرعه بسیار راحت‌تر و کم هزینه‌تر خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • تمام ظرفیت‌های مریوان برای برگزاری کنکور سراسری استفاده می‌شود
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • نابودی آفت سن غلات مزارع رشتخوار
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌ و بختیاری
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌وبختیاری
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در آموزش و پرورش فارس