Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، مهدی طغیانی با اشاره به افزایش استفاده از برق با گرم شدن هوا و به دنبال آن قطعی برق در صنایع گفت: اقتصاد برق در کشور ما دچار مشکل است که اگر این طور نبود، نباید برق صنایع قطع می شد؛ این نکته مهمی است که نباید همه چیز معطوف به تامین برق خانگی شود.

وی توضیح داد: در سالی که مقام معظم رهبری مزین به نام «تولید» کردند، باید به وضعیت صنایع توجه شود تا آن ها هم بتوانند تولیداتشان را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی صنایع به معنای از بین بردن بخشی از ظرفیت های تولید است البته که اصلا نباید قطعی برق وجود داشته باشد.

این نماینده مجلس افزود: با توجه به وجود مشکل در اقتصاد برق، دولت بدهی های سنگینی به نیروگاه ها دارد که این باعث توقف، توسعه و از بین بردن انگیزه سرمایه گذاری و بروز مشکلاتی در تعمیرات و نگهداری می شود که نتیجه نهایی آن خاموشی است. در چنین شرایطی کاری که دولت انجام می دهد، جا به جا کردن و مدیریت خاموشی و نه تامین برق است.

طغیانی در ادامه گفت: دولت می گوید که شهرک صنعتی در روزهایی تعطیل شود و ما به ازای آن تحفیف هایی داده شود؛ غافل از اینکه آن شهرک صنعتی به ازای تعطیلی باید از کارگرش بخواهد که در روز جمعه سرکار آید و بعد هم هزینه اضافه بیمه هم متقبل شود. از یک طرف وزارت نیرو تخفیف می دهد و از طرفی دیگر تامین اجتماعی جریمه می کند؛ این از هم گسیختگی سیاستگذاری به حال تولید آزار دهنده است.
   
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان مشوق های وزارت نیرو برای صنایع را اقدام خوبی در کوتاه مدت دانست و گفت: باید به سمت اصلاح اقتصاد برق و سرمایه گذاری در برق حرکت کنیم تا خاموشی در صنعت و خدمات و کشاورزی و خانگی رخ ندهد؛ نباید با وصله پینه ای کار را جلو برد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: برق سخنگوی کمیسیون اقتصادی نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار در سال گذشته

جواد اوجی امروز (چهارشنبه، ۲۹ فروردین‌ماه) در حیاط هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ با سرمایه‌گذاری مؤثر در بخش‌های بالادست و پایین‌دست صنعت نفت توانست پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار را به سرانجام برساند، گفت: از محل تکمیل این پروژه‌ها رشد تولید در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و به‌دنبال آن ثبت رشد اقتصادی بالای ۲۰ درصدی در بخش نفت و گاز را شاهد بودیم.

وی افزود: امسال برای سرمایه‌گذاری‌های تازه در پروژه‌های نیمه‌تمام باقی‌مانده در صنعت نفت برنامه‌ریزی جامعی شده است تا امسال هم جهش تولید مطلوبی در این صنعت داشته باشیم.

وزیر نفت تصریح کرد: امیدواریم سال ۱۴۰۳ هم مانند پارسال رکوردهای مطلوبی در زمینه جهش تولید داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • استان اردبیل جزو ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار می‌شود
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • همایش بزرگ سرمایه گذاران استان سمنان آغاز به‌کار کرد
  • اقتصاد در ورطه خاموشی / هشدار برقی به اقتصاد
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار در سال گذشته
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در هرمزگان