Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله سهرابی، دستیار وزیر امور خارجه بیان کرد: جمهوری اسلامی از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی کرده است به شبکه‌های اقتصادی و پیمان‌های فرامنطقه‌ای بپیوندد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم؛ "عبدالله سهرابی"، دستیار وزیر امور خارجه در مصاحبه با برنامه «بدون خط‌خوردگی» رادیو گفت‌وگو با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیک و ژئواستراتژیک ایران در غرب آسیا گفت: ایران به دنبال احیای داشته‌های تاریخی خود است و در این راستا دولت تلاش می‌کند تمام شعارهای خود در طول انتخابات را محقق کند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها ارتباط با همسایگان با رویکرد اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مناسبات سیاسی و دیپلماتیک فعال دولت سیزدهم اشاره و بیان کرد: سفر رئیس‌جمهور تاجیکستان به ایران بعد از 9 سال، سفر رئیس‌جمهور ترکمنستان به کشورمان بعد از 6 سال، سفر رئیس‌جمهور ونزوئلا به تهران بعد از 6 سال، سفر امیر قطر به تهران بعد از 10 سال، سفر رئیس‌جمهور کشورمان به عمان بعد از 6 سال و سفر رئیس‌جمهور قزاقستان به ایران پس از 6 سال نشان از فعالیت دیپلماتیک دولت سیزدهم دارد.

دستیار وزیر امور خارجه در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو با بیان اینکه احیای شبکه مویرگی راه ابریشم با اتصال به کریدورهای شمال به جنوب امکان‌پذیر است، تصریح کرد: در این راستا پیمان‌های منطقه‌ای در نشست با همسایگان در تحقق این مهم اهمیت بسیار زیادی دارد.

وی با تصریح بر اینکه همه اقتصاددانان جهان به این واقعیت اعتراف دارند که در سال آینده قاره آسیا قدرت برتر اقتصادی جهان خواهد بود، اظهار کرد: جمهوری اسلامی از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی کرده است به شبکه‌های اقتصادی و پیمان‌های فرامنطقه‌ای بپیوندد.

سهرابی با بیان اینکه ایران دارای استعدادهای فراوانی در حوزه کشاورزی، اقتصادی، صنعتی، دانش فکری و پیشرفت‌های علمی است، گفت: ایران با این توانایی و استعداد پیشنهاد پیوستن به گروه بریکس را داده است. 20 سال پیش رهبر انقلاب در دیدار پوتین با ایشان از ضرورت ایجاد یک اوپک گازی گفت و گروه بریکس یکی از نمونه‌های ائتلاف‌سازی‌های جدید بوده است.

دستیار وزیر امور خارجه اشاره کرد: ایران همانند پیمان شانگهای قرار است به شبکه گروه بریکس ملحق شود که بزرگ‌ترین اقدام فرامنطقه‌ای سیاست خارجی دولت سیزدهم است. ایران در شرایطی قرار است وارد بریکس شود که 26 درصد اقتصاد جهانی را در سال 2021 کشورهای عضو بریکس داشتند. این کشورها بیش از 40 درصد از جمعیت جهان را به خود اختصاص داده‌اند و این نشان از استعدادها و ظرفیت‌های بسیار زیادی این کشور است.

لاوروف: ایران نامزدی شایسته برای بریکس استمسکو: ایران رسما خواستار پیوستن به گروه بریکس شده‌ است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه دستیار وزیر امور خارجه سفر رئیس جمهور فرامنطقه ای گروه بریکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با حضور رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم و رئیس حوزه آموزش عالی بریکس از دولت روسیه، اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشور‌های حوزه بریکس برگزار شد.
رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم در این نشست با اشاره به ظرفیت بالای گروه بریکس از نظر علم و فناوری، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای افزایش همکاری‌های علمی با کشور‌های عضو این نهاد بین‌المللی تأکید کرد.
امید رضایی‌فر گفت: به زودی کارگروه‌های سیزده‌گانه متناظر مرتبط با فعالیت‌های علمی و آموزشی گروه بریکس را شکل می‌دهیم و با مشخص شدن دانشگاه‌های عضو هر کارگروه، در برنامه‌ها و اقدامات گروه بریکس در سال ۲۰۲۴ مشارکت خواهیم داشت.
وی با اشاره به حضور نمایندگان و مسئولان بین‌الملل ۲۰ دانشگاه و مؤسسه در این نشست گفت: بیش از ۲۵۰ دانشگاه و پژوهشگاه و ۶۰ پارک علم و فناوری در ایران فعالیت می‌کنند و ما ظرفیت علمی فراوانی برای حضور در فعالیت‌های علمی و فناورانه بریکس داریم.
رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم افزود: ما به صورت ویژه آمادگی داریم در بخش آموزش‌های مهارتی با رویکرد فناوری و نوآوری با بریکس همکاری کنیم و در اتاق‌های فکر بریکس حضور فعال داشته باشیم.
در ادامه این نشست، رئیس حوزه بریکس و معاون آموزشی دانشگاه hse روسیه گفت: با توجه به اینکه امسال روسیه ریاست بریکس را برعهده دارد، با حضور در ایران کوشیدیم تا ظرفیت‌های همکاری این سازمان را - که برخلاف تصور، صرفاً یک سازمان اقتصادی نیست - به دانشگاه‌های ایران معرفی کنیم.
خانم ویکتوریا پانووا ضمن ابراز خوشحالی از حضور در ایران به‌عنوان یک کشور غنی از نظر علمی و فرهنگی قول داد پیشنهادهای ایران برای همکاری با بریکس را به شورای کارشناسان بریکس ارائه دهد.  
وی همچنین ضمن اشاره به رشد علمی خوب ایران علیرغم تحریم‌های ظالمانه، کشاورزی، زیست فناوری و علوم مهندسی را از حوزه‌هایی نام برد که ایران در آنها دستاورد زیادی داشته و می‌تواند با کشور‌های عضو بریکس در این زمینه‌ها هم‌افزایی داشته باشد.

 

دیگر خبرها

  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • کالبدشکافی یک پیوند نامبارک
  • برای رشته ژیمناستیک هنری و ترامپولین برنامه ریزی داریم
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • برنامه ریزی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در ملایر
  • برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای
  • اراده ایران در کنشگری فرامنطقه‌ای
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی