Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکل دوربرگردان دانشگاه زنجان و ضرروت ساخت پل در این مکان سال‌های سال است که به قوت خود باقی مانده و مسئولان استانی برای برطرف کردن این مشکل هیچ قدمی برنداشته‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، جاده قدیم زنجان به استان آذربایجان شرقی یکی از راه‌های مواصلاتی پرتردد و بسیار حادثه‌خیز در استان زنجان محسوب می‌شود که سالانه ترددها و متاسفانه حوادث بی‌شماری در‌ آن رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شش کیلومتری این محور و در ضلع جنوبی این جاده "دانشگاه ملی و سراسری زنجان" قرار دارد که سال‌های بسیاری است که اساتید، پرسنل و دانشجویان این دانشگاه از خطرات این جاده در امان نیستند.

متاسفانه پس از سال‌های سال مسئولان مربوطه در این جاده زیرگذر و یا پل روگذری احداث نکرده‌اند که وقتی دانشجویان از سمت زنجان به دانشگاه حرکت‌ می‌کنند مجبور نباشند به واسطه یک دور برگردان کاملا غیرکارشناسی شده به سمت دانشگاه تغییر مسیر دهند.

از این‌رو باید این پروژه جزء پروژه‌های اولویت‌دار استان باشد چرا که بیش از 11 هزار نفر ( یک هزار نفر پرسنل و 10 هزار نفر دانشجو) به شکل روزانه از این دوربرگردان غیرکارشناسی شده تردد می‌‌کنند و سال‌های گذشته حوادث بسیار دلخراشی در این محل رخ داده است.

اما نکته‌ای که باید در اینجا به آن اشاره کرد این است که تعلل بی‌مورد مسئولان وقت سبب شده که دیگر امیدی برای حل این مشکل نباشد چرا که طبق گفته کارشناسان ، هزینه احداث یک دروبرگردان به بیش از 100 میلیارد تومان رسیده است.

یکی از کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان در گفت‌وگو با تسنیم گفت: اگر این دوربرگردان (زیرگذر و یا روگذر) حدود سه سال پیش احداث می‌شد هزینه ساخت آن 20 تا 25 میلیارد تومان بود ولی با گذشت زمان و گرانی مصالح اکنون هزینه ساخت این پروژه به 100 میلیارد تومان رسیده و شاید دیگر امیدی به احداث آن نباشد.

گزارش| دوربرگردان دانشگاه زنجان یک خطر جدی برای دانشجویان / مسئولان استانی کی دست به کار می‌شوند؟

در همین راستا جعفر قزوینیان مدیرکل جدید راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان به خبرنگار تسنیم گفت: این پروژه طبق تصمیم مسئولان استانی از اداره‌کل راهداری به اداره‌کل راه و شهرسازی واگذار شد و عملاً دیگر این اداره وظیفه‌ای برای احداث این پروژه ندارد.

وی گفت: بر همین اساس، نامه‌نگاری‌هایی با مرکز صورت گرفته و به زودی وظیفه این پروژه به اداره‌کل راه و شهرسازی واگذار می‌شود.

پیش از این محسن افشارچی استاندار زنجان به خبرنگار تسنیم گفته بود: پروژه دوربرگردان دانشگاه زنجان باید احداث شود چرا که جان 10 هزار نفر دانشجو در خطر است‌. همچنین باید برای احداث این پروژه باید از اعتبارات ملی استفاده شود.

با تمام این‌ها نکته قابل توجه موضوع اینجا است که حدود دو سال قبل مسئولان راهداری زنجان مدعی شده بودند که ردیف بودجه‌ای برای این پروژه تعریف شده و به زودی احداث آن آغاز می‌شود. حتی مدیرکل وقت راهداری که 25 خرداد امسال برکنار شد، پیش از این مدعی شده بود به زودی پروژه آغاز خواهد شد ولی هنوز که هنوز است خبری از احداث پروژه نیست.

به عبارتی دیگر اگر مسئولان وقت اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان طی سال‌های گذشته با دقت بیشتری به وظایف خود عمل می‌کردند هیچ‌گاه حواشی چند ماه گذشته برای این اداره کل به وجود نمی‌آمد و این استان در بسیاری از پروژه‌های راه جلوتر از شرایط فعلی بود.

با تمام این تفاسیر، اکنون سرنوشت 11 هزار نفر از هموطنانمان و حتی برخی از دانشجویان خارجی این دانشگاه به احداث روگذر و یا زیرگذر گره خورده و باید ببینیم مسئولان جدید استان زنجان چه تدابیری را برای حل مشکل این دانشگاه خواهند کرد.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه زنجان اداره کل راه استان زنجان هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان گفت: عملیات اجرایی پروژه انتقال آب از سد کارون ۳ به شهرستان ایذه با احداث تونل آغاز شده است و در صورت تامین اعتبار تا سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید.

محمد خانچی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: یکی از مهمترین مصوبات سفر ریاست جمهور به استان آغاز عملیات اجرایی پروژه انتقال آب از دریاچه کارون ۳ به ایذه و پس از آن باغملک، قلعه‌تل، رامهرمز، هفتکل و مناطق اطراف برای آب شرب و کشاورزی بود که باید سال‌ها پیش انجام می‌شد.

وی افزود: با اجرای این پروژه انتقال آب اراضی ایذه، باغملک، رامهرمز و مناطق اطراف از لحاظ کشاورزی متحول می‌شود و با اجرای طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری زمین‌های مسیر را تا جایی که بودجه تخصیص داده شود، آماده خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: طرح آب‌رسانی به شهرهای شمال شرق استان با هدف تأمین کمی و کیفی آب شرب شهرهای ایذه، باغملک، قلعه تل، میداود، صیدون، رامهرمز، هفتکل و ۶۸۹ روستای تابع با جمعیتی بالغ بر ۷۳۰ هزار نفر به میزان ۶۲ میلیون مترمکعب، تأمین آب کشاورزی ۲۰ هزار هکتار زمین و توسعه ۴۰ هزار هکتار باغ‌های دیم به میزان ۹۸ میلیون مترمکعب خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: فعالیت این پروژه از جمله احداث تأسیسات برداشت آب و تونل به طول ۹۰۰ متر و با ظرفیت ۱۱.۱ مترمکعب بر ثانیه و احداث ایستگاه پمپاژ با همین ظرفیت، حفر تونل انتقال آب به طول ۴.۵ کیلومتر، احداث تصفیه‌خانه با ظرفیت ۲۵۶ هزار مترمکعب در شبانه‌روز، احداث پل به طول ۱۲۰ و عرض شش متر، اجرای پست برق ۴۰ مگاواتی و شبکه‌ی فشار قوی، اجرای خط انتقال آب شرب ۱۵۰۰ میلی‌متر به طول ۲۵ کیلومتر و آب کشاورزی به قطر ۸۰۰ تا ۱۸۰۰ میلیمتر به طول ۱۰۵ کیلومتر است.

خانچی با اشاره به اینکه اعتبار مورد نیاز پروژه هشت هزار میلیارد تومان است، گفت: فاز نخست که در حوزه شهرستان ایذه است با عملیات احداث تونل آغاز شده است و در صورتی که مشکل تأمین اعتبار و بودجه ایجاد نشود، این پروژه در شهرستان ایذه تا سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید و سرانجام پس از سال‌ها انتظار مردم ایذه می‌توانند از آن استفاده کنند.

کد خبر 747184

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • اعتبار هشت هزار میلیاردی برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه