Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-کارشناس بازار سرمایه گفت: وجود انبوه متغیرات اثرگذار در بازار سرمایه، موجب تردید و نگاه محتاطانه سرمایه گذاران به معاملات شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از بازارسرمایه (سنا) , فرشید زرین‌کیا مدیرعامل شرکت مشاور سرمایه گذاری خط ارزش، افزود: آغاز مجدد مذاکرات هسته‌ای در کنار تحولات خاورمیانه و سفر مقامات آمریکایی به منطقه سبب توجه تحلیلگران به روند قیمت ارز و نفت شده و به یکی از مهم‌ترین موضوعات تاثیر گذار بر بازار در تابستان سال جاری تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زرین‌کیا، ابهامات موجود در بازار‌های مالی بین‌المللی را از دیگر متغییری تاثیرگذار در محاسبات فعالان بازار برشمرد و تصریح کرد: پس از بحران اوکراین و اختلال‌های به وجود آمده در زنجیره تامین محصولات صادراتی روسیه ناشی از تحریم، شاهد افزایش سرعت رشد تورم در اروپا و آمریکا و افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو بودیم که سبب کاهش قیمت زنجیره فلزات رنگین، پتروشیمی و کشاورزی شده است.
وی همچنین گفت: افزایش هزینه‌های انرژی، نیروی انسانی و سربار واحد‌های تولیدی در کنار کمبود برق موجب کاهش حاشیه سود برای بخش عمده ناشران بورسی شد که انتظار می‌رود وضع موجود در تابستان نیز ادامه‌دار باشد و تا فعالان بازار سرمایه با نگاه تردید نسبت به معاملات اقدام کنند.
این کارشناس بازار سرمایه پیش‌بینی کرد: در تابستان سال جاری صرفا متغیر‌های بنیادی و اطلاعات مالی منتشره در سامانه کدال، سبب نوسانات مثبت برای صنایع مختلف شود.
زرین کیا گفت: صنایع پالایشی به واسطه افزایش معنادار نرخ فرآورده‌ها و صنعت سیمان به واسطه افزایش قیمت، مدنظر سهامداران قرار می‌گیرند. همچنین در صورت وقوع رخداد‌های مثبت سیاسی صنایع بانک، خودرو و حمل و نقل با نوسانات مثبت همراه خواهند بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نوسانات بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۵۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

کد خبر 6088555 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • بهره‌برداری از طرح میدانگاه سبزه میدان؛ تابستان
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • منتظر این مالیات‌های جدید باشید/ این دارایی‌ها را بفروشید باید مالیات بدهید
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟
  • دمای هوای آذربایجان‌غربی افزایش می‌یابد
  • افزایش ۳۹۲۱ هزار واحدی شاخص بورس