Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنتاگون بر اساس اعلام یک مقام آمریکایی ارزیابی کرده که موشکها و سلاحهایی که آمریکا به اوکراین تحویل داده از جمله موشکهای هارپون باعث کسب دستاورد نظامی برای این نیروها از جمله دفع حمله روسیه به جزیره "مار" در دریای سیاه شده است.

به گزارش ایسنا، جک دچ، یک روزنامه نگار نشریه فارن پالسی در مطلبی به نقل از یک مقام ارشد پنتاگون نوشت، اوکراین کار را برای روسیه به منظور اجرای عملیات در "جزیره مار" در دریای سیاه با استفاده از موشکهای هارپون و دست زدن به حملات علیه کشتی‌های تدارکات رسان روسها با این موشکها "بسیار سخت" ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش پایگاه یوروپین پراودا، این مقام آمریکایی عنوان کرد: عقب نشینی روسیه از جزیره مار کار را برای اوکراین به منظور دفاع از اودسا آسانتر ساخت.

دچ اضافه کرد، پنتاگون معتقد است حمله اخیر به یک مرکز خرید در کرمنچوک در مرکز اوکراین بر "بی ملاحظگی" در حملات روسها تاکید می‌کند.

از سوی دیگر دچ متذکر شد که آمریکا سیستم‌های دفاع هوایی به نیروهای مسلح اوکراین خواهد داد تا سبب شود که اوکراین به جای تسلیحات متعلق به دوران شوروی رو به سیستمهای تسلیحاتی جدید بیاورد.

این خبرنگار به نقل از یک مقام پنتاگون نوشت: آمریکا متمرکز بر این است که مهمات توپخانه‌ای ۱۵۵ میلی متری مخصوص توپخانه هویتزر و همچنین مهمات GMLRs را به اوکراین تحویل دهد.

این در حالی است که در اوایل ماه ژوئن، واشنگتن اعلام کرد که چهار موشک زمین به هوای مدل HIMARS به اوکراین تحویل می‌دهد.

اولکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین در ۲۳ ژوئن تایید کرد که این تسلیحات آمریکایی وارد اوکراین شده‌اند. در همان روز وزارت دفاع آمریکا به اعلام یک بسته کمکی دیگر برای کی‌یف که طبق اعلام رسانه‌ها شامل چهار سیستم تسلیحاتی دیگر بود، پرداخت.

پیشتر نیز سی ان ان گزارش کرد که اوکراین تا اواسط ژوئیه همه موشکهای HIMARS که قرار بوده از آمریکا دریافت کند را دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمریکا اوکراین روسيه حمله روسيه به اوكراين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۰۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خود

رئیس جمهور لهستان درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک این کشور به عنوان بخشی از اشتراک هسته‌ای به منظور تقویت جناح شرقی ناتو اعلام آمادگی کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، لهستان برای استقرار تسلیحات هسته ای برای به زعم خود بازدارندگی در برابر روسیه اعلام آمادگی کرده و این مسئله را تایید کرده است. "آندری دودا"، رئیس جمهور لهستان در مصاحبه با روزنامه "فکت" که روز دوشنبه منتشر شد، گفت: "اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته ای در خاک ما به عنوان بخشی از اشتراک هسته ای به منظور تقویت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما آماده این کار هستیم.

لهستان به عنوان عضو ناتو یکی از مهم ترین حامیان اوکراین است و هم مرز با کالینینگراد روسیه و هم متحد روسیه بلاروس است.

دودا که در حال حاضر در کانادا به سر می برد، هفته گذشته در جریان سفر خود به ایالات متحده، درباره جنگ اوکراین با دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا گفتگو کرد. وی همچنین در ماه مارس با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دیدار و گفتگو کرد.

دودا در بخش دیگری از سخنانش گفت، موضوع استقرار احتمالی سلاح هسته‌ای در لهستان مدتی است بین لهستان و ایالات متحده مورد بحث قرار گرفته است. وی افزود: "من قبلاً چندین بار به این موضوع پرداخته ام."

جاروسلاو کاچینسکی، معاون سابق نخست‌وزیر لهستان هم پیش از این در مدت کوتاهی پس از آغاز جنگ اوکراین، درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در کشورش اظهار نظر مثبتی کرده بود. وی در این باره گفته بود: اگر آمریکایی‌ها از ما بخواهند که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را در لهستان ذخیره کنیم، ما برای آن آماده خواهیم بود. این امر بازدارندگی علیه مسکو را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

دودا همچنین مدعی شد: روسیه به طور فزاینده ای در حال نظامی کردن منطقه کالینینگراد است. وی همچنین به استقرار سلاح های هسته ای تاکتیکی در بلاروس اشاره کرد که مسکو در تابستان 2023 به آنجا منتقل کرد.

در نشست سران ناتو در ویلنیوس در ژوئیه 2023، اعضای این ائتلاف متعهد شدند که تمام اقدامات لازم را برای اطمینان از اعتبار و اثربخشی ماموریت بازدارندگی هسته‌ای خود انجام دهند. به گفته دودا این همچنین شامل "مدرن سازی بیشتر قابلیت های هسته ای و به روز رسانی روند برنامه ریزی آن است.

تحولات اوکراین| طرح 5 ادعای زلنسکی برای رهبران ناتورژیم اسرائیل مانند ناتو در افغانستان شکست می‌خوردانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • شویگو: اوکراین نیم‌ میلیون سرباز از دست داده است
  • رونمایی انگلیس از بزرگترین بسته کمک نظامی به کی‌یف
  • اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خود
  • مقام اوکراینی: ایرانی‌‌ها از ما درس بگیرند و اشتباه‌مان را تکرار نکنند!