Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حسین شهریور امروز در نخستین شورای مهارت استان اصفهان گفت: مهارت زندگی را تغییر می‌دهدواین موضوع در اصفهان به خوبی باور شده و ضروری است که جلسات شورای مهارت هر فصل یکبار برگزار شود.

او وظیفه اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور تربیت نیروی کار ماهر برای ورود به بازار کار است، گفت: اقتصاد کشور تشنه نیروی کار ماهر است، از این رو تدوین استاندارد‌های آموزش مهارت‌ها را در دستور کار داریم و بیش از ۶ هزار سند طی ۴۰ سال در این زمینه تدوین شده و از اول امسال سعی در تغییر این استاندارد‌ها داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر سه هزار و ۳۰۰ استاندارد را تعریف و به روز رسانی کرده‌ایم و در سایت سازمان بارگذاری شده است.

به گفته او ۶۴۱ کارگاه دولتی تحت پوشش آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است، اما باید توجه داشت که تجهیزات ما به روز نیستند و برای به روز رسانی در این زمینه نیاز به همکاری بخش خصوصی هستیم.

شهریور می‌گوید: ما فضای کافی برای آموزش داریم، اما بخش خصوصی باید در تجهیزات با ما همکاری کنند.

به گفته او نیاز به ۳۰ هزار آزمونگر داریم که تاکنون ۱۲ هزار نفر ثبت‌نام کرده و در دست بررسی هستند، بخش خصوصی می‌تواند در این زمینه همکاری کند.

نیازمند ۱۰۰ هزار مربی هستیم

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نیاز به ۱۰۰ هزار مربی داردکه برای این امر آماده پذیرش هستیم چرا که کمک قابل توجهی به مهارت آموزی می‌شود.

در حال حاضر ۲۸ هزار کارگاه تحت آموزش فنی و حرفه‌ای فعالیت داردکه چهار هزار و ۸۰۰ کارگاه دولتی است و مابقی در بخش خصوصی فعال است.

شهریور گفت: ۶۲ درصد از افراد جامعه در سن کار هستند، سن کار از ۱۵ تا ۶۲ سال تعریف شده است و بیکاری در بین این گروه سنی ۹ درصد است.

نرخ بیکاری اصفهان ۱۲ درصد و بالاتر از میانگین کشوری است

اصفهان بیشترین صنعت را در کشور دارد و این در حالی است که بیکاری در این استان بیش از ۱۲ درصد است تنها ۱۰ هزار و ۹۳ نفر در استان متقاضی مهارت آموزی هستند.

او با اشاره به وجود دو هزار و ۵۰۰ دانشگاه در کشور گفت: این در حالی است که در هند و چین با جمعیت میلیاردی کمتر از این تعداد دانشگاه وجود دارد.

به دنبال مهارت آموزی در عرصه فناوری‌های برافکن هستیم

شهریور می‌گوید: ۸۵ میلیون شغل تا سال ۲۰۲۵ از بین می‌رود و باید ۹۷ هزار شغل ایجاد شود، ما به دنبال مهارت آموزی در عرصه فناوری‌های برافکن هستیم تا بتوانیم نیاز نسل آینده را برطرف کنیم.

به گفته او در حال حاضر ۶۷ مرکز علمی و ۱۴۰ هزار نفر دانشجو در استان اصفهان وجود داردکه باید مهارت آموزی در این زمینه انجام شود، ۴۳ درصد فارغ التحصیلان استان اصفهان بیکار هستند که ۴۶ درصد از دکتری و ۷۸ درصد کارشناسی ارشد بیکار هستند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش آموزش فنی و حرفه‌ای کشورگفت: بیش از ۹۱۸ هزار فارغ التحصیل در کشور بیکار هستند که از این تعداد ۴۸۵ هزار نفر زن و ۴۳۳ و ۵۰۰ نفر مرد هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نرخ بیکاری مهارت آموزی اشتغال جوانان فنی و حرفه ای آموزش فنی و حرفه ای کشور مهارت آموزی بخش خصوصی کار هستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق نامدار در جمع خبرنگاران میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این کالاها به ۱۰۳ کشور مختلف صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی این استان را به ترتیب کشور ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمرهای استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبدا ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و در ارزش داشت و از این نظر در بین استان‌های کشور در رتبه ۹ قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشورهای ترکیه ۵۷ درصد، امارات متحده عربی ۱۲ درصد، چین ۱۱ درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل: کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بود.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزارتن کالا از گمرکات استان ترانزیت شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی داشت.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات استان به ترتیب شامل کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بود.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش داشت.

کد خبر 6087205

دیگر خبرها

  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور
  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است
  • بارش‌های کشور در سال گذشته چطور بود؟/ پاسخ احد وظیفه
  • خشکسالی در کمین این استان‌ها
  • خوب و بد وضعیت بارندگی در کشور/ افزایش و کاهش۱۶ درصدی بارش ها
  • کاهش میانگین تورم سالانه به کمتر از ۴۰ درصد/ نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی چند درصد است؟
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود