Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، علیرضا جمالزاده سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه با اعلام این خبر اظهار داشت: دوره مهندسی فناوری کسب وکار دیجیتالی از جمله بحث‌های مهمی است که با پیشرفت فضای دیجیتال و اینترنت، شکل جدی‌تری به خود گرفته است ، در واقع با گسترش فناوری ، شکل و شمایل کسب و کارها تغییر کرده و رونق اینترنت علاوه بر ایجاد کسب و کارهای جدید موجب سرعت بخشی و یکپارچگی عواملی چون برقراری ارتباط با مشتریان ، شناختن بازار هدف برای فروش ، آگاهی از فعالیت رقیبان و سهولت کسب و کارها‌ی کوچک و بزرگ شده که نیازمند سواد دانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی ضمن تاکید بر ضرورت اجرای اینگونه آموزش ها در قالب نظام آموزش‌های شغلی خاطر نشان کرد: دانش آموختگان این رشته مهارت‌ها و توانمندی‌هایی چون تجزیه و تحلیل کسب و کار، شناسایی و توصیف نهادهای خارجی مانند مشتریان، تامین کنندگان و سیستم‌های خارجی در تعامل با کسب و کار، تولید نرم افزارهای مدیریتی (CRM)،توسعه نرم افزارهای تحت وب کسب و کارهای دیجیتالی، مهارت فنی و تجاری لازم در زمینه بازاریابی دیجیتال، طراحی و راه اندازی سایت های ارائه دهنده خدمات دیجیتالی،کار با انواع شبکه‌های اجتماعی، تنظیم و بهینه سازی شبکه اجتماعی برای افزایش دید محتوا (بازاریابی اجتماعی)، نظارت و بررسی بازخورد شبکه‌های اجتماعی و اثربخشی آن‌‌ها از طریق تجزیه و تحلیل گزارش‌های دوره‌ای ، بهینه سازی موتور جستجو(Search Engine Optimization:SEO) به منظور بهبود تجربه کاربری و بالا بردن رتبه سایت در موتورهای جستجو،مدیریت ابزارها و سیستم‌های پردازش داده‌ها،کار با ابزارهای تجسم داده، ابزارهای مدل‌سازی داده، سیستم‌های پشتیبانی تصمیم، سیستم‌های مدیریت پایگاه داده و سیستم‌های انباره داده،به کارگیری زبان‌های برنامه نویسی و ... را کسب می‌کنند.
سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطر تصریح کرد: دانش آموختگان این رشته می توانند مشاغلی همچون کارشناس و تحلیلگر SEO ، معمار و مدلساز کسب و کار دیجیتالی ، تحلیلگر کسب و کار دیجیتالی ، استراتژیست کسب و کار دیجیتالی ، کارشناس تولید و توسعه نرم افزاری EB ، کارشناس و تحلیلگر شبکه‏های اجتماعی، ، کارشناس و تحلیلگر هوش تجاری ، کارشناس و تحلیلگر بازاریابی و تبلیغات دیجیتالی را احراز کنند.
جمالزاده افزود: این دوره جزء رشته‌های پر تقاضا بوده و تمامی محتوای آن با توجه به آخرین دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تدوین شده است و به دلیل داشتن بازار کار و نیاز جامعه امروزی از جذابیت خاص برای اشتغال برخوردار است.
وی در ادامه گفت: آموزش در محیط کار این دوره نیز شامل ۵۱۲ ساعت آموزش عملی در محیط کار واقعی به همراه مدرسان با تجربه در این حوزه شغلی در قالب دروس کاربینی و کارورزی ۱ و ۲ خواهد بود.
 
سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: علاقمندان برای ثبت نام جهت تحصیل در این ‌رشته و همچنین اطلاع از سایر رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی می توانند تا ۱۴ تیرماه   به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org  یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی کسب و کار دیجیتالی کارشناس و تحلیلگر برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه گفت:رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی به دفترچه کنکور ۱۴۰۳ به عنوان اولین رشته مقطع دکتری تخصصی (phd) به رشته های دانشگاه اضافه شد.
دکتر عباس خاشعی سیوکی افزود:یکی از اولویت‌های کشور اهمیت به حل بحران آب است و با توجه به ماموریت ویژه دانشگاه تربت‌حیدریه در امر کشاورزی، پژوهشگران و اساتید متخصص دانشگاه تربت‌حیدریه توان علمی خود را در رفع این بحران بکار گرفته‌اند.
او گفت:مقطع دکترای مهندسی آب- آبیاری و زهکشی که به تصویب شورای گسترش آموزش عالی وزارت رسیده است دریچه‌ای برای توسعه علم و تحقیقات بیشتر در منطقه شرق کشور فراهم می‌کند.

دیگر خبرها

  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