Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه تصریح کرد که اخیرا نماینده کاخ سفید بار دیگر تکرار کرد که روسیه نباید از ناتو بترسد و هیچکس نباید از ناتو بترسد چون ناتو یک ائتلاف دفاعی است.

به گفته لاوروف، با پایان یافتن موجودیت پیمان ورشو و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی، معنای وجودی نیز ناتو ناپدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور خارجه روسیه همچنین در اظهاراتی در پی گفتگو با ولادیمیر ماکی، همتای بلاروسی خود در مینسک در ۳۰ ژوئن گفت که آمریکا با استفاده از تحریم‌ها نه فقط به دنبال تضعیف بلاروس و روسیه بلکه همچنین به دنبال تضعیف اتحادیه اروپا است.

به گزارش خبرگزاری بلتا، سرگئی لاوروف همچنین در پی دیدارش با همتای بلاروسی اش با این پرسش مواجه شد که از نظر وی آمریکا و اتحادیه اروپا با اعمال تحریم علیه بلاروس و روسیه و امتناع از واردات کالا از این کشورها چه هدفی را دنبال می کنند؟

سرگئی لاوروف گفت: انگیزه این حرکت آشکار است و بیش از یک بار به طور علنی بیان شده است: آنها انتظار دارند که همه کشور های دیگر از اراده آنها اطاعت بی قید و شرط کنند که این منعکس کننده منافع خودخواهانه آنها و در درجه اول منافع آمریکا است. همانطور که  بیش از یک بار دیده‌ایم اروپای مدرن که اتحادیه اروپا آن را نمایندگی می کند در حال از دست دادن استقلالش یا آنچه از آن باقی مانده، و کاملاً تابع اراده آمریکا از جمله در زمینه تحریم های اقتصادی، واردات مربوط به روسیه و اخلال در زنجیره هایی لجستیک و مالیکه برای چندین دهه ایجاد شده اند، است.

وزیر امور خارجه روسیه خاطر نشان کرد: اگر تحریم‌ها علیه روسیه و بلاروس را دقیق‌تر نگاه کنید، متوجه می‌شوید که آمریکا معافیتهایی برای خودش قائل شده و با احتیاط نسبت به زمینه‌هایی که ممکن است اقتصادش را تحت تأثیر قرار دهد، اقدام میکند. آمریکا از چنین فعالیت هایی تأثیر منفی احساس می کند، اما اروپا آسیب بسیار بیشتری می بیند. هدف این کار نه تنها تضعیف و مجازات کشورهای ما، بلکه همچنین تضعیف اتحادیه اروپا است.

از سوی دیگر لاوروف گفت "پرده آهنین" جدیدی بین روسیه و غرب در حال ایجاد شدن است.

لاوروف خاطر نشان کرد: "این اتفاق عملاً در حال حاضر افتاده است. بگذارید آنها فقط با احتیاط رفتار کنند./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: لاوروف اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!

به گزارش جام جم آنلاین، افزون بر آمریکا که در روزهای اخیر افراد و تهادهای جدیدی را در فهرست تحریم گنجلنره، اتحادیه اروپا هم مشغول بررسی طرح‌های جدید تحریمی است.

رویترز گزارش داده است که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در جلسه اخیر خود به دنبال توافق در خصوص این موضوع بودند که تا چه اندازه تحریم ایران را ادامه دهند. 

این البته اولین بار نیست که اتحادیه اروپا در صدد تحریم ایران برآمده و پیش از این نیز تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل حقوق بشری و اتهام بدون سند عرضه موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین علیه جمهوری اسلامی وضع کرده است.

اما آنچه صاحبنظران در آمریکا و اروپا به‌خوبی آن را دریافته‌اند، اینست که تحریم دیگر ترسی را در ایران ایحاد نمی‌کند و حتی دلالان دلار که از هر فرصتی برای افزایش مصنوعی نرخ ارز استفاده می‌کنند هم اهمیتی به چنین خبرهایی نمی‌دهند.

دلیل این بی‌توجهی‌ها اینست که غرب پیش از این بارها از حربه تحریم علیه کشورمان بهره جسته و اقتصاد این در چهار دهه گذشته به تدریج خود را با واقعیت تحریم تطبیق داده و راه‌های دور زدن آن را فراگرفته است.

رسیدن ایران به رشد اقتصادی مثبت در سالهای اخیر گواه آن است که ایران از شوک تحریم‌های حداکثری بیرون آمده و حالا دیگر تحریمی نمانده که آمریکا و اروپا با تکیه بر آن بر ایران فشاری مضاعف ایجاد کنند.

صاحبنظران غربی پیش از این بارها به سیاستگذاران خود گفته بودند که کشش تحریم‌ها برای اثرگذاری بر رفتار کشورها محدود است و تحریم‌های بلندمدت بر هیچ کشوری اثر ماندگار نگذاشته است.

نگاهی به رفتار کشورهایی مانند کوبا یا کره شمالی نشان می‌دهد حتی این کشورها با ظرفیت داخلی بسیار محدودتر نسبت به ایران یا روسیه، سالهاست به تحریمهای غرب عادت کرده و سیاستهای خود را متناسب با این تحریم‌ها تنظیم کرده‌اند.

به این ترتیب به‌خوبی می‌شود دریافت که کشورهای غربی برای فشار بیشتر بر کشورمان ابزاری در اختیار ندارند و پس از قدرت‌نمایی دفاعی اخیر کشورمان، حالا این کشورها می‌دانند که به‌جز تبلیغات رسانه‌ای، تیری در تفنگ‌های خود برای شلیک به جمهوری اسلامی ندارند.

دیگر خبرها

  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه