Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: گذران فراغت در کارگاه‌های تابستانی می‌تواند آثار سازنده و مثبتی را در زمینه‌های خلاقیت و نوآوری و بهداشت روانی داشته باشد.

دکتر بهرام ستاری دستنایی در بازدید از کارگاه‌های فصل تابستان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در جمع مربیان و اعضای کانون اظهار کرد: در سال‌های گذشته به دلیل شیوع بیماری منحوس کرونا ویروس، کلاس‌های اوقات فراغت به صورت مجازی برگزار شدند و امسال این کلاس‌ها به صورت حضوری، همراه با استقبال خوب خانواده‌ها در حال برگزاری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فصل تابستان و برگزاری کارگاه‌های اوقات فراغت، علاوه بر سرگرمی و فراگرفتن هنرهای مختلف توسط کودکان و نوجوانان، فرصت مغتنمی است تا بچه‌های با استعداد و نخبه شناسایی شوند، اضافه کرد: باید به کودکان و نوجوانان توجه خاصی داشته باشیم و امروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان شاهد کسب عناوین مختلف استانی، ملی و بین‌المللی هستیم که نشان از توانایی مربیان کانون در شکوفایی استعداد آینده‌سازان این مرز و بوم دارد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان عنوان کرد: برای رفع مشکلات مراکز کانون از جمله مرکز شماره یک خرم‌آباد و افتتاح مراکز شهرستان‌های الشتر، الیگودرز و چگنی پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد.

ستاری دستنایی خاطرنشان کرد: اوقات فراغت به عنوان زمان‌هایی که انسـان و بـه خصـوص نوجوانـان در آن بیکـار هسـتند بسـیار حـائز اهمیت است؛ انسان‌ها نیاز دارند تـا اوقـات آنهـا بـه نحـوی پـر شـود و دارای سـرگرمی باشـند؛ این سرگرمی باید در اوقات فراغت آنها مفیـد و سـازنده باشـد بـه همین جهت بر متولیان امور جوانان واجب است تـا برنامـه‌ریـزی‌هـای لازم جهـت پـر کـردن اوقـات فراغت جوانان به نحو مفید و سازنده انجام دهنـد.

وی تصریح کرد: دانـش‌آمـوزان طیـف عظیمـی از جمعیـت جـوان کشور را تشـکیل مـی‌دهنـد و مهمتـرین جامعـه هـدف در بحث اوقات فراغت هستند و متولیـان امـر آمـوزش و پرورش بزرگترین و سنگین‌ترین مسئولیت را در این  زمینه بر عهده دارند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان تاکید کرد: گذران فراغت در کارگاه‌های تابستانی می‌تواند آثار سازنده و مثبتی را در زمینه‌های مختلف خلاقیت و نوآوری، بهداشت روانی و... داشته باشد.

ستاری دستنایی یادآور شد: پرکردن اوقات فراغت دانش‌آموزان به شیوه‌ای درست و عملی توان فوق‌العاده همه مسئولین استان را می‌طلبد.

به گزارش ایسنا، در تابستان امسال بیش از ۱۶۳ کارگاه با حضور بیش از ۲۵۵۰ کودک و نوجوان در مراکز فرهنگی هنری کانون سراسر استان ثبت‌نام کرده‌اند و ۸ کتابخانه سیار شهری و روستایی و ۱۱۸ پایگاه در مناطق شهری و روستایی و ۸ دفتر تسهیلگری در شهرستان خرم‌آباد ضمن فعالیت در طی سال، در تابستان نیز خدمات فرهنگی، هنری و ادبی را ارائه می‌دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استعداد برتر نخبه کودکان و نوجوانان اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد

رحمت ابراهیمی رئیس اداره منابع‌طبیعی و آبخیزداری سردشت گفت: در پایش‌های کارشناسان در جنگل‌های این شهرستان، ۳ کانون طغیان آفت جوانه‌خوار بلوط در نزدیکی شهر ربط، ۳ کانون در مسیر سردشت - میرآباد و ۳ کانون دیگر در مسیر جاده آبشار شلماش و منطقه بیوران شناسایی شده است.

وی با اشاره به اینکه امسال محلول‌پاشی با آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های این شهرستان به ۲ شیوه پیمانی و مشارکتی انجام می‌شود، اضافه کرد: هم اکنون محلول‌پاشی ۵۰۰ هکتار به پیمانکار داده شده و ۲ هزار هکتار نیز به صورت مشارکتی با همکاری دهیاران و شورا‌های‌اسلامی شهر انجام می‌شود.

رئیس اداره منابع‌طبیعی و آبخیزداری سردشت گفت: این محلول تنها کرم جوانه‌خوار بلوط را از بین می‌برد و برای سایر حیوانات، پرندگان و گیاهان هیچ گونه خطری ندارد.

وی اظهار کرد: کرم آفت جوانه‌خوار و برگ‌خوار بلوط از قسمتی از برگ‌های درختان بلوط استفاده می‌کند و باعث می‌شود این درختان از نظر رشد سالانه خود عقب افتاده و به‌تدریج در چند سال آینده خشک شود.

ابراهیمی افزود: پروانه جوانه‌خوار بلوط (Tortrix viridana L) که در چند دهه اخیر، گونه‌های مختلف بلوط را مورد حمله قرار داده و آفتی بسیار مخرب است که باعث کاهش رویش چوب، زوال جنگل، تغییر در زادآوری و توالی شده و حتی باعث مرگ‌ومیر درختان می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • استعدادهای برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان حمایت شوند
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • اسدآباد فردا میزبان اردوی استعدادهای برتر تیم ملی بسکتبال دختران زیر ۱۲ سال
  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد
  • شناسایی و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز
  • این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور معلم می‌شوند
  • پذیرش بدون کنکور استعدادهای برتر ملی ‌در دانشگاه فرهنگیان