Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلتفرمی برای مبادله مستقیم رمزارزها از سوی یکی از شرکت‌های دانش بنیان عرضه شده است، ولی آنها معتقدند طرح صیانت و مهاجرت نخبگان از کشور دو تهدیدی است که شرکت‌های فعال در حوزه کسب وکارهای دانش بنیان با آن مواجه هستند.

به گزارش ایسنا، امیرحسین راد، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در حوزه اقتصادی دیجیتال، "نوبیتکس" را یک پلتفرم دانش‌بنیان دانست که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۶ آغاز کرده و اولین پلتفرم برای مبادله مستقیم رمز ارزها به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مکانیزم این پلتفرم را شبیه مکانیزم بورس دانست که به مشتریان اجازه می‌دهد سفارشات خرید و فروش خود را به ثبت برسانند و بتوانند در این بازار سرمایه‌گذاری کنند و یا از نوسانات بازار مطلع شوند.

راد خاطر نشان کرد: در حال حاضر این پلتفرم نزدیک به چهار میلیون کاربر دارد و از نظر حجم مبادلات جزو بزرگترین پلتفرم‌های فعال در ایران به شمار می‌رود؛ ضمن آنکه بیش از ۲۵۰ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به صورت مستقیم در این شرکت مشغول به فعالیت هستند.

مدیر عامل این شرکت افزود: این شرکت قصد دارد که در چشم‌انداز خود بر روی استفاده از فناوری بلاکچین و رمزارزها برای توسعه زیر ساخت‌های مالی و پرداختی کشور استفاده کند تا کشور بتواند از مزایای آنها بهره‌مند شود.

راد به چالش‌های توسعه رمز ارزها در کشور اشاره و اظهار کرد: مهمترین مشکل ما شفاف نبودن موضع حاکمیت نسبت به موضوع رمز ارزها است. این وضعیت از چهار سال گذشته تاکنون تغییر چندانی نداشته است؛ هر چند که اخیراً سندی در این زمینه از سوی ستاد راهبری تحول دولت ارائه شده که در آن بخش‌هایی به موضوع رمزارزها و فناوری بلاکچین تاکید دارد و چشم‌انداز توسعه کشور در این حوزه را ترسیم کرده است.

وی با بیان اینکه این سند یکی از بهترین اسناد در این حوزه است، یادآور شد: ولی همچنان فناوری این حوزه از نظر ریسک‌های مربوط به رگولاتوری با توجه به حساسیت‌هایی که در حوزه مالی وجود دارد، شفاف نیست و هیچ تصویر روشنی از ریسک‌های رگولاتوری در اختیار نداریم و این امر نیز به دلیل آن است که این ریسک‌ها به طور شفاف از سوی حاکمیت مشخص نشده است.

راد خاطر نشان کرد: مشکل دوم در این حوزه که مشکل تمامی کسب و کارهای فعال در حوزه فناورانه و دانش بنیان محسوب می‌شود، کمبود نیروی متخصص و فرار مغزها و نیروهای متخصص از کشور است که به دلیل مشکلات مالی چند سال اخیر ایجاد شده است. هر چند شرکت‌ها تلاش می‌کنند با آموزش نیروها و سرمایه‌گذاری بر روی آنها، نیروی انسانی جوان‌ و پویای خود را تامین کنند، ولی ما به صورت پیوسته شاهد خروج نیروهای متخصص از کشور هستیم.

مدیر عامل این شرکت گفت: چالش دیگری که شرکت‌هایی که در حوزه اقتصاد دیجیتال با آن مواج هستند، طرح‌های محدود کننده‌ای مانند طرح صیانت است که می‌تواند تهدید جدی برای کسب و کارهای حوزه دیجیتال باشد. فضای مجازی امروزه تبدیل به فضایی برای کسب و کارها هستند و ایجاد محدودیت بر روی این شبکه‌ها می‌تواند بخش وسیعی از جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رمزارزها دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، این شرکت‌ها را مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد کرباسی در جریان بازدید از شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» بر ضرورت شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی آن‌ها برای حمایت از این شرکت‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری تأکید کرد.

شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز»، با نشان «فرا موج» از سال ۱۳۹۵ و با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرده و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های "فناور" دانش‌بنیان قرار می‌گیرد.

کرباسی در این بازید طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به مأموریت ستاد، وظیفه اصلی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود.

کرباسی ادامه داد: در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی با "پارک فاوا" هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است.

حمیدرضا پوریعقوبی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» در این بازدید با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، تصریح کرد: تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است.

به گفته پوریعقوبی، اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است.

وی ادامه داد: هفت، هشت شرکت داخلی با ما رقیب هستند. البته با توجه به پیچیدگی محصولات رقبا کم هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» همچنین، طراحی و توسعه کارت‌های پردازش داده - طراحی و ساخت انواع آنتن‌های مخابراتی، پروژه‌های تولیدی انواع فیلتر‌های مکانیکی را از دیگر محصولات این شرکت برشمرد.

در ادامه کرباسی از بخش‌های مختلف واحد تحقیق و توسعه اعم از قسمت طراحی سخت افزار و اندازه‌گیری، اتاق تست و بخش تولید و استانداردسازی، کنترل کیفیت پخش بازدید کرد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند هم بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • مسلمی نائینی: ارائه آموزش‌های تخصصی، مهارتی و دانش‌بنیان توسط جهاددانشگاهی