Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران از مبارزه با آفات، بیماری ها و علف های هرز در 25 هزار و 251 هکتار مزارع جو استان خبر داد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، عبدالرحمن زاغی با بیان اینکه 29 هزار و 238 هکتار اراضی زراعی استان جو کشت شد که 24 هزار و 470 هکتار آن دیم و 4 هزار و 768 هکتار آبی بود، درباره گزارش نهایی مبارزه با علف های هرز، آفات و بیماری ها در مزارع جو استان، اظهار کرد: امسال مبارزه شیمیایی با عوامل خسارتزای علف های هرز، آفات و بیماری ها در 25 هزار و 251 هکتار مزارع جو استان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به مبارزه شیمیایی با علف های هرز در 16 و 236 هکتار مزارع جو استان، افزود: مبارزه با علف های هرز پهن برگ خردل وحشی، پیچک و شلمبیک در 9 هزار و 183 هکتار و کشیده برگ یولاف، علف خونی و چچم در 7 هزار و 53 هکتار مزارع جو استان صورت گرفت.

 زاغی ادامه داد: مبارزه با علف های هرز مزارع جو استان با استفاده از سموم گرانستار، توفوردی، پوماسوپر، آکسیال و دیالان سوپر انجام شد.

 این مسوول با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با بیماری ها در 8 هزار و 713 هکتار مزارع جو مازندران انجام شد، افزود: مبارزه با بیماری های سفیدک سطحی در 860 هکتار، سپتوریوز برگی در 476 هکتار، زنگ زرد در 20 هکتار، لکه خرمایی در 792 هکتار، فوزاریوزم خوشه در 2 هزار و 346 هکتار و توام (سفیدک سطحی و سپتوریوز برگی) در 4 هزار و 218 هکتار مزارع جو مازندران با استفاده از سموم تیلت، فولیکور، آرتئا و آلتو کمبی صورت گرفت.

 مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه مبارزه با آفات در 302 هکتار مزارع جو استان انجام شد، گفت: مبارزه با حلزون در 246 هکتار و شته و سوسک لما در 56 هکتار مزارع جو استان با استفاده از سموم کنفیدور و متالدهاید انجام شد که نسبت به سال گذشته (هزار و 305 هکتار) کاهش داشت و علت آن مربوط به شرایط آب و هوایی بود.

 وی در پایان گفت: برای حمایت از کشاورزان جوکار استان 5 هزار و 263 تن بذور ضدعفونی و 5 هزار و 757 لیتر/کیلوگرم انواع سموم راکسیال، ویتاواکس تیرام، باویستسن، دروزال، رورال تی اس، دیویدند و ویتاواکس توزیع و مصرف شد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: 25 هزار هکتار مزارع جو مازندران مبارزه شیمیایی شد هکتار مزارع جو استان علف های هرز بیماری ها انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۸۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی باغ‌های رودبار علیه ملخ مراکشی

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اجرای برنامه کنترل آفت ملخ مراکشی گفت: مبارزه شیمیایی با ملخ‌های بومی به ویژه ملخ مراکشی در این استان آغاز شده و ۳۶۴ هکتار از باغ‌های زیتون رودبار علیه این آفت گیاهی سمپاشی شده است.

او افزود: هر سال اواخر اسفند ماه کار پایش ملخ مراکشی در باغ‌های رودبار انجام می‌شود تا با توجه به تراکم و شرایط، برنامه‌ریزی برای مبارزه شیمیایی انجام شود.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: پارسال در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مناطق مختلف شهرستان رودبار و سیاهکل مبارزه شیمیایی انجام شد و از بروز خسارت اقتصادی به محصولات کشاورزی جلوگیری به عمل آمد.

محمدی با اشاره به اینکه در دیگر شهر‌های گیلان هنوز آثار ملخ دیده نشده است، گفت: با پایش کانون‌های تخم ریزی ملخ نخستین پوره‌های سن اول مشاهده و مبارزه شیمیایی با این آفت آغاز شده است.

او به اهمیت پایش و ردیابی مناطق آلوده اشاره کرد و افزود: مناطق تخمگذاری آفت در زمین‌های شخم نزده و سنگلاخ بوده و بیشتر در مراتع و مناطق دور از دسترس است.

به گفته رئیس جهاد کشاورزی گیلان، اهالی مناطق مستعد استان از جمله رودبار و دیلمان در سیاهکل در صورت مشاهده دسته‌های پوره ملخ باید سریع به مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز خدمات جهاد اطلاع دهند.

آفت گیاهی ملخ مراکشی از سال ۱۳۶۸ در رودبار شناسایی و تاکنون در اراضی این شهرستان به ویژه لوشان ماندگار شده است.

این مهمان ناخوانده هر ساله با تخمگذاری زیر خاک و زمستان گذرانی، پس از گرم و مساعد شدن هوا، از تخم خارج و از مراتع به باغات و زمین‌های کشاورزی وارد شده و با تغذیه از گیاهان مسیر خود، به این زمین‌ها خسارت می‌زند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • ۳۵۰۰ هکتار از مزارع مازندران بایر مانده است/ توقف فینسک
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی
  • آغاز برداشت گندم از سطح بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع شادگان  
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • سمپاشی باغ‌های رودبار علیه ملخ مراکشی
  • آغاز مبارزه با ملخ مراکشی در گیلان
  • خزانه گیری ۱۶۷ هزار هکتار شالیزار در مازندران
  • خزانه گیری ۱۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران