Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته واکسیناسیون کرونا با اشاره به اینکه خط تولید واکسن‌های ایرانی کرونا متوقف شده است، گفت: دلیلی وجود ندارد وقتی مصرف نداریم، تولید صورت گیرد؛ اما تولید کنندگان این توانایی را دارند تا به محض ثبت سفارش واکسن، مجددا تولید را از سر بگیرند.

دکتر مصطفی قانعی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین اخبار از روند مطالعات دو واکسن کرونای ایرانی، گفت: واکسن MRNA هنوز در مرحله اخذ مجوز برای ورود به مرحله بالینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکسن آدنوویروسی انستیتو پاستور نیز هنوز پرونده خود را به سازمان غذا و دارو تحویل نداده است.

وی درباره میزان ذخیره واکسن کرونا در کشور، توضیح داد: میزان ذخیره مناسب است و بیش از ۴۰ میلیون دز واکسن کرونا ذخیره استراتژیک داریم. در صورتی که لازم باشد مجددا روند واکسیناسیون گسترده‌ای مشابه آنچه که در ماه‌های قبل رخ داد، انجام شود، ما ذخیره مناسبی داریم و از طرفی زیرساخت تولید هم به شرایط بسیار خوبی رسیده است و دیگر چالشی در این زمینه نخواهیم داشت.

قانعی با اشاره به توقف خط تولید واکسن‌های ایرانی بیان کرد: دلیلی وجود ندارد وقتی مصرف نداریم تولید صورت گیرد؛ اما تولید کنندگان این توانایی را دارند تا به محض ثبت سفارش واکسن، مجددا تولید را از سر بگیرند.

وی درباره زمان فرارسیدن تاریخ انقضای واکسن‌های کرونای دپو شده، اظهار کرد: مجموعه‌ای از واکسن‌های ایرانی و خارجی را داریم که طبق قانون هر واکسنی که تولید شود، تاریخ انقضا هم بر روی آن درج می‌شود و اگر از نظر تاریخ انقضا مشکلی داشته باشد، اجازه ترخیص آن از انبارها صادر نمی‌شود.

عضو کمیته واکسیناسیون کرونا درباره پیش‌بینی خود از شرایط کرونا طی ماه‌های آتی نیز به ایسنا، گفت: تصور می‌کنم تا شهریورماه مشکلی نخواهیم داشت، اما احتمال دارد با آغاز فصل پاییز و همزمان با شیوع آنفلوآنزا، کرونا هم روند افزایشی داشته باشد.

قانعی افزود: در مورد برنامه‌های جدید پیرامون واکسیناسیونِ دزهای یادآور باید شواهد از کل دنیا جمع‌آوری شود تا نتایج سایر کشورها را از تزریق یادآور دوم مشاهده کنیم. علاوه بر آن نوع ویروس در گردش، میزان فراگیری آن و... همگی در تصمیم گیری پیرامون تزریق دزهای یادآور واکسن موثر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا کووید 19 همه باهم علیه کرونا واکسن mRNA کروناویروس واکسن های ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۱۰۰ میلیون تن ذخیره معدنی در هرمزگان

خلیل قاسمی رئیس سازمان صمت هرمزگان گفت: پارسال ۱۰۰ میلیون تن ذخیره معدنی فلزی و غیر فلزی جدید در نقاط مختلف هرمزگان کشف شد که ۳۷ درصد بیشتر از سال ۱۴۰۱ بوده است.

وی افزود: هرمزگان با شناسایی و داشتن ۲۰ نوع ماده معدنی و ۳۰۰ معدن فعال با احتساب معادن شن و ماسه رودخانه‌ای، از تنوع زمین شناسی و معدنی بسیار مطلوبی برخوردار است.

رئیس سازمان صمت هرمزگان گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته با ورود این ذخایر مکشوفه به چرخه تولید و بهره برداری از این معادن ضمن ایجاد اشتغال منجر به توسعه و جهش تولید در طی سال جاری خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک
  • ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • آخرین وضعیت بارش ها در هرمزگان | بنادر مسافری تعطیل و ترددهای دریایی این استان متوقف شد
  • ایران طلسم شکست‌ناپذیری استراتژیک اسرائیل را شکست
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • کشف ۱۰۰ میلیون تن ذخیره معدنی در هرمزگان
  • چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟
  • چه افرادی به مراقبت بیشتر در برابر سرخک نیاز دارند؟