Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سنگال در ایران با بیان اینکه استان البرز ظرفیت زیادی برای تجارت با سنگال دارد، گفت: فعالان اقتصادی استان البرز می تواند در حوزه‌های مختلف با سنگال مراوده تجاری داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سالیو نیانگ دینگ عصر امروز در جریان سفر هیئت تجاری سنگال به استان البرز و دیدار با جمعی از تجار و فعالان اقتصادی اظهار داشت: این دیدار فرصت‌هایی برای مذاکرات دو جانبه و متقابل میان طرفین و به منظور نشان دادن توانمندی‌های دو کشور ایران و سنگال است، ما نیز تا حدامکان برای توسعه این روابط تلاش خواهیم کرد و این مسئله موجب می‌شود که حمایت سیاستمداران را نیز داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر خارجه: تجارت خارجی ایران مثبت شد/ پیش‌بینی افزایش صادرات به 55 میلیارد دلارتجارت 9 میلیارد دلاری کشور درخرداد/ تراز تجاری درآخرین ماه بهار مثبت 204میلیون دلاردلیل افت تجارت ایران و تاجیکستان/تشکیل کمیته مشترک حمل‌ونقل 2 کشور

وی با تاکید بر اینکه فرصت‌های زیادی برای تجارت میان ایران و سنگال وجود دارد، گفت: در حال حاضر تنها خلأ نداشتن شناخت و آگاهی کافی طرفین از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود است و خوشحال هستیم که با سفر هیئت تجاری از سنگال به ایران این فرصت پیش آمده که از نزدیک با پتانسیل‌های استان البرز آشنا شوند و امید است با سفر هیئت‌های تجاری ایرانی به کشورمان آنها نیز فرصت‌های تجاری آنجا را ببینند.

سفیر سنگال در ایران با بیان اینکه این کشور در حال ساخت و توسعه است، گفت: سنگال در همه زمینه‌ها فرصت‌های بی‌نهایتی دارد، ایران می‌تواند نقش مهمی برای این کشور در مسیر مورد نظر ایفا کند.

وی با اشاره به طرح اخیر رئیس جمهور سنگال در قالب اقدامات توسعه‌ای و ساخت و ساز در این کشور گفت: در این قالب فرصت‌های زیادی در بخش‌های فعال اقتصادی کشور سنگال اجرایی می‌شود، به عنوان نمونه در حوزه کشاورزی با توجه به ظرفیت‌های استان البرز زمینه خوبی برای مراودات تجاری از جمله صادرات این محصولات به کشور مقصد فراهم است.

نیانگ دینگ افزود: سنگال می‌تواند بازار بسیار خوبی برای محصولات ایرانی باشد، چون در حال حاضر بسیاری از محصولات مورد استفاده در این کشور وارداتی است‌، به عنوان نمونه سالانه 250 هزارتن برنج وارد می‌کند، نیازهای دیگری نیز در مورد میوه، مواد غذایی و فرآورده‌های کشاورزی دارد.

وی با اشاره به معروف بودن انبه تولید سنگال و کیفیت بالای آن عنوان کرد: انبه محصولی است که تمامی قسمت‌های آن مانند پوست و یا هسته آن هم قابلیت استفاده دارد و ایران با توجه به تکنولوژی‌های فرآوری می‌تواند مجموعه‌های بهره‌برداری از این ظرفیت را در سنگال ایجاد کند.

سفیر سنگال در ایران با اشاره به نبود صنایع دارویی در سنگال گفت: سنگال مانند دیگر کشورهای دنیا دستورالعمل‌های ویژه در حوزه دارو و خدمات درمانی دارد که تجار ایرانی با رعایت آن می‌توانند به راحتی صادرات در این زمینه را به کشور مقصد انجام دهند.

وی با بیان اینکه احداث حتی یک مرکز کوچک سرمایه‌گذاری در سنگال فرصت خوبی برای درآمدزایی تجار ایرانی است، توضیح داد: حمایت از حضور خارجی‌ها و سرمایه‌گذاری تجارت آنها سیاست کلی کشور سنگال است.

نیانگ دینگ با بیان اینکه سنگال کشوری امن و مطمئن است، گفت: در این زمینه کشور مربوطه دارای ثبات بوده و دموکرات است و دولت نظارت خاصی روی تجار و سرمایه‌گذاران خارجی ندارد و این افراد با ثبت شرکت و شروع فعالیت اقتصادی در سنگال می‌توانند بدون محدودیت کار کنند.

وی ادامه داد: وقتی در مورد بازار سنگال صحبت می‌کنیم بحث ما تنها جمعیت 17 میلیونی آنجا نیست و با توجه به تعامل میان 15 کشور عضو جامعه اقتصادی دولت‌های غرب آفریقا مانند نیجریه، ساحل عاج، غنا و یا مالی در واقع با جمعیت 300 میلیون نفری به هنگام مروادات تجاری ایران با این کشور مواجه هستیم.

به گفته سفیر سنگال در تهران فرصت مراودات تجاری میان فعالان اقصادی این کشور و ایران فراهم است و با شناخت کافی طرفین این روابط برقرار خواهد شد.

وی با بیان اینکه افراد حاضر در هیئت تجاری سنگال به نمایندگی از 120 هزار عضو جامعه اقتصادی دولت‌های غرب آفریقا به این سفر آمده‌اند، افزود: سفارت سنگال آماده هر گونه همکاری در زمینه‌های مختلف از جمله تسهیل صدور روادید برای تجار ایرانی در خصوص سفر به کشور مقصد است.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سفیر سنگال در ایران استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 

تجارت ایران و پاکستان در سال ۱۴۰۲ رشد ۳۸ درصدی را تجربه کرد و به بیش از ۲ میلیارد دلار رسید، رقمی که طبق توافق در آخرین جلسه کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، قرار است افزایش ۵ برابری را تجربه کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی در سفر اخیر خود به اسلام آباد به عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در جلسه‌ای مشترک با مقامات دولت جدید این کشور دیدار کرد تا با امضای اسنادی مشترک، باب توسعه تجارت ایران و پاکستان را باز کند و به افق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسد.

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در سال ۱۴۰۱، پاکستان رتبه هفتم را به عنوان مقصد صادراتی ایران داشت.

بر اساس آمار‌های موجود، تجارت ایران و پاکستان از یک و نیم میلیارد دلار حجم تجارت در ۱۴۰۱ به بیش از ۲ میلیارد دلار افزایش داشت که نشان از رشد ۳۸ درصدی از نظر ارزش و ۲۳ درصدی از نظر حجم تجارت دو کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ دارد.

در این راستا افزایش حجم تجارت دو کشور به صورت جدی در دستور کار سفر رئیس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی کشورمان به پاکستان قرار گرفت.

در این سفر، ۸ سند همکاری در حوزه‌های مختلف میان مقامات دو کشور امضا شد و افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور برای رسیدن به ۱۰ میلیارد دلار، هدف‌گذاری شده است.

نشست‌های دوجانبه روسای کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در این سفر و توافقات و مسائل مطرح شده، حامی از عزم جدی طرفین برای فراهم کردن زیرساخت‌های دستیابی به این افق ۱۰ میلیارد دلاری است.

علاوه بر این توسعه همکاری‌های امنیتی یکی از محور‌های گفتگو‌ها در این سفر بود که در زمینه تبادلات تجاری و امنیتی بین دو کشور اثرگذار خواهد بود.

این سفر و امضای اسناد همکاری بین دو کشور می‌تواند آغازگر روابطی گرم در زمینه تجارت ایران و پاکستان باشد؛ چرا که پاکستان به عنوان کشوری که بیش از ۲۳۰ میلیون نفر جمعیت دارد و صنایعی رو به رشد را در خود جای داده، می‌تواند میزبان مناسبی برای کالا‌های نهایی و همچنین مواد خام و نیمه خام تولیدی در ایران باشد.

بر این اساس می‌توان پیش بینی کرد که در صورت اجرایی شدن سند همکاری بین دو کشور، تجارت ایران و پاکستان در مسیری رو به رشد قرار گیرد.

به همین منظور ارتقای سطح همکاری‌های دو کشور به ویژه در زمینه حمل‌ونقل و توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از اصول اساسی تجارت و فعالیت اقتصادی در جلسه کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان و در دیدار‌های دو جانبه بذرپاش با همتای پاکستانی خود به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت که نوید بخش رشد قابل توجه تجارت دو کشور و توسعه اقتصادی ایران است.

دیگر خبرها

  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • ارتقای سیاست تجاری ایران و پاکستان چگونه ممکن است؟
  • حجم تبادلات تجاری ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پاکستان، شریک استراتژیک/ فرصت ۱۰ میلیارد دلاری برای ایران
  • رئیسی: ایران و پاکستان روابط اقتصادی- تجاری خود را ارتقا بخشند/ مرز دو کشور یک فرصت است