Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@09:27:37 GMT

دوم جولای، روز جهانی بشقاب‌ پرنده

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۲۷۳۰

دوم جولای، روز جهانی بشقاب‌ پرنده

روز جهانی بشقاب‌پرنده، که همه ساله در دوم جولای برگزار می‌شود، بهانه‌ای است تا مردم گرد هم بیایند و به تماشای تمام اشیای پرنده ناشناخته یا به اختصار "یوفو" در آسمان بپردازند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در دوم جولای ۱۹۴۷، فردی به نام مک برزل، ساکن روستای کرونا در رازول، پنجمین شهر پرجمعیت ایالت نیومکزیکو در آمریکا، به طور ناگهانی متوجه صدای انفجار مهیبی شد و شیء سرخ‌رنگی با یک دنباله سفید دید که به وسط یک تپه سقوط کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن، گروهی از گله‌داران به جمع‌آوری قطعات آن شیء ناشناس پرداختند و آن‌ها را به پایگاه هوایی تحویل دادند. این اولین باری بود که در تاریخ ایالات متحده آمریکا، یک بشقاب پرنده سقوط می‌کرد و خبر آن، به تیتر اول تمام روزنامه‌ها، رادیو و تلویزیون تبدیل شد. از آن زمان به بعد، واژه "یوفو" ظهور پیدا کرد و به اشیای پرنده ناشناسی اشاره دارد که علت به وجود آمدن آن نمی‌تواند به آسانی توسط ناظر شناخته شود.

همه ساله مردم جهان در دوم جولای و همزمان با حادثه رازول، به عنوان بزرگ‌ترین اتفاق سقوط بشقاب‌پرنده تاریخ گرد هم می‌آیند تا اشیای ناشناس پرنده را در آسمان تماشا کنند.

تاریخچه روز جهانی یوفو

روز جهانی یوفو یا بشقاب‌پرنده برای اولین بار در سال ۲۰۰۱ و در وب‌سایتی با همین عنوان اعلام و بهانه‌ای شد تا مردم و علاقه‌مندان به پرواز در این روز گرد هم بیایند و به تماشای تمام اشیای ناشناخته‌ای بپردازند که در آسمان در حال حرکت هستند. افرادی که این روز را به جهان معرفی کرده‌اند، می‌دانستند که بشر امروز به زودی با دنیای هوشمند پیوند عمیق‌تری برقرار خواهد کرد و در نتیجه، با انتخاب یک روز برای روز جهانی یوفو، کوشیده‌اند انسان‌ها را به گفت‌وگو با یکدیگر در مورد بشقاب‌های پرنده و زندگی هوشمند سوق دهند.

چگونه می‌توان روز جهانی بشقاب‌پرنده را جشن گرفت؟

علاقه‌مندان به روز جهانی یوفو می‌توانند به شیوه‌های مختلفی آن را جشن بگیرند. به عنوان مثال، برخی از آن‌ها می‌توانند در مکان‌هایی با بیشترین احتمال وجود بشقاب پرنده‌ها نظیر رازول جمع شوند و به بحث در مورد تاریخچه پیدایش این پرنده‌های آسمانی و نحوه عملکرد آن‌ها بپردازند. علاوه بر این، افراد می‌توانند دانش خود را در این زمینه در اختیار سایر علاقه‌مندان قرار دهند و به نقل حکایت‌هایی در مورد بشقاب‌پرنده‌ها نظیر آن‌چه در رازول اتفاق افتاد، بپردازند.

بسیاری از مردم در شهرهای کوچک زندگی می‌کنند و امکان تماشای بشقاب‌پرنده و سایر وسایل مشابه در آسمان برای آن‌ها مقدور نیست. این افراد می‌توانند به همراه اعضای خانواده یا دوستان خود به تماشای فیلم‌های مستند در مورد بشقاب‌پرنده‌ها بپردازند و آگاهی خود را از آن‌ها افزایش دهند.

کد خبر 585413

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روز جهانی روزهای جهانی مناسبت های جهانی آمریکا نیو مکزیکو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بشقاب پرنده دوم جولای پرنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهایی پرندگان کمیاب زینتی از دست قاچاقچیان در مرزهای سیستان و بلوچستان

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان از کشف و رهایی صدها پرنده کمیاب زینتی از دست قاچاقچیان در مرزهای استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی مرزبانی استان، سردار رضا شجاعی اظهار کرد: مأموران همیشه بیدار مرزبانی استان در پی کسب خبری مبنی بر قاچاق پرندگان زینتی در سطح حوزه استحفاظی، بلافاصله بررسی دقیق موضوع و شناسایی قاچاقچی را در دستور مرزبانان قرار دادند.

وی افزود: مأموران مرزبانی با هدایت عملیاتی و پشتیبانی در مسیرهای احتمالی تردد قاچاقچیان به اجرای کمین هدفمند پرداختند و قاچاقچیان را که در حال انتقال محموله قاچاق به داخل کشور بودند، مشاهده کردند.

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان گفت: قاچاقچیان پرنده‌های زینتی که قصد داشتند محموله خود را وارد کشور کند با مشاهده مأموران، اقدام به تیراندازی به سمت مرزداران کردند که مأموران نیز بلافاصله با اتخاذ موضع و تاکتیک عملیاتی مناسب اقدام مقابله‌ای انجام دادند که به علت حجم زیاد آتش مرزداران، قاچاقچیان تاب مقابله نداشتند و عرصه را بر خود تنگ دیدند و با رها کردن محموله از محل متواری شدند.

وی یادآور شد: مأموران مرزبانی سیستان و بلوچستان با اعزام به محل در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی موفق به کشف ۲۲۴ قطعه پرنده زینتی از نوع «عروس هلندی» و «طوطی سبز» و تعداد ۳۲ احشام از نوع «میمون» شدند.

سردار شجاعی با تاکید بر حفاظت از محیط زیست و گونه‌های بومی منطقه بیان کرد: هرگونه ورود و خروج پرندگان و گونه‌های جانوری باید از طریق مبادی قانونی انجام گیرد چرا که قاچاق در این زمینه علاوه بر تخریب محیط زیست، می‌تواند اثرات نامطلوبی در سلامت سایر گونه‌ها و حتی انسان داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش پرنده‌های کشف شده را بیش از ۱۶ میلیارد ریال برآورد کردند که پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع ذی‌صلاح شدند.

کد خبر 747770

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • رهایی پرندگان کمیاب زینتی از دست قاچاقچیان در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • تالاب انزلی، میزبان بیش از هزار پرستوی دریایی
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • تقدیر حفاظت محیط زیست اشنویه از دانش آموز حافظ حیات وحش
  • مردم ایران چگونه می‌توانند به مردم جهان کمک کنند؟
  • شکار دیدنی پرنده توسط یک گربه وحشی (فیلم)
  • نجات یک بهله دلیجه زخمی با کمک دوستداران محیط زیست