Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت معدن سنگ آهن کامو کاشان به قیمت تخریب حوزه آبریز منطقه انجام می‌شود و افزایش غلظت فلزات سنگین رهاورد فعالیت معدنی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کاشان، معدن سنگ آهان در منطقه کامو و چوگان و فعالیت آن موجب بروز نگرانی برای کشاورزان و عموم مردم آن منطقه و فعالان محیط زیستی شده است به نحوی که اعتراض اهالی منطقه کامو و چوگان به مقامات بالادستی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد ارباب در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان با بیان اینکه کامو و چوگان در دامنه کوه واقع شده است، اظهار داشت: مناطق پایین دستی کامو و چوگان به دلیل اینکه در منطقه آبرفتی کوه قرار دارد امکان حفر چاه عمیق در این منطقه وجود دارد و این منطقه به نوعی بهشتی در دل کویر است که مورد کم لطفی قرار گرفته است.

رئیس پیشین شورای اسلامی شهر در این شرایط فعالیت معدن به صورت موقت در سال 92 متوقف شد، تصریح کرد: این منطقه بستر نادرترین گونه‌های جانوری حیات وحش و گیاهان دارویی بوده است اما متاسفانه عرصه 500 هکتاری معدن موجب از بین رفتن اکثر این گونه‌های گیاهی شده و خسارت زیادی به اکوسیستم منطقه وارد شده است.

اعتراض‌ها تا به جایی رسید که محمدشریف زارعی پیش از این در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان در خصوص فعالیت معدن کامو و چوگان کاشان اظهار داشت: فعالیت معدن کامو بستگی به تصمیم شورای معادن استان اصفهان دارد.

وی در تشریح این مهم افزود: شورای معادن استان اصفهان با جمع‌آوری مستندات نماینده مردم و کشاورزان و نماینده بهره‌برداران معدن کامو و نظر کارشناسی آب منطقه‌ای تصمیم‌گیری کند و به نتیجه واحد برسد.

فرماندار شهرستان کاشان در زمینه فعالیت معدن کامو از توابع این شهرستان ابراز داشت: تا زمان تصمیم‌گیری معدن حق استخراج ندارد و فقط با حضور و نظارت نماینده مردم معدن‌دار می‌تواند مواردی که استخراج و دپو شده انتقال دهد.

این موضوع در حالی است که محمدرضا اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به نامه به رئیس شورای شهر کامو چوگان اظهار داشت: در این نامه اعلام شده است که فعالیت معدن سنگ آهن کامو و چوگان باعث تخریب حوزه آبریز و ورود به حریم قانونی چشمه شده است.

وی با بیان اینکه این شرایط باعث عدم امکان برداشت قسمتی از مهمترین منبع آب شهر کامو و چوگان شده است، افزود: آزمایشات چندین سال نشان می‌دهد که فعالیت معدن باعث افزایش غلظت فلزات سنگین به ویژه سرب شده است و در آخرین نمونه‌برداری بالاتر از حد مجاز بوده است.

مدیرعامل آبفا کاشان با بیان اینکه فعالیت بیشتر معدن کامو چوگان موجب افزایش بیش از حد غلظت فلزات سنگین می‌شود، ابراز داشت: این موضوع می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری را وارد کند در حالی که مراتب به مراجع مربوطه اعلام شده است.

گزارش تسنیم نتیجه داد/ ابطال مجوز 9 معدن در قلات/ مجوز جدید معدنی در دوکوهک صادر نمی‌شود20 معدن در استان گیلان به مزایده گذاشته شد‌افشاگری عضو کمیسیون صنایع مجلس از رانت بزرگ در معادن/ دریافت پروانه بهره‌برداری معدن با امضاهای طلایی

به گزارش تسنیم؛ فعالیت این معدن به قسمت نابودی منطقه کامو و چوگان است و لازم است تا مسئولان با تصمیمات عاجل نسبت به جلوگیری از بروزخسارت هرچه بیشتر معدن سنگ به این منطقه شوند.

انتهای پیام/801/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معدن سنگ معدن سنگ فعالیت معدن کامو غلظت فلزات سنگین کامو و چوگان معدن سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس

تین نیوز

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از صادرات ۶۰ هزارتن مواد معدنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس با ۶۰۰ درصد افزایش در یک ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، حسین عباس نژاد اظهار کرد: در یک ماه سال جاری بالغ بر ۶۰ هزار تن مواد معدنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰۰ درصد و نسبت به مدت ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ افزون بر ۸۲ درصد افزایش داشته است.

عباس نژاد پیش بینی کرد؛ با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در حوزه صادرات مواد معدنی از جمله تعیین نرم تخلیه و بارگیری و افزایش سرعت عملیات بندری تا پایان سال جاری، عملکرد صادرات در این بندر چند منظوره حداقل به یک میلیون تن می رسد.

به گفته وی گذشته سه شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه صادرات مواد معدنی در بندر خمیر فعال بوده که با تدابیر انجام شده از سوی بنادر استان و به منظور استفاده حداکثری از مجتمع بندری خمیر در ماه های آینده تعداد شرکت های فعال در حوزه عملیات بندری به ۱۰ شرکت افزایش می یابد.

عباس نژاد با بیان اینکه تمرکز بندر چند منظوره خمیر بر صادرات غیرنفتی به ویژه مواد معدنی است، ابراز کرد : سال گذشته بالغ بر ۴۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی شامل  سنگ گچ، کلینگر سیمان، بنتونیت و غیره از این بندر به کشورهای امارات و عمان صادر شد.

وی افزود : توسعه بندر چند منظوره خمیر نیز از طریق الحاق ۱۶۳ هکتار اراضی پشتیبانی در حال پیگیری بوده و مطالعات کار انجام شده است.

مدیر کل بنادر هرمزگان خاطرنشان کرد : طرح توسعه بندر خمیر بعد از تصویب در طرح جامع به منظور احداث انبار نگهداشت کالای ملوانی، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش های مورد نیاز، امسال وارد مرحله اجرایی می شود.

گفتنی است؛ حجم عملیات صادرات مواد معدنی در کل محدوده استان هرمزگان بالغ بر ۲۱ میلیون تن بوده که ۳.۶ میلیون تن در حوزه شهرستان خمیر است.

بندر چند منظوره خمیر با سرمایه گذاری سازمان بنادر و دریانوردی در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رژلب‌ها حاوی فلزات سنگین و مواد سمی هستند
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • شکستگی لوله انتقال آب زاینده‌رود به کاشان تخریب غیرعمد بود
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن