Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در تهران، « کازوتوشی آیکاوا» سفیر ژاپن در جمهوری اسلامی ایران در برنامه یکپارچه مدیریت پایدار منابع آب در حوزه آبریز دریاچه ارومیه  از ایستگاه کوردوا این شهر بازدید کرد.

در بخشی از مأموریت دو روزه پروژه برنامه یکپارچه مدیریت پایدار منابع آب در حوزه آبریز دریاچه ارومیه که از ۶ تا ۷ تیرماه ۱۴۰۱ در ارومیه برگزار شد، نمایندگی سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های خود در این پروژه را به اطلاع سفارت ژاپن در ایران  که سخاوتمندانه‌ حمایت مالی این پروژه را برعهده دارد، رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این برنامه آیکاوا، سفیر ژاپن در جمهوری اسلامی ایران، ایستگاه کوردوا بازدید کرد.

این ایستگاه که در محوطه دانشگاه ارومیه نصب شده یک سامانه اندازه‌گیری تبخیر و تعریق است که امکان اندازه‌گیری واقعی میزان تبخیر و تعریق در زمین‌های کشاورزی را برای کارشناسان محلی فراهم می‌سازد. این سامانه با بهره‌گیری از فناوری پیشرفته ماهواره‌ای، مناطق در معرض خطر را شناسایی کرده و درعین حال امکان دسترسی کشاورزان به نقشه‌های ساده شده و قابل درک را فراهم می‌سازد.

جانشین نماینده فائو در جمهوری اسلامی ایران و مدیر اجرایی پروژه هم که در این مأموریت حضور داشتند از سایت پایلوت کوردوا در روستای کوکیا در حومه دریاچه زیبای ارومیه بازدید کردند. تیم اعزامی نمایندگی فائو در ایران اهداف اصلی این پروژه که صرفه‌جویی در مصرف آب و بهبود معیشت جوامع محلی این منطقه بود را مورد ارزیابی قرار دادند.

پروژه دریاچه ارومیه در حالی با حمایت سخاوتمندانه مالی مردم و دولت ژاپن اجرا می‌شود که اهداف مد نظر سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد انتقال دانش فنی به کارشناسان محلی و درعین حال بهبود معیشت و افزایش درآمد کشاورزان فعال در این منطقه است.

فائو به عنوان کارگزاری پیشروی سازمان ملل متحد فعالیت‌های خود را به افزایش توسعه کشاورزی و کمک به کشورها برای افزایش تاب‌آوری خانوارها و جوامع اختصاص داده است تا به شیوه‌ای اثربخش‌تر با تهدیدات و بلایای تأثیرگذار بر کشاورزی و معیشت آن‌ها روبرو شوند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی علی مراد اکبری سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور سید جواد ساداتی نژاد ستاد احیای دریاچه ارومیه فائو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور وزارت جهاد کشاورزی سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور سید جواد ساداتی نژاد ستاد احیای دریاچه ارومیه فائو جمهوری اسلامی ایران دریاچه ارومیه ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر جهادکشاورزی؛ بر اقدام فوری مشترک کشورها برای مقابه با تخریب سرزمینی تاکید کرد

پیام وزیر کشاورزی به نخستین نشست شورای حکام مرکز بین‌المللی مدیریت جامع حوزه آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک.

به گزارش مشرق، از وزارت جهادکشاورزی، محمدعلی نیکبخت در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

در این پیام آمده است: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متاثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آور جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت موثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

وزیر جهادکشاورزی در پیام خود با اشاره به این که در اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، گفته است: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این پیام آمده است: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسوولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از ایران از توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، ایران و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش موثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.

دیگر خبرها

  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • وزیر جهادکشاورزی؛ بر اقدام فوری مشترک کشورها برای مقابه با تخریب سرزمینی تاکید کرد
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه