Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: چینی‌ها سالانه ۶۵ تا ۷۰ هزار قطار به کشور‌های مختلف اروپایی صادرات و واردات دارند، اما به ایران تاکنون نبوده که در دولت سیزدهم پیگیری شد و در حال شکل‌گیری است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی صفری پنجشنبه شب در نشست شورای هماهنگی و مدیریت روابط خارجی استان خراسان جنوبی افزود: وزارت امور خارجه در ارتباط با هشت یا ۹ مولفه و شیوه برای ارزآوری به داخل کشور فعالیت دارد و این مولفه‌ها شامل صادرات، واردات، ترانزیت، دیپلماسی انرژی، برق و آب، صدور خدمات مهندسی و ترانزیت در شاخه‌های مختلف و انتقال فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه نباید تمرکز خراسان جنوبی در زمینه سرمایه‌گذاری و مسائل تجاری فقط بر کشور افغانستان باشد گفت: خراسان جنوبی همانند خراسان رضوی در زمینه صادرات تمرکز خود را به کشور‌های دیگر نیز لحاظ کند و ما نیز آمادگی کمک را داریم که استان شما وارد بازار کشور‌های مختلف شود.

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه بازار‌هایی را هدف قرار داده‌ایم که بتواند محصولات ما را جذب کند اضافه کرد: اگر بازار کشور چین را در زمینه محصولات کشاورزی تصاحب کنیم با توجه به ظرفیت محدود کشور نیازی نیست به دنبال بازار‌های دیگر بگردیم.

وی گفت: برای مرکبات، عسل، پای مرغ، سیب، لبنیات و زعفران مجوز صادارت به چین را گرفته‌ایم، زیرا بازار چین و روسیه به زرشک و زعفران ما علاقه زیادی دارند.

صفری عنوان کرد: باید مسیر ترانزیتی چابهار - زاهدان - بیرجند - مشهد هم کامیونی و هم ریلی هرچه زودتر شکل بگیرد، توافقی با کشور‌های آسیای مرکزی و روسیه کردیم که ۳۰ میلیون تن در سال است در حالی که ظرفیت ما در کشور ۱۵ میلیون تن است و قبلا پنج میلیون تن بوده است.

وی افزود: اگر کل ترانزیت شمال به جنوب را محاسبه کنیم، سالانه حداقل ۱۰ میلیارد دلار درآمد ترانزیتی خواهیم داشت.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با بیان اینکه کریدور شمال و جنوب به سمت روسیه را شروع کردیم گفت: در سفر گروه‌های روسیه و قزاقستان به ایران دوباره سوآپ نفتی را فعال کردیم.

وی گفت: چینی‌ها سالانه ۶۵ تا ۷۰ هزار قطار به کشور‌های مختلف اروپایی صادرات و واردات دارند، اما به ایران تاکنون نبوده که در دولت سیزدهم پیگیری شد و در حال شکل‌گیری است.

صفری اظهار داشت: کاری باید کرد که زرشک خراسان جنوبی را در آینده با سرمایه‌گذاری و ارزش افزوده به‌طور کامل چینی‌ها بخرند و تعهد را می‌دهیم که در این زمینه بازار را برای استان ایجاد کنیم.

وی افزود: باید چینی‌ها را برای سرمایه‌گذاری در بخش زعفران استان بیاوریم که با این اقدام می‌توان استان را توسعه داد، همچنین می‌توانیم در راستای صادرات از خراسان جنوبی به پاکستان کمک کنیم.

معاون وزیر امور خارجه گفت: معادن خراسان جنوبی ثروت بالایی دارد که قزاق‌ها، ازبک‌ها و تاجیک‌ها حاضر به سرمایه‌گذاری در بخش معدن خراسان جنوبی هستند و ما هم تشویق و پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: سفارتخانه‌های ما در کشور‌های مختلف دیده‌بان‌های اصلی ما هستند که نقش موثری در تسهیل روابط تجاری دارند و باید برای کشور بازار تجاری ایجاد کنند.

صفری خاطرنشان کرد: همچنین باید روابط تجاری قوی با کشور افغانستان داشته باشیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه چهارشنبه شب وارد بیرجند شد و دیروز به همراه سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از پایانه مرزی یزدان در شهرستان زیرکوه و سایت مرزی ماهیرود بازدید کرد.

در این بازدید بر ضرورت پیگیری‌ها در ۲ سطح استانی و ملی تاکید و مقرر شد وزارت امور خارجه در جهت پیگیری امور، اقداماتی را در دستور کار قرار دهد.

حضور در نشست شورای ساماندهی مبادلات مرزی خراسان جنوبی و کمیسیون توسعه صادرات، مدیریت واردات، تزانزیت، حمل و نقل، گمرک و امور مرز اتاق بازرگانی بیرجند از دیگر برنامه‌های سفر معاون وزیر امور خارجه به خراسان جنوبی بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واردات قطار معاون دیپلماسی اقتصادی بازار چین سرمایه گذاری وزیر امور خارجه کشور های مختلف خراسان جنوبی سرمایه گذاری چینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد

سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالا‌های حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • توضیح مهم دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور درباره واردات خودرو
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: پاسخ موشکی ایران قانونی و مشروع بود/ به هر اقدام متجاوزانه‌ای از هر مبدایی پاسخ قاطع و قوی‌تر خواهیم داد/ شیء کوچک و ریزپرنده به دنبال اقدام ایذایی بود که توسط پدافند ایران مورد هدف قرار گرفتند