Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم اولیایی می گوید فدراسیون باید درباره حواشی اخیر پاسخگو باشد

عضو پیشین کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها در آستانه شروع مجدد مسابقات لیگ برتر اعلام کرد باشگاه‌ها برای شرکت در مسابقات داخلی باید مجوز ملی دریافت کنند.

به گزارش طرفداری، کاظم اولیایی با اعلام این موضوع که باشگاه‌ها برای حضور در لیگ‌های داخلی باید مجوز حرفه‌ای ملی دریافت کنند به تسنیم گفت:

طبق ماده 58 اساسنامه جدید، کمیته مستقلی وجود دارد که وظیفه‌‌اش استانداردسازی باشگاه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه استانداردی برای شرکت در مسابقات حرفه‌ای قاره‌ای تعریف شده؛ اما برای شرکت در مسابقات کشوری و لیگ حرفه‌ای نیز مجوز ملی هم وجود دارد که صدور آن وظیفه کمیته مستقل صدور مجوز بدوی و تجدید نظر است.

وی ادامه داد:

شیوه کار به این صورت است که رئیس فدراسیون باید نفراتی را به هیات رئیسه فدراسیون معرفی کند و پس از تأیید هیات رئیسه، این نفرات به کنفدراسیون آسیا معرفی می‌شوند و در صورت پذیرش کنفدراسیون فوتبال این کمیته رسمیت پیدا می‌کند. برای مسابقات امسال که خیلی از تیم‌ها ورزشگاه ندارند باید این کمیته، نظارت را انجام دهد. کمیته صدور مجوز حرفه‌ای، بخشی از فدراسیون فوتبال است؛ اما اکنون که این کمیته وجود ندارد سازمان لیگ به طور مستقل از ورزشگاه‌ها بازدید و اظهارنظر می‌کند ولی این بازدیدها منتهی به صدور مجوز ملی نخواهد شد. سازمان لیگ فقط توصیه می‌کند اما تیم‌هایی که در لیگ برتر شرکت می‌کنند باید دارای مجوز ملی باشند. متأسفانه تعداد زیادی از باشگاه‌های ما این مجوز را ندارند.

عضو پیشین کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها در واکنش به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در سال‌های گذشته باشگاه‌های داخلی برای شرکت در مسابقات مجوز ملی دریافت کرده بودند؟ گفت:

این مجوز باید هر ساله اخذ شود و دائمی نیست. اگر باشگاهی ادعا کند که سال گذشته مجوز داشته، باید امسال دوباره آن را دریافت کند. بعید می‌دانم باشگاهی سال قبل هم مجوز گرفته باشد، چون خودم عضو کمیته بودم و تا جایی که اطلاع دارم باشگاهی مجوز نداشت! 

«چرا با این وجود که باشگاه‌ها مجوز ملی نداشتند اجازه شرکت در لیگ برتر را پیدا کردند؟» اولیایی در پاسخ به این سؤال عنوان کرد:

این جزو نواقص ماست. وقتی می‌بینیم باشگاه‌های ما زمین برگزاری مسابقه ندارد یعنی یک جای کار نقص دارد. امکانات سخت‌افزاری برگزاری مسابقات که AFC هم روی آن بسیار حساس است باید هر سال مورد بازدید قرار بگیرد و الزامات جدید لحاظ شود و بعداً اجازه شرکت در بازی‌ها به تیم‌ها داده شود.

وی درباره اینکه با این اوصاف برگزاری لیگ در فصل گذشته غیر قانونی بوده است؟ گفت:

قانونی یا غیر قانونی را من نمی‌توانم بگویم؛ قانونی بودن یک بحث است و غیر استاندارد بودن بحثی دیگر. درباره عدم صدور مجوز باید سازمان لیگ اظهار نظر کند که شرکت باشگاهی که مجوز ندارد در مسابقات چه حالتی دارد. مسئول برگزاری مسابقات، سازمان لیگ است، همانطور که صدور کارت بازی بازیکن ضوابطی دارد، شرکت باشگاه در مسابقات هم دارای ضوابطی است. باید سازمان لیگ در این‌باره پاسخ دهد.

«باشگاهی که مجوز حرفه‌ای بین‌المللی نداشته باشد اجازه شرکت در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را پیدا نمی‌کند، در نتیجه اگر مجوز ملی هم نداشته باشد اجازه شرکت در مسابقات داخلی را نباید داشته باشد؛ چطور امکان دارد بدون مجوز در مسابقات شرکت کرد؟» عضو پیشین کمیته استیناف در پاسخ به این سوال یادآور شد:

به هر حال آقایان مجری هستند. طبق اساسنامه اینکه باید مجوز ملی داشته باشند قطعی و جزو ضوابط است. حالا می‌گوییم اگر سال قبل هم مجوز داشتند که آن را هم نداشتند، دلیل بر حضور در لیگ فصل آینده نیست. مجوزها به روز است. یکی از شرایط شرکت باشگاه‌ها در لیگ‌های حرفه‌ای داشتن مجوز ملی است؛ حالا اینکه اگر نداشتند چه برخوردی باید شود را باید کمیته‌های انضباطی و ارکان  قضایی پاسخ بدهند.

اولیایی گفت:

یکی از شرایط برگزاری مسابقات داشتن مجوز ملی باشگاه‌ها است. اگر مجوز نداشته باشند باید فدراسیون فوتبال به این موضوع رسیدگی کند، چون فدراسیون مسئول این است که سازمان لیگ ضوابط قانونی را رعایت کند.

اخبار داغ 

اولین حضور سیدجلال حسینی در تمرینات پرسپولیس / عکس بهترین خط دفاع تاریخ لیگ در آستانه فروپاشی! بزرگترین قراردادهای اسپانسرینگ روی پیراهن در بین باشگاه های اروپایی؛ رئال مادرید در صدر رقابت فرنکی دی یونگ و ارلینگ هالند بر سر خانه سولسشر

منبع: طرفداری

کلیدواژه: برای شرکت در مسابقات اجازه شرکت مجوز حرفه ای سازمان لیگ باشگاه ها صدور مجوز لیگ برتر مجوز ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ کاندیدای سرمربیگری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌ برتر تا قلب اروپا

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بسکتبال گفت: چهار گزینه داخلی و پنج مربی خارجی برای هدایت تیم ملی بسکتبال مشخص شده‌اند که در نشست بعدی این کمیته مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید تابش‌نیا درباره نشست کمیته فنی فدراسیون بسکتبال با هدف معرفی گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی اظهار کرد: در این نشست چهار گزینه داخلی و پنج مربی خارجی مطرح شدند، رزومه مربیان خارجی دریافت و قرار شد در کمیته فنی مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد، نفرات داخلی نیز سرشناس هستند و همه از آن‌ها شناخت کاملی دارند.

وی افزود: طبق برنامه‌ای که مد نظر داریم در پایان این هفته نشستی دیگر را برگزار خواهیم کرد تا کمیته فنی نظر خود را درباره نفرات مطرح کند. برنامه ما این است که در نهایت به یک گزینه داخلی و خارجی برسیم تا بعد از بررسی در کمیته فنی و هیئت رئیسه، سرمربی جدید انتخاب و معرفی شود.

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بسکتبال در واکنش به اینکه دو مربی سرشناس لیگ برتری در بین این نفرات حضور دارند یا خیر، گفت: با توجه به اینکه لیگ در حال برگزاری است، در این خصوص اظهار نظری نمی‌کنم، اما در مورد گزینه‌های خارجی می‌توانم این را بگویم که آن‌ها از مربیان مطرح بسکتبال و از کشورهای اسپانیا، صربستان و ایتالیا هستند.

تابش‌نیا در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به افزایش هزینه‌های ارزی شانس مربیان داخلی بیشتر از گزینه‌های خارجی است، تاکید کرد: در انتخاب سرمربی تیم ملی باید به همه موارد توجه داشت، در این خصوص هم در نشست کمیته فنی گفت‌وگو و تبادل نظر شد که اگر به گزینه خارجی رسیدیم با چه شرایطی باید اقدام کرد. در این خصوص مشکلی وجود ندارد و صحبت‌های ابتدایی نیز با این نفرات شده است تا در صورت رسیدن به یک نظر مشترک، وارد مرحله جدیدی از مذاکرات شویم.

وی با تاکید بر نقش کمیته فنی فدراسیون بسکتبال در تصمیم‌گیری و ادامه این روند خاطرنشان کرد: تصمیم بر این شد برای سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال ایران وظایف و مسئولیت کمیته فنی بیان شود، چراکه این کمیته موظف است اطلاعات و روند فعالیت تیم ملی را به رئیس فدراسیون ارائه دهد که بر این اساس در تمام پیروزی‌ها و شکست‌های احتمالی این کمیته دخیل خواهد بود و باید پاسخگو باشد.

منبع: ایرنا کد خبر 747102

دیگر خبرها

  • تاکید فدراسیون فوتبال: تماشای بازی‌ها نباید رایگان باشد
  • نبی: هیچ باشگاهی نباید رایگان بودن رقابت‌ها را اعلام کند
  • برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال
  • تعیین تیم های داوری لیگ برتر با تایید کارگروه صیانت
  • جریمه سنگین دروازه‌بان تیم ملی در جام جهانی
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • یک بازی لیگ برتر بدون تماشاگر شد
  • برگزاری لیگ سراسری کشتی نوجوانان با جوایز نقدی
  • ۹ کاندیدای سرمربیگری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌ برتر تا قلب اروپا
  • تیشه به ریشه آنها بزنید و تمام!