بخش کشاورزی در لرستان ۲۹ درصد اشتغال را تشکیل داده است/ تامین ۱۳ درصد تولید ناخالص ملی
تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۲۰۵۸
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، سید عماد شاهرخی پیش از ظهر امروز در بازدید ترویجی و روز مزرعه؛ تولید دانش بنیان بذر گندم، اظهار کرد: دولت سیزدهم از زمان روی کارآمدن ۲ اقدام اساسی را در بخش کشاورزی انجام داده است.
وی خاطرنشان کرد: نخست خرید گندم با مبلغی معقول از ۵ هزار و ۵۰۰ تومان سال گذشته به ۱۱هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت که اگر این اقدام زودتر و قبل از فصل کاشت صورت میگرفت، سطح زیر کشت بیشتری را شاهد میشدیم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان، ارزان شدن ۴۵ درصدی نرخ کود نسبت به سال گذشته را از دیگر اقدامات مثبت و اساسی دولت در بخش کشاورزی عنوان و تصریح کرد: مردمی سازی یارانهها نیز علیرغم همه مشکلات، امری حیاتی بود که در این زمینه نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.
شاهرخی بیان داشت: از زمان شروع طرح تا کنون، هزار و ۳۰۰ نفر موفق به دریافت تسهیلات این بخش شدند، ۲۲۰ مرغداری از این امکان بهرهمند شدند و ۱۸۰ میلیارد تومان نیز وام پرداخت شده تا تولید بدون کمترین مشکل کار خود را انجام دهد.
وی با اشاره به وجود ۷۵ درصدی اراضی دیم لرستان، بر جهش تولید در دیمزارها و لزوم سرمایهگذاری در این بخش تاکید و خاطرنشان کرد: طی برنامه ۵ ساله و بر اساس برنامهریزیها باید تولید در دیمزارها به ۲ برابر افزایش یابد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان بیان داشت: در حالی که پیش از این سرمایهگذاری در بخش کشاورزی بیش از ۵ درصد نبوده است، اکنون ۱۳ درصد تولید ناخالص داخلی را این بخش و به ویژه لرستان تامین میکند.
شاهرخی، میانگین اشتغال بخش کشاورزی در کشور را ۱۹ درصد خواند و افزود: این آمار برای استان ۲۹ درصد است، لرستان استانی با محوریت بخش کشاورزی است و از اینرو نیاز داریم از تجهیزات به روز و اطلاعات فنی استفاده کرده تا بتوانیم شاهد جهش تولید در بخش کشاورزی شویم.
انتهای پیام/

تبلیغات در خبربان
منبع: فارس
کلیدواژه: لرستان گندم جهادکشاورزی بخش کشاورزی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۲۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
دومان سهند
فروش کفش
تعمیر فوری گوشی شیائومی
خبر هوشمند فهام
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
شروط دوازده گانه عقدنامه
افزودنی های بتن چیست؟
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
اطلاعیه و اتفاقات مهم صرافیهای ارز دیجیتال؛ ۲۳ مرداد...
دوره دیجیتال مارکتینگ
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
کولر گازی 36000 گری
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
سرنوشت زمین 90 هکتاری پتروشیمی میانکاله چه می...
داربست
سفر به تالش، مسیر رسیدن به ییلاقات بهشتی
اخبار فناوری
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
بهترین سریال های ترکیه ای خیانت از نگاه سایت...
تفاوت کولر گازی و آبی
کدام گوشیها آپدیت اندروید 13 را دریافت خواهند کرد؟
کلینیک بتن ایران
بهترین برند کولر چیست؟
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
اجاره کلبه چوبی
خط چشم کشیدن ریحانه پارسا ؛ خودنمایی جدید خانم...
