Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: تقویت ناوگان حمل و نقل هوایی در مناطق کم‌برخوردار مانند استان سیستان و بلوچستان از اولویت‌های سازمان هواپیمایی کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، شمس‌الدین فرزادی‌پور ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: متاسفانه امروز تحریم‌ها فشار زیادی بر صنعت هوانوردی کشور تحمیل کرده که در این راستا تلاش داریم ناوگان هوایی کشور تجهیز شود و توسعه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه حتی دشواری‌های دوران دفاع مقدس هم مانع نشد تا هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از خدمت‌رسانی بی‌وقفه به ملت شریف ایران بازبماند، گفت: تقویت ناوگان حمل و نقل هوایی در مناطق کم‌برخوردار مانند استان سیستان و بلوچستان از اولویت‌های سازمان هواپیمایی کشور است.

وی با تاکید بر اینکه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک خدمتگزار دنبال کیفی‌سازی خدمات به مسافرین است، گفت: در خصوص فرودگاه شهرستان سراوان در حال حاضر تنها پروازهای نظامی را در این فرودگاه داریم.

پیگیری آخرین وضعیت حجاج ایرانی در تماس تلفنی امیرعبداللهیان با رئیس سازمان حج و زیارتراه‌اندازی سامانه "سلام حاجی" برای ارتباط با حجاج 1401استفتاء از امام خامنه‌ای/ آیا جایز است هزینه حج را به فقرا اختصاص دهیم؟

فرزادی‌پور با اشاره به اینکه فرودگاه سراوان به دلیل مکان‌یابی نامناسب که در معرض بادهای شدید قرار دارد برای هواپیما خطرناک است، افزود: در آینده پیرو اجرای الزامات استاندارد فرودگاهی پروازهای مسافربری نیز فرودگاه سراوان برقرار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در خصوص پروازهای حجاج، بیان کرد: صبح امروز نخستین گروه از زائران سیستان و بلوچستان شامل 261 زائر با ایرباس 300 هواپیمایی ایران ایر از فرودگاه زاهدان به سرزمین وحی مشرف شدند.

وی افزود: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در پروازهای حج امسال به تنهایی بار پروازها را به دوش می کشد به نحوی که  38 هزار حاجی  در 17 مرکز استان با 156 پرواز به سرزمین وحی اعزام شده‌اند. امسال یک‌هزار و 566 زائر سیستان و بلوچستان در قالب 13 کاروان با 6 پرواز برای به جای آوردن اعمال حج از فرودگاه زاهدان به بیت‌الله الحرام مشرف می‌شوند.

انتهای پیام/392/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف واسطه‌های فروش بلیت هواپیما؟

حسام قربانعلی اظهار داشت: ۳۵ درصد از اختصاص پرواز‌های هواپیمایی برای نقاط دورافتاده اختصاص یافته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی با بیان اینکه در سفر‌های نورزی امسال ما شاهد جا به جایی ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار مسافر بوده ایم که این خود یک دستاورد برای صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود گفت: این میزان جابه جایی‌ها یک دستاورد برای صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود چراکه این عدد دو برابر میزان سفر‌های ریلی در کشور است.

وی افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته با توجه به مطلوب و کم بودن تایم سفر میزان استفاده اقشار متوسط و ضعیف جامعه از بخش هوایی افزایش یافته است.

او اظهار کرد: بخشی از کمبود بلیت هواپیما به دلیل افزایش تقاضا است و با توجه به شرایط مطلوبی که در این زمینه وجود دارد و به طور معمول گزینه متعالی برای سفر مردم محسوب شده است.

او بیان کرد: هیچ گونه فروش واسطه‌ای برای فروش بلیت پرواز‌ها نداریم و فروش بلیت تنها از طریق وب سایت و سایر آژانس‌های مسافرتی تحت پوشش شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود.

قربانعلی بیان کرد: در بازه زمانی یک ماه گذشته هزار و ۱۰۱ پرواز انجام شده و ۱۵۰ پرواز فوق العاده در این بخش صورت گرفته است.

او بیان کرد: هیچ فروش چارتری انجام نمی‌شود چراکه فروش چارتری به مردم آسیب وارد می‌کند و در حال حاضر ۳۵ درصد از پرواز‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به نقاط دور افتاده از جمله سقز، پارس آباد و مغان انجام شده است.

وی همچنین به عملیات اعزام زائران حج عمره اشاره کرد و گفت: این عملیات حج پس از ۹ سال انتظار، با انجام پرواز شماره ۱۵۰۸ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در ساعت ۷ بامداد سوم اردیبهشت از فرودگاه حضرت امام (ره) رسما آغاز شد.

قربانعلی افزود: در عملیات اعزام عمره گزاران استان تهران، با توجه به تعداد زائران این استان روزانه تعداد ۲۵۵ زائر (۳ کاروان) در قالب یک پرواز "هما" رهسپار فرودگاه مدینه منوره می‌شوند.

وی با بیان اینکه برای اعزام عمره گزاران روزانه ۲ پرواز برنامه ریزی شده است که امروز علاوه بر تهران از فرودگاه مشهد مقدس نیز زائران به مدینه اعزام خواهند شد گفت: پرواز‌های حج عمره استان تهران به مدت ۱۱ روز ادامه دارد و از سایر ایستگاه‌های پروازی در این عملیات صرفا یک پرواز برای انتقال زائران حج عمره انجام می‌شود.

او اظهار کرد: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در این عملیات ۴۴ پرواز رفت و برگشت در مدت ۲۱ روز انجام خواهد داد و در مجموع عمره گزاران با ۶۶ کاروان به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

دیگر خبرها

  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت خبرنگار سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه
  • جزئیات اعزام زائران عمره از فرودگاه زاهدان
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • برقراری پروازهای عسلویه اراک عسلویه از اول ازدیبهشت
  • حذف واسطه‌های فروش بلیت هواپیما؟
  • واسطه‌های فروش بلیت هواپیما در شرکت هواپیمایی ایران حذف شده‌اند
  • فراهم شدن شرایط برقراری پروازهای خارجی در یاسوج