Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ پنجشنبه نهم تیرماه و در آستانه گرامیداشت هفته صنعت و معدن، «رامین ربیعی» رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه با تاکید بر شرط لازم و ضروریِ عدم آلایندگی در ایجاد اشتغال گفت: بارها منتقدانی به ما خرده گرفتند که شما با تسهیل در صدور مجوز سبب افزایش بارِ صنعتی بر دوش البرز می‌شوید، اما ما معتقدیم و بارها نیز اعلام کرده‌ایم با رعایت ضوابط زیست‌محیطی افزایش صنایع نه تنها تهدیدی برای البرز نیست که فرصتی برای بالندگی اقتصادی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی عملکرد سازمان صمت در البرز را خوب ارزیابی کرد و گفت: البرز در ارائه تسهیلات رتبه نخست، در تعداد واحدهای صنعتیِ دانش‌بنیان رتبه سوم، در بخش اصناف و تعداد واحدهای صنعتی رتبه ششم و در پیگیری مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید دو سال متوالی حائز رتبه دوم و سوم کشوری شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز، عملکرد یک دستگاه را به عنوان ملاک مهم ارزیابی یک نهاد یا ارگان اعلام کرد و گفت: به لطف خدا و در نتیجه یک کار تیمی استان البرز در بخش اصناف حائز رتبه پنجم و ششم است، یعنی از نظر سرمایه‌گذاری و تعداد اشتغال و همچنین از نظر تعداد واحدهای صنعتی رتبه ششم کشوری را دارا است.

وی با بیان اینکه در بخش پرداخت تسهیلات نیز البرز رتبه خوبی دارد، گفت: طی سه سال اخیر در بخش ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی هرسال رتبه اول را کسب کردیم و به طور میانگین حدود ۳ هزار میلیارد تومان هر ساله به واحدهای صنعتی، معدنی و اصناف پرداخت شده است.

او ادامه داد: همچنین دو سال متوالی در ستاد «تسهیل و رفع موانع تولید» حائز رتبه دوم و سوم کارگروه تسهیل شدیم و بر اساس آمار ارائه شده از بخش بازرسی این سازمان که وظیفه نظارت و پیگیری انجام مصوبات ستاد را نیز دارد، ۹۷ درصد از مصوبات کارگروه «تسهیل و رفع موانع تولید» عملیاتی شده است که نتیجه یک کار گروهی در استان البرز است.

«رامین ربیعی» در بخشی از سخنانش به وضعیت معادن در البرز اشاره کرد و گفت: البرز ۷۵ معدن دارد که از این تعداد ۵۰ معدن که عمدتا شن و ماسه هستند، فعال می‌باشند. بنا به دلایل زیست محیطی و منابع طبیعیِ استان مجوز جدیدی صادر نشده و کماکان همان مجوزهای قدیمی مربوط به استانداری تهران ، تمدید می‌شود.

وی همچنین در مورد اصناف استان البرز گفت: از آنجایی که مدیریت اصناف با اتحادیه‌های مربوطه و رسیدگی به وضعیت اتحادیه‌ها نیز با اتاق اصناف استان است، نظارت مستقیمی بر این امر نداریم ولی به عنوان یکی از ۱۳ عضو کمیسیونِ نظارت حق رای داریم و دبیری این کمیسیون نیز با سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز است.

تشریح وضعیت واحدهای صنعتی دانش‌بنیان بخش بعدی سخنان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز بود.

ربیعی با بیان اینکه از اسفندماه سال گذشته احصاء آمار واحدهای صنعتی دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفت، گفت: از آنجایی که هیچ آمار مستندی از تعداد واحدهای صنعتی دانش‌بنیان نداشتیم اقدامات لازم در این زمینه انجام شد. با رصد کلیه واحدهای دانش‌بنیان استان البرز و تهران و تطبیق با آمار واحدهای صنعتی در استان البرز محرز شد که اکنون ۱۵۵ واحدصنعتی دانش بنیان در استان البرز مشغول به فعالیت هستند که این تعداد رو به افزایش است. مضاف بر اینکه ۷۵ طرح دانش‌بنیان صنعتی نیز در حال اجراست.

ربیعی با اشاره به مزایای واحدهای دانش‌بنیان گفت: در سایت معاونت علمی ریاست جمهوری بیش از ۱۰۰ مزیت برای واحدهای دانش‌بنیان اعلام شده ولی متاسفانه به دلیل بی توجهی جامعه مورد غفلت قرار گرفته است؛ در حالیکه با اطلاع‌رسانی از مزایا و مشوق‌هایی نظیر معافیت مالیاتی و غیره فرش قرمزی برای تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران پهن شده است که امید است با آگاهی و اطلاع رسانی دقیق مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: طبق آخرین آمار، استان البرز در بخش دانش‌بنیان دارای رتبه سوم کشوری است.

رامین ربیعی احیای واحدهای صنعتی و تولیدی راکد را دیگر اقدام مهم صمت البرز عنوان کرد و گفت: در مجموع، البرز ۳۲۶ واحد راکد داشت که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۳۹ واحد به چرخه تولید بازگشت که با سرمایه‌گذاری یکهزار و ۳۴۰ میلیارد تومانی صورت گرفته برای ۴ هزار نفر زمینه اشتغال فراهم شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز همچنین تسریع در اخذ مجوزهای لازم برای واحدهای تولیدی را عاملی در افزایش اشتغال در البرز عنوان کرد و گفت: در زمانی نه چندان دور اخذ مجوز ۴ ماه طول می‌کشید اما با حذف کارگروه‌های مربوطه با احتساب زمان استعلامِ محیط زیستی که گزینه‌ای الزامی در صدور مجوز است، نهایتا دریافت مجوز تولیدی دو هفته طول می‌کشد. همچنین در قسمت صدور پروانه بهره‌برداری که قبلاً ۵ تا ۶ ماه طول می‌کشید الان بین یک هفته تا ۱۰ روز اقدامات لازم انجام می‌شود، همانطور که ثبت سفارش نیز ۴۸ ساعته صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به نیاز اشتهارد به کارگر که بارها در اخبار و جلسات نیز اعلام شده است، گفت: بعد مسافت یکی از دلایل عدم اشتیاق کارگران به کار در شهرک‌های صنعتی اشتهارد است که امید است با پیگیری پیشنهاد ما که مورد قبول استاندار البرز نیز قرار گرفته است، تعاملی میان واحدهای تولیدی- صنعتی، مراکز کاریابی در البرز و سازمان‌های مردم‌نهاد صورت گیرد تا هم افراد جویای کار از طریق اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز و کاریابی‌های تحت نظارت آن ساماندهی شوند و هم هزینه ایاب و ذهاب کارگران با برنامه‌ریزی صورت گرفته در این زمینه ساماندهی شود تا با رفع این مشکل از پتانسیل این شهرک نهایت بهره را در جهت افزایش اشتغال در البرز ببریم.

23

کد خبر 1646623

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز سرمایه گذاری صنعتی تعداد واحدهای صنعتی معدن و تجارت البرز رئیس سازمان صنعت صنعتی دانش بنیان استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان، تفاهم نامه  مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شده است.

محمد زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنّی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنّی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

به گفته رئیس دانشگاه مراغه، ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است