Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه حلاج‌نیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در روش طعمه پاشی سبوس و طعمه های مورد نظر به میزانی سم آلوده و در حاشیه مزارع پاشیده می‌شود و در این روش سم بسیار کمتری استفاده می‌شود که موثرترین روش برای مبارزه با ملخهای پراکنده امسال و نیز پیشگیری از تخم‌گذاری و بروز آفت ملخ در سال زراعی آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون در سطح  ۶۰۰ هکتار از کشتزارها و باغ‌های این استان مبارزه با آفت ملخ به این شیوه انجام شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: مبارزه با آفت ملخ به روش محلول‌پاشی هم در کانونهای تجمیع این آفت انجام می‌شود که در این روش سمپاشی در حجم زیادی بر اساس سطح آلوده به آفت انجام می شود.

حلاج نیا افزود: تا کنون در۹۰ هکتار از زمینهای شهرستان گناباد به این روش عمل شده و در شهرستانهای قوچان و بجستان نیز به ترتیب در ۱۰ و ۵۰ هکتار مبارزه به این روش انجام و موجب نابودی کامل این آفت در داخل مزرعه و کانون فعالیتش شده است.

وی ادامه داد: پایش‌های کنترلی و رصد مستمر برای شناسایی کانونهای این آفت در تمام شهرستانهای مستعد خراسان رضوی در حال انجام است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تاکید کرد:کشاورزان و باغداران باید هوشیار باشند تا در صورت مشاهده تحرک آفت‌گونه جمعیت ملخ، هرچه سریعتر موضوع را به نزدیکترین اداره شهرستانی جهاد کشاورزی برای مبارزه با این حشره اطلاع دهند.

ملخ بومی خراسان رضوی شامل ۲ گونه مراکشی و ایتالیایی است.در صورت وقوع آفت ملخ، جمعیت انبوه ملخ‌ها برای پیدا کردن غذا دست به مهاجرت جمعی زده و با حمله به مزارع، زیانهای بسیاری وارد می‌کنند.  

سالانه برای تولید هشت میلیون تن انواع محصولات باغی، زراعی و دامی در خراسان رضوی یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین زیر کشت ۸۳ نوع محصول می‌رود.

بخش کشاورزی ۲۸ درصد اشتغال و ۳۰ درصد صادرات غیرنفتی خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی افت مشهد قوچان گناباد بجستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی افت مشهد وزارت جهاد کشاورزی افت مشهد قوچان گناباد بجستان جهاد کشاورزی خراسان رضوی آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۱۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکزمهاباد؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به افزایش دو برابری سطح زیرکشت دانه روغنی کلزا در استان گفت: برنامه ابلاغی امسال کشت پنج هکتار از اراضی دانه روغنی کلزا بود که چهار هزار و ۳۵٠ هکتار از مزارع به کشت این دانه روغنی اختصاص یافته است.

خسرو شهبازی، با بیان اینکه در سال گذشته کشت کلزا در دو هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی استان انجام شده بود، افزود: این آمار نشان می دهد که سطح زیر کشت این دانه روغنی در مقایسه با پارسال در استان ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

شهبازی، با بیان اینکه برداشت دانه روغنی کلزا از اواخر خرداد آغاز شده و تا اواسط تیر ماه ادامه خواهد داشت،اضافه کرد: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۱۱ هزار تن کلزا از اراضی سطح زیر کشت در استان برداشت شود.

دیگر خبرها

  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند
  • ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری