Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، حمید مردانیان صبح امروز در اولین یادواره شهدا، ایثارگران و یادگاران شهدای ادارات و دستگاه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی با بیان این‌که ۱۱ هزار نفر از کارکنان بخش‌های مختلف این وزارتخانه عضو جامعه ایثارگری کشور هستند و تبدیل وضعیت استخدامی آنان طبق قانون پیگیری می‌شود، اظهار کرد: خدمت به جامعه ایثارگری یک رسالت مهم است و باید از سوی بخش ای مختلف وزارتخانه مورد پیگیری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود‌: برگزاری یادواره شهیدان انقلاب اسلامی در تمامی استان‌ها نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت دارد و در کنار آن رسیدگی به امور مردم و حضور میدانی برای بررسی مسایل و رفع مشکلات شهروندان از سوی مسئولان راه و شهرسازی باید افزایش یابد.      

مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران گفت: زیارت و کرامت خانواده معظم شهدا و بزرگداشت ایثارگران و رزمندگان اسلام، شهدای مدافعان حرم و فاطمیون، وظیفه عرفی و شرعی ماست و باید بدانیم که فرهنگ سازی و تلاش در این زمینه، خواسته قلبی آحاد ملت ایران با هر عقیده و گرایشی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد نیز در این آیین تصریح کرد: ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه با برگزاری یادواره‌ شهیدان جزو ابعاد مهم جهادتبیین است و پیگیری آن از سوی همه بخش ها اولویت دارد.

علی‌اکبر عزیزی بیان کرد: ترویج فرهنگ ایثار شهادت با برگزاری یادمان‌ها و یادواره موجب تقویت ایمان و روحیه ایثار و شجاعت در جامعه می شود بنا بر این در قالب برنامه‌های مختلف به این مهم  باید توجه بیشتری شود.

سردار مهدی فرهنگ دوست خاطرنشان کرد: دشمنان با تهدید نرم و فعالیت‌های فرهنگی خود تمامی ارزش‌های دینی و انقلابی کشور را نشانه رفته‌ و باید با فرهنگ شهادت در مقابل آنها ایستادگی کرد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد علی اکبر عزیزی مشاور وزیر راه و شهرسازی یادواره شهدا راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول آوینی منجر به نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت شد

به گزارش خبرنگار مهر، بزرگداشت سی و یکمین سالگرد شهادت سید مرتضی آوینی با عنوان «میراث مرتضی» امروز ۲۷ فروردین، با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر و رسانه در محل تالار وحدت برگزار شد. همچنین اولین مستند شهید سید مرتضی آوینی با عنوان «دهکده برزان» اولین بار پس از ۴۴ سال در این مراسم به نمایش گذاشته شد.

این برنامه با پخش سرود ملی، تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و پخش کلیپ از شهید آوینی آغاز شد.

مجری این رویداد در ابتدا در رابطه با رویکرد برنامه امسال، عنوان کرد: برنامه این سالگرد بر اساس انقلاب، جهاد و جهاد سازندگی شکل گرفته و محتوای برنامه سی و یکمین بزرگداشت در این زمینه است.

پس از پخش کلیپ، سردار علیرضا افشار از اعضای هسته اصلی و اولیه جهاد سازندگی و مسؤول روابط عمومی جهاد سازندگی که در شکل‌گیری و بازسازی گروه جهاد نقش داشته است با اشاره به اینکه شهید آوینی بر هنر متعهد تاکید داشت، گفت: هنر را می‌توان از منظر رویکردی به سه دسته تقسیم کرد، هنر دولتی که بستگی به دولت حاکم دارد و اگر دولت انقلابی باشد رویه هنر متعهد خواهد بود، دوم هنر آزاد و هنری که غرب آن را ترویج می‌کند، حال آنکه خود غرب کنترل جدی بر هنر دارد و سوم هنر متعهد که شهید آوینی پرچمدار آن بود.

وی با اشاره به اینکه شهید آوینی تحت اندیشه امام خمینی (ره) متحول شد، گفت: تحول در او منجر به نهادینه سازی فرهنگ ایثار و شهادت در کشور شد؛ آوینی اهل مطالعه بود و همواره نسبت به سینمای گیشه و به تعبیر او سینمای آبگوشتی نقد داشت.

افشار با اشاره به اخراج آوینی از صداوسیما، تعطیلی فعالیت های او در حوزه هنری و انتقال فعالیت های گروه جهاد سازندگی به بسیج پس از نامه نگاری بسیج با مقام معظم رهبری، مطرح کرد: در یک جلسه به او (آوینی) گفتم رسالت «روایت فتح» تازه شروع شده است و شما صاحب سبک در حوزه مستند هستید و پیشنهاد دادم که آوینی فیلم و سریال بسازد و از حوادث و ماجراهای دفاع مقدس مشابه سریال «ارتش سری» سریالی تولید شود که عمر او کفاف این کار را نداد.

وی در پایان با اشاره به این‌که امروزه هم صحنه های دلخراش و ناگوار زیادی از غزه مشاهده می‌شود که بعضا نظیر آن در دفاع مقدس وجود داشت اما نریشن و صدای آوینی موارد ناراحت کننده را قابل تحمل می‌کرد، گفت: امروز نیاز داریم تا به سبک آوینی، این تصاویر و جنایت‌ها در غزه دارای پیام شود و نمایش این تصاویر با پیام باشد.

پس از این گروه سرود تسنیم البرز ۲ اثر «شیرمردان خدا» و «ای شهید زمان» را اجرا کردند.

در ادامه «دهکده برزان» اولین اثر شناخته شده از مرتضی آوینی به نمایش درآمد. این مستند در آرشیو بنیاد روایت فتح و صداوسیما وجود نداشت و با پیگیری های بنیاد روایت فتح و همت فیلم خانه ملی ایران تهیه و در این مراسم برای اولین بار به نمایش گذاشته شد.

این خبر به روز رسانی می‌شود ...

کد خبر 6078948

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم در بیجار
  • تشریح مصوبات کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس
  • یادواره شهدای غریب استان بوشهر برگزار می‌شود
  • مشارکت فرمانداران در کنگره ۱۲ هزار شهید شهرستان‌های استان تهران
  • برگزاری یادواره شهدای هنرمند بوانات
  • برگزاری اولین یادواره شهدای هنرمند مرند
  • برگزاری یادواره شهدا در ملکان
  • برگزاری اولین یادواره شهدای هنرمند شهرستان مرند
  • برگزاری یادواره شهدای امدادگر استان اردبیل
  • تحول آوینی منجر به نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت شد