Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این دانشگاه به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ افزون بر ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد.

دکتر سیدمحمد جمالیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به هزینه‌هایی که شیوع بیماری کووید ۱۹ به حوزه سلامت استان مرکزی تحمیل کرد، افزود: شیوع کروناویروس هزینه‌های غیرقابل جبرانی را به حوزه سلامت کشور و استان مرکزی وارد کرد، از جمله اینکه به شهادت ۲۵۰ الی ۳۰۰ نفر از مدافعان سلامت منجر شده و سرمایه های بزرگی را از بخش بهداشت و درمان کشور گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هزینه‌هایی نظیر پوشش کادر درمان، موادضدعفونی کننده در بخش‌های دولتی و خصوصی را از جمله تبعات مالی کروناویروس دانست و افزود: بسیاری از هزینه‌هایی که حوزه سلامت در ایام کرونا با آن درگیر بود شامل پوشش بیمه‌ای نبوده و از طرفی از سوی مردم نیز تامین نخواهد شد.

وی در ادامه، مستهلک شدن تجهیزات حوزه درمان را از دیگر هزینه‌های کروناویروس دانست و افزود: براساس ارزیابی‌های بعمل آمده بجز مستهلک شدن تجهیزات و نیروی انسانی و نیز فشاری که به کادر درمان وارد شد، بالغ بر هزار میلیارد تومان اعتبار در حوزه سلامت استان مرکزی هزینه شد که از این میزان می‌توان گفت قریب به ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی است که بواسطه شرایط کرونایی و هزینه‌های جاری برجای مانده است.

رئیس علوم پزشکی اراک همچنین گفت: البته با کمک دولت تمامی بیمارستان‌های استان مرکزی مجهز به دستگاه اکسیژن ساز شدند که می‌توان این مزیت را یکی از اقدامات توسعه‌ای در شرایط کرونایی دانست.

وی به افزایش ۱۰۰ درصدی بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی استان در شرایط کرونایی اشاره کرد و افزود: برای تجهیز مراکز درمانی و انجام اقدامات توسعه‌ای به منظور ارائه خدمات لازم در شرایط کرونایی، هزینه‌های زیادی پرداخت شده است.

دکتر جمالیان تاکید کرد: برآوردهای صورت گرفته بیانگر بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بابت تجهیزات، دارو، هزینه‌های خدماتی نظیر آب، برق، گاز و کادر درمان است. تغییرات قیمت دارو نیز موجب شد که ضرر و زیان حاصل از آن متوجه دانشگاه‌ها شود.

وی با اشاره به دپوی داروهای مورد نیاز کرونایی برای دو ماه در حوزه سلامت افزود: در یک بازه زمانی قیمت داروی رمدسیور ۷۵۰ هزار تومانی به ۲۵۰ هزار تومان کاهش یافت و وزارت بهداشت نیز ابلاغ کرد که این دارو باید با قیمت جدیدبه مردم عرضه شود و با توجه به خرید قبل دانشگاه با قیمت بالا و عرضه آن با قیمت پائین، متحمل ضرر و زیان فراوانی شدیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونای ا میکرون کرونا در ایران استان مرکزی استانی اجتماعی ۵۰۰ میلیارد تومان شرایط کرونایی استان مرکزی علوم پزشکی حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت گفت: ۴۶پروژه خدماتی و پزشکی در استان تکمیل و تحویل شده است.
دکتر عبداله دیدبان با بیان اینکه در دولت سیزدهم شاهد توسعه و پیشرفت زیرساخت‌های درمانی و پزشکی در سطح است قزوین هستیم اظهار کرد: بعد از سفر رییس جمهور به استان قزوین و تخصیص اعتبارات روند اجرای پروژه‌های درمانی و پزشکی استان قزوین جان تازه‌ای گرفته است.
وی افزود: در سی ماه گذشته ۴۲ پروژه درمانی و پزشکی در سطح استان قزوین تکمیل و به بهره برداری رسیده است و دو پروژه نیز به طور موقت تحویل داده شده است.
این مقام حوزه بهداشت و درمان استان یادآور شد: ۶٠ پروژه نیز با پیشرفت‌های مختلف تا ۸۵درصد در حال اجرا است که خدمات رسانی این پروژه‌ها در سطح استانی و ملی است.
دیدبان خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از پروژه‌های مهم در حوزه درمان که در حال اجراست پروژه بیمارستان ۷٠٠ تختخوابی است که در حال حاضر ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد این در حالی است که تا قبل از دولت سیزدهم پیشرفت این پروژه ۹ درصد بوده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: یکی از پروژه‌های مهم دیگر احداث بیمارستان اعصاب و روان است که این مجموعه در مساحتی بالغ بر ۶۵٠٠ متر مربع با ۱۵٠ تخت به بهره برداری خواهد رسید.
این مقام گفت: در مجموع برای احداث پروژه‌های درمانی و پزشکی در استان هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
دیدبان در حوزه درمان نیز خاطرنشان کرد:در بخش MRI در استان قزوین پنج دستگاه فعال داریم.
این مقام حوزه بهداشت و درمان استان قزوین در ادامه افزود:هم اکنون در استان قزوین ۲ مرکز جراحی چشم وجود دارد و به ارایه خدمات به بیماران می‌پردازد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص رتبه دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه ۱۸را دارد.
دیدبان در ادامه از رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حوزه غذا و دارو خبر داد.
ارائه بیش از ۴۵۰ نوع خدمات در مراکز بهداشت و درمان و خانه‌های بهداشت از دیگر اقدامات حوزه بهداشت و درمان استان است که رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به آنها اشاره کرد.
دیدبان در ادامه از کمبود متخصص بیهوشی اتاق عمل در بیمارستان‌های استان گلایه کرد و گفت: کمترین فارغ‌التحصیل در رشته بیهوشی در استان قزوین در سال‌های اخیر وجود دارد و این آمار رو به کاهش است.
کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز در این نشست خبری گفت: در سال ۱۴۰۲ حوزه نظارتی فعالیت‌های مستمری داشته که ماحصل آن ۲ هزار و ۳۷۶ نظارت انجام شده است.
کشاورز در خصوص فعالیت‌های نظارتی اظهارداشت: ۱۶۱ مورد اخطار کتبی، ۳۱ مورد تعزیرات، ده مورد نظام پزشکی، چهار مورد دادسرا و یک مورد پلمب انجام شده است.
کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی: ۱۵ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان از سایر استان‌ها هستند.

دیگر خبرها

  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • نواختن زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • بدهی ۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری