Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@07:25:49 GMT

یک گام مهم برای توسعه صادرات به آفریقا

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۹۲۵۳۳

یک گام مهم برای توسعه صادرات به آفریقا

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این نشست توسعه صادرات به کشور سنگال و ایجاد فرصت‌های تجاری جهت افزایش میزان عرضه محصولات سود پرک یا کاستیک سودا مورد گفت‌وگو و بررسی قرار گرفت.

مهندس صادقی مدیرعامل شرکت کاستیک سودا رستاک در این نشست با اشاره به اهمیت کاربرد محصولات این شرکت در صنایع مختلف از جمله مواد شوینده، نساجی، نگهدارنده مواد غذایی و …، بر گسترش روابط تجاری با کشور سنگال تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین عنوان کرد: محصولات تولید شده از کیفیت بالا منطبق بر استانداردهای بین‌المللی برخوردار است و با قیمت مناسب عرضه می‌شود.

مهندس صادقی خاطرنشان کرد: مسیر افزایش کیفیت محصولات که حاصل تلاش نخبگان داخلی کشور است، همچنان ادامه خواهد داشت.

از سوی دیگر آقای "سالیو نیانگ دینگ" سفیر کشور سنگال در ایران ضمن ابراز خرسندی از محصولات تولیدی شرکت رستاک زلال، بر اهمیت گسترش ارتباطات تجاری تاکید کرد. وی همچنین تعامل سازنده و روابط حسنه کشور سنگال و جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف از جمله روابط اقتصادی را یادآور شد.

یادآوری می‌شود، پیش از این محصولات کاستیک شرکت رستاک از طریق شرکت‌های واسطه به ویژه شرکت‌های مستقر در دبی با قیمت بالاتری به کشور سنگال و کشورهای غرب آفریقا صادر می‌شد که این دیدار افق جدیدی جهت صادرات بدون واسطه ایجاد کرده است و بستر رقابت جدی شرکت‌های ایرانی با شرکت‌های بین‌المللی در بازار غرب آفریقا فراهم کرده است.

www.Rastakkimya.com

https://wa.me/989176732300

Info@rastakkimya.com

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5529392

منبع: مهر

کلیدواژه: توسعه صادرات سنگال تولید داخلی بازار تهران قیمت ماهی قیمت میوه قیمت مسکن قیمت خودرو قیمت گوشت شهر تهران تولید داخلی آبزیان ماهی کسب و کار بازار میوه و تره بار گروه خودروسازی سایپا گوشت قرمز کشور سنگال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۲۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد

احمد محمدی‌زاده در نشست مسئولان استان بوشهر با سفیر تاجیکستان با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با ۵ کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید ۷۴ درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت ۲۳ مجتمع پتروشیمی و تولید ۵۰ درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: ۹۳ درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود ۶ میلیون اصله نخل و ۵۰ درصد محصول میگو پرورشی را از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای ۱۶ بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشور‌های جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان را دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی یکی از شهر‌های استان بوشهر با یکی از شهر‌های تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر همچنین خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری دو کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: باتوجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشور‌های جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد
  • حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان به ۲۷۰ میلیون دلار رسید
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد
  • سهم ۲۵ درصدی تجدیدپذیر‌ها از ظرفیت صادراتی برق کشور