Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه در نشست سران پنج کشور حاشیه دریای خزر بر توسعه همکاری بین این کشورها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری «تاس» «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در نشست سران پنج کشور حاشیه دریای خزر در شهر «عشق آباد» پایتخت ترکمنستان گفت که مسکو خواستار تقویت همکاری بین پنج کشور دریای خزر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: «روسیه همواره خواستار تقویت روابط مشارکتی بین پنج کشور حاشیه خزر در زمینه‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و حفاظت از محیط زیست و همچنین در بسیاری از جنبه‌های بشردوستانه بوده است.»

پوتین افزود که پایبندی دقیق به اصول کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر، شکوفایی منطقه را تضمین می‌کند. رئیس جمهور روسیه گفت که  پنج کشور دریای خزر مسئولیت حفظ دریای خزر و تضمین توسعه پایدار منطقه‌ای را بر عهده دارند.

در حاشیه دریای خزر پنج کشور ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان، ایران، قزاقستان و ترکمنستان  قرار دارند.

وزیر امور خارجه روسیه نیز روز  سه شنبه  گفت سران پنج کشور ساحلی دریای خزر  بر تسریع کار بر توافقنامه تقویت اقدامات اعتماد ساز و همکاری نظامی در دریای خزر موافقت کردند.

 «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در یک نشست مطبوعاتی گفت: «همکاری نظامی. ما بر اهمیت همکاری در این زمینه تاکید کردیم. پیشنهاد شد کار بر روی توافقنامه توسعه اقدامات اعتمادسازی در خصوص فعالیت‌های نظامی کشورهای ساحلی دریای خزر تسریع شود.» (جزئیات بیشتر)

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در اجلاس وزرای امور خارجه کشورهای ساحلی دریای خزر به عشق آباد پایتخت ترکمنستان سفر کرده، روز سه‌شنبه طی سخنانی در این نشست ضمن قدردانی از میزبانی ترکمنستان، گفت: برگزاری اجلاس‌های وزرای امور خارجه کشورهای ساحلی دریای خزر، فرصت مغتنمی را برای همفکری در خصوص مسائل این دریا و موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی فراهم می‌سازد و می‌تواند موجب تقویت گسترش همکاری‌های پنج جانبه در دریای خزر شود.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حاشیه خزر خزر رئیس جمهور روسیه عشق آباد توصیه پوتین ساحلی دریای خزر پنج کشور حاشیه امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۴۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت شدید زلنسکی از حمله ایران به اسرائیل

بین الملل تابناک: هفتصد و شصت و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

عصبانیت زلنسکی از حمله ایران به اسرائیل

رئیس جمهور اوکراین با طرح ادعاهایی علیه ایران گفت که کشورش خواهان تشدید درگیری و تنش در منطقه «خاورمیانه» نیست.

 ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین امروز (یک‌شنبه) با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به عملیات پهپادی و موشکی شامگاه شنبه ایران در پاسخ مشروع به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشورمان واکنش نشان داد.

زلنسکی در پیام خود با تاکید بر اینکه «کی‌یف خواستار تلاش برای جلوگیری از تشدید بیشتر درگیری در خاورمیانه است» ادعاهایی را علیه ایران مطرح کرد و مدعی شد که اقدامات تهران کل منطقه و جهان را «تهدید» می‌کند.

وی بدون اشاره به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن بخش کنسولی سفارت تهران در دمشق و به شهادت رساندن جمعی از مستشاران نظامی ایران در سوریه مدعی شد: «همان‌طور که اقدامات روسیه تهدیدی برای درگیری بیشتر است، همکاری آشکار بین این دو کشور (ایران و روسیه) در گسترش رعب و وحشت باید با واکنش قاطع و متحد جهانی مواجه شود.»

رئیس جمهور اوکراین همچنین افزود: «جهان نمی‌تواند منتظر ادامه حرف‌ها باشد. کلمات، هواپیماهای بدون سرنشین را متوقف نمی‌کنند و موشک‌ها را رهگیری نمی‌کنند. ما باید امنیت را تقویت کنیم و قاطعانه با تمام کسانی که می‌خواهند رعب و وحشت را به یک امر عادی تبدیل کنند، مقابله کنیم.»

وی در ادامه از کنگره ایالات متحده خواست تا تصمیمات لازم را برای تقویت متحدان آمریکا در این زمان حساس اتخاذ کند.

شولتس برای مذاکره با پوتین شرط گذاشت

شولتش گفت، مذاکرات بین آلمان و روسیه تنها زمانی ممکن است که مسکو از اهدافش در درگیری اوکراین دست بردارد.

 اولاف شولتس، صدراعظم‌ آلمان آلمان همچنین گفت، تنها زمانی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه صحبت می‌کند که مسکو کارزارش در اوکراین را متوقف کند.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، وقتی که روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ حملاتش علیه اوکراین را آغاز کرد، ضرورت حفاظت از مردم دونباس، مقابله با ایدئولوژی نازی در اوکراین و جلوگیری از پیوستن این کشور برای پیوستن به ناتو را مطرح کرد.

شولتس همچنین بار دیگر بر وعده خود در حمایت از اوکراین تا زمانیکه لازم باشد، اشاره کرد و در پاسخ به اینکه فکر می‌کند این درگیری احتمالا تمام می‌شود، گفت: کسی نمی‌تواند پاسخ این سوال را بدهد.

صدراعظم آلمان در گفت‌وگویی با شبکه خبری TAZ همچنین در پاسخ به اینکه خیلی از افراد به ویژه در شرق آلمان مایل به توافق با روسیه هستند، اما وی از ۲۰۲۲ مذاکره‌ای با پوتین نداشته، افزود: چنین گفت‌وگوهایی زمانی موثر واقع می‌شوند که شما احساس کنید می‌توانید تفاوتی ایجاد کنید.

شولتش درباره زمان احتمالی مذاکره نیز گفت، تنها زمانی این گفت‌وگو انجام می‌شود که روسیه متوجه شود که صلح دیکته‌شده وجود نخواهد داشت و پوتین می‌داند که باید کارزار خود را رها و نیروها را خارج کند.

در مارس سال جاری میلادی، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت، مسکو مناطق جدیدی دارد که باید از آنها در مقابل کی‌یف دفاع کند.

شولتس ادامه داد، بسیاری از آلمانی‌ها از تشدید بالقوه اوضاع هراس دارند و چنین ترس‌هایی را «قابل درک» خواند.

وی با بیان اینکه برلین همچنان حمایت خود از کی‌یف را کنار نمی‌گذارد، افزود آلمان نمی‌تواند برتری روسیه در میدان جنگ را بپذیرد.

فشار اوکراین بر ۳ کشور اروپایی برای دریافت کمک

بنا به نوشته یک نشریه آمریکایی، اوکراین تلاش برای دریافت سامانه پدافند هوایی از کشورهای اروپایی را افزایش داده است.

به گزارش فایننشال تایمز، دولت اوکراین همچنان به متحدان اروپایی خود برای تامین کمک های بیشتر برای این کشور فشار می آورد.

فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که در بحبوحه افزایش حملات هوایی روسیه، اوکراین فشار بر برخی کشورهای اروپایی برای دریافت سامانه پدافند هوایی را بیشتر کرده است.

به نوشته این نشریه، این اقدام پس از رد درخواست اوکراین برای این سامانه از سوی دیگر کشورهای غربی صورت گرفته است. لهستان، اسپانیا و رومانی کشورهایی هستند که اوکراین خواهان دریافت سامانه دفاع هوایی از آنها است.

«ولودیمیر زلنسکی» رییس‌جمهور اوکراین به شدت از حامیان مالی غربی خود دریافت باتری‌های سامانه پاتریوت درخواست کرده است. زلنسکی روز پنجشنبه گفت: هر روز به اوکراین حمله می‌کنند و هر روز می‌شنویم که اوکراین سامانه‌های پدافند هوایی جدید دریافت خواهد کرد.

تاکنون، آمریکا آلمان و هلند چندین پرتابگر پاتریوت را به اوکراین تحویل داده‌اند.

 

 

دیگر خبرها

  • زمینه همکاری و توسعه روابط بین کرمان و روسیه وجود دارد
  • همکاری با ایران اولویت سیاست خارجه روسیه است
  • تاکید وزیران خارجه ایران و مالزی درمورد تقویت همکاری دو کشور در عرصه‌های مختلف
  • عصبانیت شدید زلنسکی از حمله ایران به اسرائیل
  • حمایت از سرمایه‌گذاران و اتباع روسی مقیم استان یزد
  • این کشور آسیایی هم عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد
  • برگزاری نشست نمایندگان دادستان‌های کشور‌های حاشیه دریای خزر
  • نشست نمایندگان دادستان‌های کشورهای حاشیه دریای خزر برگزار شد
  • ادامه روند نزدیک‌تر شدن روابط نظامی نیجر و روسیه
  • ادعای مقامات آمریکا: چین ماشین جنگی روسیه را تقویت می‌کند