بولتن خبری شماره دو ساختمان آنلاین - اردیبهشت 1401
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
کتاب صوتی
تصاویر تجلیل از خبرنگاران شهرستان شاهینشهر و میمه
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
تهیه غذا
خبر بعدی:
ثمره حمایت دولت از بانک توسعه تعاون رشد تولید و اشتغالزایی می باشد
امتداد - رشد تولید و اشتغالزایی از نتایج و ثمره حمایت دولت از بانک توسعه تعاون می باشد.
به گزارش پایگاه خبری امتداد ، کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: متاسفانه بهدلیل عدم تامین سرمایههای لازم در بخش تعاونی، تولید و اشتغالزایی رشد مناسبی نداشته است در حالیکه با حمایت دولت از بانک توسعه تعاون، گام مهمی در این زمینه برداشته خواهد شد.
پرویز جاوید کارشناس و تحلیلگر اقتصادی در خصوص چرایی عدم توسعه بخش تعاون در اقتصاد ایران گفت: به این دلیل تعاونیها در اقتصاد کشوردر جایگاه اصلی خود قرار نگرفتنده اندکه، از تعاون تعریف درستی ارائه داده نشده است. بیشترین موضوعی که درباره تعاونیها گفته شده هدایت سرمایهها به این سمت بوده است بدون آنکه چشم انداز روشنی برای توسعه اقتصادی از گذر سرمایهگذاری دربخش تعاونی برای مردم و سرمایهگذاران ترسیم شود.
وی دراین خصوص گفت: اگر اهداف و خروجی سرمایهگذاری در بخش تعاون بخصوص در تولیدات کشاورزی برای سرمایه های خرد در روستاها و شهرستان ها تعریف وتدوین شده بود در این موضوع شکی وجود نداشت که کمک شایان توجهی به امر اشتغال آفرینی درکشور شده بود. یعنی بیکاری به عنوان یکی از مهمترین مشکلات کشور تا حد قابل توجهی رفع شده بود.
پرویز جاوید کارشناس اقتصادی در این باره تصریح کرد: متاسفانه به دلیل عدم تامین سرمایه های لازم در بخش های تعاونی برای رشد تولید که منجر به اشتغالزایی میشود تعاونیهای تولید و عرضه رشد قابل توجهی نداشته اند. کمک دولت به بانک توسعه تعاون و اعطای تسهیلات به تعاونیها میتواند منجر به رشد تولید و به تبع آن رشد اشتغالزایی شود.
کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی دلیل عدم رشد تعاونیهای روستایی را توضیح داد و گفت: ما در ایران در عرصه کشاورزی با دو مشکل کم آبی، فقدان دسترسی و استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا مواجه ایم. در عرصه تکنولوژی در بخش کشاورزی قدرت تولید حداکثری را از دست دادهایم. به این دلیل تعاونی ها باید توسط دولت حمایت شوند تا علاوه بر جذب سرمایههای خرد کشاورزان، دولت برای خرید تکنولوژیهای روز دنیا به آنها کمک کند.
وی درباره تبعات عدم استفاده از تکنولوژیهای روز در بخش کشاورزی گفت: به دلیل عدم تولیدات انبوه کشاورزی و بهرهوری بسیار پائین بخش کشاورزی، لذا روستاییان علاقهای به کشاورزی ندارند. عدم دسترسی به تکنولوژیهای روز دنیا منجر به آن شده که به عنوان نمونه در حالی که اروپا از هر هکتار زمین بین 6 تا 7 تن گندم برداشت می کند، اما در ایران در هر هکتار 3 تن گندم برداشت می شود.
وی در ادامه بحث خاطرنشان کرد: عدم دسترسی بخش کشاورزی به فناوریهای روز دنیا منجر به عدم بهرهوری و عدم رشد تعاونیهای کشاورزی شده است. باید اقدام لازم برای ورود و خرید تکنولوژیها و فناوریهای روز دنیا فراهم شده تا به دنبال آن توسعه بخش تعاون، اشتغالزایی و رفاه مردم کشور و رشد بخش کشاورزی فراهم گردد.
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.