Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان موفقیت ورزش قهرمانی در گرو عواملی نظیر استعداد ذاتی مناسب، شرایط روانی مطلوب و تسلط به مهارت‌های تکنیکی دانست و گفت: در حاشیه‌ها و روستاهای ما استعدادهای برتر نهفته‌ای وجود دارند که نیازمند کشف و شکوفایی از سوی هیات های ورزشی هستند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، حمید سیفی در نشست هماهنگی برگزاری سومین دوره مسابقات المپیاد استعدادهای برتر کشور که با حضور رؤسا، نواب رئیس و دبیران هیئت‌های ورزشی استان همدان برگزار شد با بیان اینکه هیئت‌های ورزشی ما با تمام توان قطار ورزش استان را به حرکت درآورده‌اند، گفت: خوشبختانه امروز شاهد هستیم علی‌رغم وجود مشکلات مالی و اعتباری هیئت‌های ورزشی پای کار ایستاده‌اند و برای تعالی ورزش استان و آینده نوجوانان و جوانان این کهن دیار تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیفی با تأکید بر اینکه در حاشیه‌ها و روستاهای ما استعدادهای برتر نهفته‌ای وجود دارند که نیازمند کشف و شکوفایی از سوی هیات های ورزشی هستند، گفت: لازمه شکوفایی این استعدادها فراهم‌کردن حداقل‌های موردنیاز جهت ورزش‌کردن در روستاهاست.

وی گفت: موفقیت ورزش قهرمانی در گرو عواملی نظیر استعداد ذاتی مناسب، شرایط روانی مطلوب و تسلط به مهارت‌های تکنیکی خلاصه می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: با توجه به اینکه استعدادیابی فرایندی علمی و هدفمند است، کودکان و نوجوانان از طریق برخی آزمون‌ها و معیارهای استاندارد ارزیابی می‌شوند و با شرکت در رشته‌های ورزشی مناسب که امید موفقیت بیشتری از آنها می‌رود، تشویق و هدایت شده ور برآورد میزان ماندگاری و ادامه کار این مستعدان ورزشی صورت می‌گیرد.

در این نشست معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان نیز گزارشی از نحوه برگزاری سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزشی ارائه کرد و گفت: در سال ۹۷ با برپایی نخستین المپیاد ورزشی با مشارکت ۳۷ فدراسیون و مشارکت ۱۸ هزار و ۴۹ ورزشکار در ۲ بخش دختران و پسران ۲ هزار و ۳۲۱ مستعد در رشته های مختلف شناسایی شدند

وی با اشاره به سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور گفت:این رقابتها طی روزهای ۲۸ مرداد تا ۸ شهریور سال‌جاری با مشارکت ۲۶ فدراسیون به میزبانی ۸ استان کشور برگزار می‌شود.

ضمیری کامل با اشاره به توزیع هزار و ۱۹۶ مدال در سومین دوره مسابقات المپیاد استعدادهای برتر افزود: این رقابت ها در ۲ بخش دختران و پسران و در رده سنی 12 تا 16 سال درکشور برگزار می شود.

حسین بحیرایی

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیاد استعدادهای برتر مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان حمید سیفی المپیاد استعدادهای برتر سومین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۳۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه شناسایی استعدادهای برتر ادبی و هنری ابلاغ شد

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان از تصویب و ابلاغ "شیوه‌نامه شناسایی، رشد و تعالی صاحبان استعدادهای برتر ادبی، هنری و مهارتی در مسیر نخبگی" خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رسول محمدقلی؛ معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد ملی نخبگان در راستای گسترش دایره نخبگی برمبنای سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با هدف توانمندسازی، مهارت‌افزایی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی حداکثری استعدادهای فردی و گروهی صاحبان استعدادهای برتر در حوزه‌های ادبی، هنری و مهارتی، از این افراد پشتیبانی می‌کند.

وی ادامه داد: براین اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی‌نفعان، برای هر یک در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می‌شود؛ سپس از حائزان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می‌آید.

محمدقلی با بیان اینکه برگزیدگان رویدادهای سطح 1 در هر کدام از حوزه‌های ذکر شده و همچنین توصیه‌شدگان از سوی نهادهای معتبر، از جمله حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند، گفت: در این طرح، هر یک از برگزیدگان پس از انتخاب استاد راهبر، «برنامه توانمندساز» خود در مسیر نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرایی می‌سازند.

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: "برنامه توانمندساز" شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که در سه بخش «تخصصی- تحصیلی»، «توسعه مهارت‌های فردی» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با سن برگزیده و در چارچوب شیوه‌نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک‌سال تدوین و اجرا می‌شود.

سند تحول بنیاد ملی نخبگان منتشر خواهد شد

وی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان، به منظور انجام فعالیت‌های برنامه توانمندساز در مسیر نخبگی از سوی برگزیده، امکان بهره‌مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می‌‌کند نیز گفت: اعتبار مالی انجام فعالیت‌های برنامه توانمندساز، لحاظ امتیاز برای بهره‌مندی از تسهیلات ویژه بنیاد ملی شامل کمک‌هزینۀ حضور در مجامع تخصصی خارج از کشور، تسهیلات خدمت نظام‌وظیفه، جذب در دستگاه­های اجرایی و همچنین خدمات تسهیلگر مانند ارائه کمک‌هزینه به منظور تولید اثر و خرید تجهیزات، بخشی از تسهیلاتی است که بنیاد به برگزیدگان این حوزه ها ارائه می‌کند.

محمدقلی اضافه کرد: همچنین بنیاد در نظر دارد از رویدادهای سطح 2 حوزه های تخصصی ذکر شده حمایت کند. سطح اعتباربخشی به این رویدادها، با توجه به میزان پشتیبانی از برگزیدگان پس از کسب جوایز، مشخص می­‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی آغاز شد/ مهلت ثبت نام تا ۲۵ اردیبهشت
  • هیات دوچرخه سواری البرز پیست ندارد/ ضرورت نگاه ویژه به این رشته
  • ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی آغاز شد
  • دیدار وزیر ورزش با کاپیتان‌های تیم‌های ملی/ برگزاری دوره آموزشی در جزیره قشم
  • کمیته ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ حائز رتبه برتر شد
  • ثبت‌نام در آزمون مدارس استعدادهای درخشان تا ۳۱ فروردین تمدید شد
  • شیوه‌نامه شناسایی صاحبان استعدادهای برتر در مسیر نخبگی ابلاغ شد
  • بازگردانده نشدن ۷ میلیارد ریال از محل اجاره اماکن ورزشی به بخش خصوصی
  • شیوه‌نامه شناسایی استعدادهای برتر ادبی و هنری ابلاغ شد
  • عدم برگشت ۷ میلیارد ریال از محل اجاره اماکن ورزشی به بخش خصوصی