Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران با بیان اینکه انقلاب اسلامی اثرات جدی خود را در سراسر جهان گذاشته است، افزود: دشمنان پس از پیروزی انقلاب همواره تلاش کردند انقلاب را با شکست مواجه کنند؛ که البته در این راه ناکام ماندند؛ امروز تمام تلاش دشمنان این است که نگذارند اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی همچون آزادی، استقلال و پیشرفت تحقق پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دشمن در تلاش است تا مردم را از آینده درخشان انقلاب اسلامی ناامید کند، گفت: امید مردم بسیار مهم است و این امید جز از طریق خدمت و پیشرفت مهیا نخواهد شد.

شهردار تهران با بیان اینکه دولت و شهرداری در مسیر خدمتگزاری هستند، ادامه داد: این فرصتی است که هم ما بتوانیم شعارهای انقلاب را در دست بگیریم و هم فرصتی است تا خواستگاهی برای تحقق آرمان‌های خود بسازیم.

وی افزود: تهران به عنوان بزرگ‌ترین کلانشهر غرب آسیا که طبق آمار ۹.۸ میلیون نفر و در روز بالغ بر ۱۳ میلیون نفر ساکن دارد، از هر جهت اثراتی فراتر از جغرافیایی شهر تهران دارد و بر روی سایر نقاط شهر کشور اثر مستقیم دارد. لذا به تعبیر رهبر انقلاب شهر تهران خود یک کشور است و دقت در نیازها و شرایط آن و خدمت به مردم تهران و ساختن یک الگوی درست؛ یک امکانی را برای ما ایجاد می‌کند تا گام‌های رسیدن به اهداف انقلاب را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد.

بیش از ۱۲ هزار هکتار از مساحت تهران ناایمن است

زاکانی با اذعان به اینکه در بعد ایمنی در ضعف قرار داریم گفت: بیش از ۱۲ هزار هکتار از مساحت ساختمان‌های مسکونی شهر تهران ناایمن است، گفت: فاصله شمال جنوب و تفاوت‌های جدی طبقاتی در شهر تهران مشهود است؛ نابسامانی در وضعیت ترافیک و وضع هوا مشهود و اسباب این را فراهم کرده است که مردم تهران در آسایش لازم نباشند.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری هم آسیب‌هایی دارد، افزود: آن روزی که در ۱۰ ماه قبل این مسئولیت را تحویل گرفتیم، شهرداری تهران بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان بدهی داشت و حتی سال قبل از آن شهرداری برای پرداخت سه ماه حقوق کارمندان خود پول قرض گرفته بود.

زاکانی با بیان اینکه مجموعه شورای شهر و شهرداری همت خود را برای تغییر کالبد روحی و ظاهری شهر جمع کرده اند، ادامه داد: به سرعت به پایداری مثبت در زمینه مالی رسیدیم؛ ۱۲۰۰ حساب در شهرداری تهران داشتیم که موجب بروز فساد می‌شد؛ از آنجا که برطرف کردن فساد اراده‌ای قطعی در بین ما بود؛ امروز می‌توانم ادعا کنم که بالغ بر ۱۶ هزار میلیارد تومان امکاناتی که برای شهرداری بوده و در محاکمی بر علیه ما اقامه شده بود؛ با تلاش ما این امکانات از شهرداری تهران خارج نشد؛ همچنین بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان هم امکاناتی بوده است که از دست دیگران به شهرداری بازگردانیم.

جذب سرمایه برای ۳۰۰ هزار میلیارد پروژه در تهران

شهردار تهران افزود: ۳۰۰ هزار میلیارد پروژه را روز چهارشنبه هفته آینده در معرض دید قرار خواهیم داد تا سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و نهادهای مختلف را در جهت مشارکت برای ساخت تهران به میدان دعوت کنیم.

وی با بیان اینکه امروز مشکلات متعددی در تهران وجود دارد؛ تاکید کرد: قطعاً بزرگترین مشکل امروز تهران مشکل مسکن است؛ کمبود مسکن داریم و به همین جهت قرارگاه تأمین مسکن را در شهرداری راه اندازی کردیم. صدور پروانه ساخت مسکن را تا دو ماه کاهش دادیم؛ گلوگاه و چالش ما فضای سبز و کمیته نما است که اگر این مشکل حل شود؛ زمان صدور پروانه کمتر هم خواهد شد.

دو بزرگراه در تهران احداث خواهد شد

زاکانی در خصوص اقدامات عمرانی انجام شده در شهرداری تهران گفت: دو بزرگراه و یک اتوبان به زودی در تهران ساخته خواهد شد؛ تونل شهید متوسلیان که هفته قبل مجوزش گرفته شد ساخته خواهد شد؛ این تونل از انتهای بزرگراه شهید صیاد تا آزادگان خواهد بود؛ همچنین آزادراه شهید شوشتری از انتهای رستگار تا بزرگراه شهید یاسینی ساخته خواهد شد؛ بزرگراه شهید شوشتری یک و نیم درصد ترافیک کل تهران را کاهش خواهد داد و نقش مهمی در کاهش ترافیک شرق تهران ایفا خواهد کرد. همچنین ۹۸ تقاطع را در دست اصلاح قرار دادیم که طی سه سال ۷۸۰ کیلومتر راه را برای همشهریان تهرانی نزدیک کنیم؛ امسال بالغ بر ۲۰ تقاطع از این ۹۸ تقاطع تکمیل خواهد شد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بزرگراه پول رهبر انقلاب مسکن مشکلات شهرداری تهران هزار میلیارد شهر تهران خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟

 نوید خاصه‌باف مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با اشاره به تغییر رویکرد در حوزه سرمایه‌گذاری در این دوره از مدیریت شهری اظهار کرد: در یک دوره نگاه متفاوتی به سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیری می‌شد و این مساله سبب شد که اکثر سرمایه‌گذاری‌ها به سمت دعاوی حقوقی پیش برود، اما تغییر رویکرد مدیریت منجر شد که نه‌تنها بخش زیادی از دعاوی قضایی حل و فصل شوند، بلکه سرمایه‌گذاران را مجاب کردیم که نسبت به سرمایه‌گذاری در شهرداری تهران اقدام کنند به‌گونه‌ای که ۱۵ پروژه‌ای که متوقف شده بود و به مشکلات حقوقی برخورده بود با همراهی و همدلی تعیین تکلیف شد.

خاصه‌باف ادامه داد: در همین مدت توانستیم سرمایه‌گذاری جدید را شروع کنیم و ۱۶ ابرپروژه در شهر تهران تعریف شده است که ارزش ریالی آن ۱۰۲ هزار میلیارد تومان است و در مناطق نیز ریزپروژه‌هایی تعریف شده است.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با بیان اینکه در هر منطقه یک پروژه معرفی می‌شود که شهروندان می‌توانند برای ثبت‌نام به یک سامانه بروند و یا به اداره کل برنامه‌ریزی شهرداری تهران مراجعه کنند، گفت: این طرح از سوی معاونت مالی پیشنهاد شده است و در نظر داریم در هر منطقه یک پروژه را عمدتا با کاربری مسکونی شناسایی کنیم و از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری این مهم را پیش ببریم.

وی درباره اجرای طرح تم‌پارک در شرق تهران تصریح کرد: مکاتبات متعددی را با سازمان‌های محیط زیست از جمله منابع طبیعی داشته‌ایم که هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم البته در حال رایزنی با سرمایه‌گذار هستیم تا طرح خود را تعدیل کند و شهردار نیز به وزیر کشاورزی نامه زده است تا در جلسه‌ای راه‌های احداث این تم‌پارک بدون آسیب رساندن و تصرف فضا، عملیاتی شود. البته طرح سرمایه‌گذار وسیع است و قابلیت اجرا به آن‌گونه که مدنظرش است را ندارد و همچنین باید مطالعات ترافیکی و ... این طرح نیز انجام شود و باید در مورد اجرای این پروژه بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد.

وی همچنین درباره ساخت هتل‌های جنگلی در برخی از بوستان‌های جنگلی با تاکید بر اینکه هنوز هیچ مجوزی صادر نشده است، گفت: هنوز طرح نهایی نشده و به همین دلیل هم هیچ مجوزی صادر نشده، اما روز گذشته با یک مجموعه فاخر جلساتی در مورد ساخت هتل‌های جنگلی داشتیم.

خاصه‌باف با بیان اینکه مطالعات نشان می‌دهد به دلیل هزینه‌های زیاد نگهداری جنگل‌ها و کمبود آب متاسفانه بعضی از فضا‌های جنگلی همچون سرخه حصار و... آسیب دیده‌اند و یکی از راه‌های نجات آنها همین مساله است، گفت: بخش خصوصی در ازای سود شهرداری ملزم به نگهداشت فضا‌های جنگلی می‌شود.

وی با بیان اینکه فراخوان ساخت هتل کوهستان در منطقه ۲ به زودی اعلام می‌شود و سرمایه‌گذار خارجی نیز برای ساخت هتل برج میلاد اعلام آمادگی کرده است، گفت: اتمام پروژه دیدار نیز در دستور کار است؛ اما با این حال نیاز به فضای اقامتی وجود دارد و طرح ما این است که بدون تعرض به فضای سبز هتل بسازیم و روز گذشته نیز با این شرکت که تجربه خوبی در سراسر کشور دارد، جلسه برگزار کردیم و قرار شد که مطالعات خود را در این خصوص انجام دهد و بعد از اینکه طرح کامل شد موضوع را به منابع طبیعی ارجاع می‌دهیم و بعد از آن سبک این هتل‌ها وارد تشریفات قانونی می‌شود. اما دقت داشته باشید مهمترین آورده ساخت این هتل‌ها فضای سبز خواهد بود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران همچنین درباره سرانجام پروژه هزار و یک شهر اضافه کرد: متاسفانه این پروژه در گردابی افتاد که به نظر من بخش زیادی از این گرداب فضای سیاسی بود و پروژه را به سمتی برد که انجام نشود. البته طرف مقابل نیز به تعهدات خود عمل نکرد و شریک ما نیز معتقد است که متعاقبا شهرداری هم به تعهدات خود عمل نکرده و نهایتا پروژه‌ای که قرار بود سال ۹۶ تمام شود، حالا در حد پیشرفت ۱۷ درصدی قرار دارد.

وی با اشاره به بازدید شهردار تهران از این پروژه ادامه داد: با شریک‌مان جلسات زیادی برگزار کردیم و شریک اعلام کرد که قراردادی که در آن زمان منعقد کرده آورده‌های اقتصادی را تأمین نمی‌کند و شریک خواستار تغییر در قرارداد بود و تا پایان اردیبهشت‌ماه فرصت زمانی دارد که نسبت به ارائه پیشنهاداتش اقدام کند و اگر به توافق رسیدیم تا پایان سال آینده می‌بایست پروژه هزار و یک شهر عملیاتی شود و اگر به توافق نرسیدیم و سرمایه‌گذار انصراف بدهد می‌توانیم برنامه‌های دیگری داشته باشیم، اما نکته مهم این است که با شریک به این جمع‌بندی رسیدیم که بهتر است به جای دعاوی حقوقی با توافق موضوع را جلو ببریم.

خاصه‌باف درباره سرانجام توسعه شهر آفتاب نیز با بیان اینکه ما در مورد پروژه شهر آفتاب توسعه را دنبال می‌کنیم به‌گونه‌ای که قرار است تمام آورده‌های شهر آفتاب صرف همان مجموعه شود، گفت: مدیران شهری به دنبال انتقال نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب هستند؛ اما مساله این است که ما در شهر آفتاب کمبود‌هایی داریم و وزیر صمت در جلسه با شهرداری تأکید کرد که ظرفیت‌های لازم در شهر آفتاب ایجاد شود و بعد از آن نمایشگاه‌های پرمخاطب منتقل شود. به نظر می‌رسد اگر همت کنیم یک تا دو سال آینده نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب منتقل می‌شود و اولویت ما اکنون ساخت سالن‌ها و بعد ساخت مرکز تجارت جهانی ۲ است. اما اگر بتوان با توجه به ظرفیت‌های پیرامونی نمایشگاه به یک ذون اقتصادی و یا منطقه ویژه اقتصادی تبدیل کنیم این نمایشگاه نیز رونق دوچندانی خواهد گرفت.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در پایان درباره ورود سرمایه‌گذاران خارجی گفت: سرمایه‌گذار خارجی داریم به‌گونه‌ای که در ساخت هتل برج میلاد سرمایه‌گذارمان خارجی است، اما هنوز آنقدر فضا فراهم نشده که سرمایه‌گذار منابع مالی‌اش را بیاورد و هم مساله تحریم‌ها و هم بحث اطمینان وجود دارد که باید به کمک دولت این موضوع را پیش ببریم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • آخرین وضعیت ساخت بزرگراه شوشتری در تهران | ۲۶ معارض تجاری و مسکونی در مسیر این بزرگراه خریداری شد
  • تهران بزرگ‌تر شد
  • ترافیک پرحجم ولی در حال حرکت و بدون مشکل در تهران
  • ضرورت رفع نقص پل های عابر مکانیزه در تهران
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • نرخ رهن مسکن تهران؛ رهن در محله آذری با ۳۵۰ میلیون تومان
  • کاری کنید امید مردم برای خانه‎دار شدن از بین نرود/بنگاه‌‎داری بانک‌‎ها، آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟
  • بنگاه داری بانک ها آفت بزرگ بازار مسکن کشور است