Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا نصری ، کارشناس ارشد حقوق بین الملل نوشت : ۱) اصلی‌ترین دلیل برای خروج سازمان مجاهدین خلق از گروه تروریستی بریتانیا، اتحادیه اروپا و آمریکا (FTO)، ادعای سازمان مبنی بر دست کشیدن از خشونت از سال ۲۰۰۱ به بعد، و تضمین حقوقی متغاقبی بود که در این باره ارائه داد. ۲) اما امروز سازمان مجاهدین خلق مسئولیت دو انفجار در ایران را پذیرفته و مجری آن را «کانون‌های شورشی» خفته خود (بخوانید سلول تروریستی) خوانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳) در پرتو این تحول اخیر، جا دارد بریتانیا، اتحادیه اروپا و آمریکا - و همچنین دولت کانادا - به صورت جدید تصمیم قبلی خود را بازنگری کنند و نسبت به قرار دادن مجدد این فرقه خشن در فهرست‌های سازمان‌های تروریستی‌ خود اقدام نمایند. ۴) چنین اقدامی از سوی این کشورها، نه تنها احترام به هزاران قربانی ایرانی، عراقی و کُرد این سازمان خواهد بود، بلکه به نمادی از «حسن‌نیت» از جانب این کشورها در بحبوجه مذاکرات تعبیر خواهد شد. ۵) این فرصتی است برای کشورهای غربی تا حسن‌نیت خود را به نمایش بگذارند، بن‌بست مذاکرات را بشکنند و زمینه را برای همکاری‌های بلندمدت با ایران آماده سازند. فرصت را از دست ندهید! ۲۱۲۱ کد خبر 1647510

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رضا نصری گروهک منافقین مذاکرات وین ایران و آمریکا ایران و اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین دادگاه منافقین در سال جدید آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار شد.

گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ و پس از عزل بنی صدر به صورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب مردم ایران برگزیده بود، در طول این سال‌ها دست به جنایات زیادی در حق مردم ایران زده است.

کارنامه جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین، تاریخی سیاه و ضد بشری را شامل می‌شود که سند قتل عام بیش از ۱۷ هزار غیرنظامی ایرانی است.

در کارنامه این گروهک تروریستی فهرست بلندی از ترور شخصیت‌های سیاسی، علمی و مذهبی ایران وجود دارد؛ ترور ۷۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی کشورمان با انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور ناکام مقام معظم رهبری، ترور شهیدان رجایی و باهنر، ترور آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله قدوسی و آیت‌الله مدنی، ترور صیاد شیرازی و ترور دانشمندان هسته‌ای از دیگر اقدام‌های تروریستی این گروهک است از این روی دادگاه کیفری رسیدگی به اتهامات این گروهک از سال گذشته آغاز شده است.

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به جنایات و اقدامات اعضای گروهک تروریستی منافقین ۲۱ آذر ۱۴۰۲ آغاز و تاکنون ۱۰ جلسه از دادگاه متهمان این پرونده برگزار و کیفرخواست متهمان توسط نماینده دادستان قرائت شده است.

کد خبر 6085985

دیگر خبرها

  • پوتین: تروریسم همچنان بزرگترین خطر قرن بیست و یکم است
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند
  • مسعود رجوی با پادرمیانی چه کسی از اعدام فرار کرد؟
  • دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین
  • تشریح ماجرای عفو مسعود رجوی توسط شاه
  • دادگاه منافقین آغاز شد
  • برگزاری نخستین دادگاه منافقین در سال جدید آغاز شد
  • واکنش رضا نصری به اظهارات شبهه برانگیز کریمی‌قدوسی
  • واکنش نصری به اظهارات شبهه برانگیز کریمی‌قدوسی
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند