Web Analytics Made Easy - Statcounter

بقایای پنج انسان ۲،۰۰۰ ساله در یک محل تازه کشف شده زمان عصر آهن در دورست (Dorset) پیدا شد که در حالت خمیده به همراه حیوانات قربانی شده دفن شده بودند. این سایت تحقیقاتی که شامل خانه‌های گرد و گودال‌های ذخیره‌سازی است، توسط دانشجویان باستان‌شناسی در دانشگاه بورنموث در سپتامبر گذشته کشف شد.

این شهر دوروپولیس (Duropolis) نامیده شده است، زیرا تصور می‌شود که این شهرک کشاورزی پر جمعیت متعلق به حدود ۱۰۰ سال قبل از میلاد و قبل از حمله رومیان به بریتانیا، توسط قبیله دوروتریجس (Durotriges) اشغال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول سه هفته گذشته، تیمی متشکل از ۶۵ دانشجو از دانشگاه در حال حفاری سایت وینتربورن کینگستون (Winterborne Kingston) بوده اند. در طول این مدت، آن‌ها اجساد زنان و مردان و همچنین اعضای بدن حیوانات را در چاله‌های ذخیره‌سازی که در اصل برای نگهداری غلات استفاده می‌شد، کشف کردند.

اجساد در حالت خمیده در گودال‌های بیضی شکل پیدا شدند و با حیوانات و کاسه‌های سفالی که در اصل حاوی نوشیدنی‌هایی برای زندگی پس از مرگ بود، دفن شده بودند. کارشناسان فکر می‌کنند این شکل از دفن کردن روشی بود که گروهی از انسان‌ها برای همراهی متوفی خود در رفتن به جایی دیگر انجام می‌دادند. این موقعیت تدفین خمیده یک عمل استاندارد در آن دوره بود. این روش، از عصر برنز شروع شد و تا عصر آهن ادامه یافت.

کارشناسان می‌گویند کشف افراد ماقبل تاریخ که در این مکان زندگی می‌کردند و همچنین مواردی از زندگی روزمره آنها، سرنخ‌های جدید و جذابی را در مورد سبک زندگی عصر آهن ارائه می‌دهد. دکتر مایلز راسل از دانشگاه بورنموث می‌گوید: «ما چیز‌های زیادی در مورد زندگی در بریتانیا در طول و بعد از حمله رومیان می‌دانیم، زیرا مطالب بسیار زیادی در مورد آن نوشته شده است. اما چیزی در مورد زندگی آن‌ها نمی‌دانستیم، نحوه زندگی آن‌ها فقط از آنچه در زمین می‌یابیم به دست می‌آید.»

تیم‌هایی از دانشجویان و کارکنان دانشگاه چندین سال است که در حال بررسی و حفاری سایت‌ها در این منطقه هستند. آن‌ها در سال ۲۰۱۵ حفاری یک شهر بزرگ عصر آهن را به نام دوروپلیس به پایان رساندند. سکونتگاهی که امروز روی آن کار می‌کنند در شمال دوروپلیس قرار دارد. باستان شناسان امیدوارند اکتشافات جدید به آن‌ها کمک کند تا در مورد اعمال مذهبی در جوامع آن زمان بیشتر بفهمند.

در برخی از گودال‌ها، اعضای یک حیوان روی حیوانات دیگر و همراه با آن‌ها قرار داده شده بود، به عنوان مثال، سر گاو را روی بدن یک گوسفند پیدا کرده اند. محققان نمی‌دانند چرا آن‌ها این کار را می‌کردند، اما این بینش جدید و شگفت‌انگیزی از سیستم‌های اعتقادی آن‌ها نشان می‌دهد.

منبع: روزیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بقایای انسانی جالبترین ها عصر آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی مرگ مغزی به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در یکهزار و چهارصد و هشتاد مین عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزی؛ ثریا احسان نیا ۳۸ ساله که از بیمارستان واسعی سبزوار به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شد، پس از دریافت رضایت از خانواده اش، در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه‌های زنده یاد ثریا احسان نیا در بیمارستان منتصریه به خانم ۴۳ ساله ساکن نیشابور و آقای ۳۸ ساله از مشهد که سال‌ها از نارسایی کلیه رنج میبردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد مرحومه ثریا احسان نیا در بیمارستان منتصریه به آقای ۳۶ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری کبدی رنج می‌برد؛ پیوند شد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: همچنین قلب زنده یاد ثریا احسان نیا در بیمارستان امام رضا (ع) به آقای ۵۰ ساله ساکن سیرجان که از نارسایی قلبی رنج می‌برد با موفقیت در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد پیوند شد.

دکتر خالقی افزود: قرنیه‌های مرحومه ثریا احسان نیا برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست ایشان برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

دیگر خبرها

  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا به جنگ سرطان می‌رود!
  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا
  • خلاقیت و نوآوری در میان دانش‌آموزان تقویت شود
  • درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه زینب کبری (س) ارومیه
  • پویش «زندگی با آیه‌ها» طرح جدیدی برای فهم قرآن
  • (ویدئو) ازدواج پیرمرد ۸۶ ساله با اولین عشق خود خبرساز شد
  • بیشترین شعاع انفجار متعلق به کدام بمب است؟! شعاع انفجار انواع بمب‌های معروف دنیا را ببینید + ویدئو
  • ایران امروز قوی و مقتدر شده است
  • بانوی مرگ مغزی به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید
  • از اول هم با سلبریتی‌ها مشکل نداشتیم