Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد امام جمعه یزد کاشت نهال به جای درختان خشکیده در روستاها و آبیاری قطره‌ای را راهکاری برای صرفه جویی در مصرف آب دانست و تصریح کرد: با حفظ محیط زیست بومی و پاکسازی منطقه از درختان خشکیده، می‌توان در این راستا گام‌های بزرگی برداشت.

آیت الله «محمدرضا ناصری» در دیدار با مدیران آب و برق استان یزد با اشاره به ضرورت صرفه جویی در مصرف آب و برق در فصل تابستان، اظهار کرد: رسانه ها باید در این زمینه جدی‌تر عمل کرده و مردم نیز با تعمیر به موقع کولرهای خود و نصب سایه‌بان بر روی کولرهای آبی در این راستا به تلاشگران صنعت آب و برق کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با کاهش بارندگی در سال‌های اخیر و کاهش منابع آب‌های زیرزمینی، در زمینه‌های مختلف مانند کشاورزی و صنعت، مدیریت آب و اصلاح الگوی مصرف بیش از گذشته باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا فرهنگ‌سازی‌های مورد نیاز انجام شود.

امام جمعه با تاکید بر اهمیت صرفه جویی در مصرف آب، عنوان کرد: خط اول انتقال آب به استان یزد باید توسط مسئولان آب و نیرو با جدیت هر چه بیشتر، پیگیری شود.

ناصری افزود: مشکلات موجود در زمینه کم‌آبی و خشکسالی باید با درایت حل شود و طرح واگذاری معدن برای انتقال آب از دریای عمان، طرحی بسیار حیاتی برای استان یزد است.

وی کاشت نهال به جای درختان خشکیده در روستاهای مختلف و آبیاری قطره‌ای را راهکاری برای صرفه جویی در مصرف آب دانست و تصریح کرد: مدیریت آب در روستاها نیاز به همت مردم و روستاییان عزیز دارد و با حفظ محیط زیست بومی و پاکسازی منطقه از درختان خشکیده، می‌توان در این راستا گام‌های بزرگی برداشت.

امام جمعه اظهار کرد: کمبود آب شرب در استان یزد با توجه به فرآیند تصفیه و انتقال آب در استان، مسئله بسیار مهمی است و مردم نباید به دلیل انتقال آب از دریا به این استان، در مصرف آب بدون ملاحظه عمل کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان، آیت الله ناصری با اشاره به آبرسانی سیار به روستاهای مختلف استان، گفت: با وجود شرایط سخت آبرسانی سیار به روستاهای مختلف، صبوری مردم این مناطق بسیار ستودنی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی امام جمعه يزد اصلاح الگوی مصرف صرفه جویی در مصرف آب صرفه جویی در مصرف آب درختان خشکیده استان یزد انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ میلیون اصله نهال در طرح کاشت یک میلیارد درخت به زراعت چوب اختصاص دارد

نقی شعبانیان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ابتدا در قالب طرح کاشت یک میلیارد درخت ۳۰۰ میلیون اصله نهال به زراعت چوب تخصیص داده شد، اما سپس با استقبال بخش خصوصی ۵۰۰ میلیون اصله نهال در قالب زراعت چوب در نظر گرفته شده است و همواره برنامه ریزی کرده ایم با افزایش طرح زراعت چوب از سایر بخش ها کاسته شود.

به گفته او، در دهه ۷۰ تا ۸۰ قرار شد حدود یک میلیون هکتار زراعت چوب انجام شود و به رغم مطالعات موسسه تحقیقات جنگل ها بیش از ۹۰۰ هزارهکتار استعداد زراعت چوب داشتیم، اما این طرح به سبب اقتصادی بودن دیگر بخش ها اتفاق نیفتد.

شعبانیان ادامه داد: ممنوعیت بهره برداری از جنگل های طبیعی و افزایش قیمت ارز می تواند دلیلی باشد که زراعت چوب در کشور اتفاق بیفتد تا دیگر بخش ها قابل رقابت باشد. براین اساس با صنایع چوب و کارخانه های ام دی اف جلساتی شکل گرفته و آنها پای کارآمدند و تسهیلاتی را برای طرح زراعت چوب در نظر گرفتند.

شعبانیان ادامه داد: ممنوعیت بهره برداری از جنگل‌های طبیعی و افزایش قیمت ارز می‌تواند دلیلی باشد که زراعت چوب در کشور اتفاق بیفتد تا دیگر بخش‌ها قابل رقابت باشد. براین اساس با صنایع چوب و کارخانه‌های ام دی اف جلساتی شکل گرفته و آنها پای کارآمدند و تسهیلاتی را برای طرح زراعت چوب در نظر گرفتند.

معاون امور سازمان جنگل با بیان اینکه در منطقه خوزستان ۲۹۰ هزارهکتار برای طرح زراعت چوب در نظر گرفته شده است، افزود: در مابقی استان‌ها عرصه‌ها مسخص شدند و زارعین چوب را در اولویت قرار داده ایم.

او با بیان اینکه ۵۰ تا ۶۰ درصد نیاز چوبی کشور از زراعت چوب تامین می‌شود، گفت: طرح زراعت چوب به طور غیرمستقیم در حفظ جنگل‌ها موثر است چراکه با تولید چوب در کشورما فشار از جنگل‌های طبیعی برداشته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب
  • صرفه جویی ۵۴ هزار میلیارد تومانی در حوزه آرد و نان
  • صرفه جویی ۵۴ هزار میلیارد تومانی در حوزه آرد و نان با هوشمندسازی
  • صرفه‌جویی ۵۴ همتی در حوزه آرد و نان با هوشمندسازی / در مرحله مردمی‌سازی هستیم
  • ۵۰۰ میلیون اصله نهال در طرح کاشت یک میلیارد درخت به زراعت چوب اختصاص دارد
  • با صرفه‌جویی روزانه حدود ۵۰ میلیون لیتر می‌توان به‌سوی صادرات بنزین حرکت کرد
  • صرفه جویی ۵ میلیارد دلاری ارز با توسعه طرح زراعت چوب
  • با صرفه‌جویی روزانه حدود ۵۰ میلیون لیتر می‌توانیم به ‌سوی صادرات بنزین برویم
  • کاشت سالانه ۸۰ میلیون نهال؛ آیا مشابه جنگل‌های شمال در خوزستان ساخته می‌شود؟
  • اولین گواهی صرفه‌جویی، بهار در بورس عرضه می‌شود