Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه بازی‌های ورزشی مختلط در دانشگاه‌ها نداریم و از این به بعد هم نخواهیم داشت، گفت: فضاهای ورزشی دانشگاه‌ها باید مشترک بین تمامی دانشجویان استفاده شود و در دانشگاه‌هایی هم که سالن‌های ورزشی برای دختران دانشجو کم باشد، دانشگاه موظف است در زمینه استفاده از این فضاها فرصت برابری برای دانشجویان ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر هاشم داداش پور در نشست خبری پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور که امروز در سازمان امور دانشجویان برگزار شد در پاسخ به سئوال ایسنا در خصوص بازی های ورزشی مختلط و حواشی ایجاد شده در برخی دانشگاه‌ها، اظهار کرد: در همه دانشگاه های کشور فضاهای مشترک ورزشی وجود دارد و بر اساس برنامه زمانی و تقسیم کار صورت گرفته دانشجویان دختر و پسر به طور مشترک می‌توانند از این فضاهای ورزشی استفاده کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تاکنون ورزش مختلط در دانشگاه های کشور نداشتیم و از این به بعد هم نخواهیم داشت، افزود: همانطور که تاکید شد فضاهای ورزشی دانشگاه ها باید مشترک بین تمامی دانشجویان استفاده شود و در دانشگاه هایی هم که سالن های ورزشی دختران دانشجو کم باشد دانشگاه ها موظف هستند این فضاهای برابر را بین دانشجویان ایجاد و مجموعه های ورزشی همگانی برابری را در اختیار دانشجویان دختر و پسر خود قرار دهند.

رییس سازمان امور دانشجویان همچنین خاطر نشان کرد: دختران دانشجو در دانشگاه ها باید در عرصه های مختلف ورزشی اعم از قهرمانی و غیره به صورت برابر حضور داشته باشند و اگر ایراداتی در این زمینه وجود داشته باشد این سازمان ورود کرده و متعهد به ایجاد فضاهای برابر ورزشی دانشجویان خواهدبود.

معاون وزیر علوم سرانه ورزشی دانشگاه ها را ۳/۲۵  متر عنوان و تاکید کرد: ممکن است این عدد در برخی دانشگاه ها بالاتر و در برخی نیز پایین تر باشد اما من توصیه کردم سرانه ورزشی دانشگاه ها بررسی و این میزان را با استاندارد جهانی چند دانشگاه مطرح مقایسه و وضعیت خود را ارزیابی کنیم.

وی افزود: سهم فضاهای ورزشی رو باز دانشگاه ها ۹۰ سانت یا حدود یک متر و فضاهای رو باز نیز ۲/۲۵ متر برای هر دانشجو است.

داداش پور تاکید کرد: از بهمن ماه ۹۸ که کرونا تعطیلی ایجاد کرد و الان نزدیک به بیش از دو سال از آن زمان گذشته، باید شانزدهمین المپیاد ورزشی را برگزار می کردیم؛ اما امروز دهمین المپیاد را برگزار می کنیم.حتی یونیورسیاد جهانی نیز از سوی کشور چین لغو شد؛ اما تا الان کشور ما توانسته کرونا را مدیریت کند و دانشگاهها نیز باید خودشان را با شرایط جدید تطبیق می دادند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: باید دانشجویان را درگیر یک فضای پر نشاط می کردیم که ورزش و المپیادهای ورزشی این فرصت را ایجاد می کند و همچنین ما قصد نداشتیم که المپیادهای ورزشی را فقط در حوزه قهرمانی برگزار کنیم و باید و ورزش دانشجویی را عمومی کنیم.

به گفته معاون وزیر علوم، دانشجویان باید در کنار دانشجویان قهرمان باشند؛ بنابراین المپیاد دانشجویان در مازندران برگزار می شود و همچنین المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه صنعتی اصفهان در دو بخش دختران و پسران را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: برای سال آینده قصد داریم المپیادهای ورزشی را تنوع ببخشیم که یکی از آنها المپیاد نابینایان و ناشنوایان است و برای اولین بار می خواهیم برای بخشی از جمعیت دانشجویی فرصت ایجاد کنیم. همچنین یکی از برنامه ها راه اندازی ورزش همبستگی کشور های اسلامی در صورت تامین بودجه انجام خواهد شد.

معاون وزیر علوم افزود: المپیاد ورزشی دانشجویان از ۱۹ تیرماه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود و ۲۸۰۰ دانشجو در ۲۱ رشته به رقابت می پردازند.این المپیاد ورزشی در دو بخش دختران و پسران برگزار می‌شود که مسابقات دختران از ۱۹ تا ۲۶ تیر و پسران از ۲۹ تیر تا ۶ مرداد برگزار می شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با اشاره به حضور شرکت‌های دانش بنیان در المپیاد ورزشی دانشجویان گفت: ۵۰ شرکت دانش بنیان نیز در کنار این المپیاد حضور خواهند داشت که این شرکت‌ها در زمینه تجهیزات ورزشی فعالیت می‌کنند. همچنین ۸ دانشگاه کشور درخواست میزبانی دوره بعد، یعنی دو سال آینده را داده اند که در پایان این مسابقات میزبان دوره بعد مشخص خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرانه ورزشی دانشجویان ورزش های مختلط دانشگاه ها المپیاد ورزشی دانشجویان سازمان امور دانشجویان ورزشی دانشگاه ها دانشگاه ها برگزار می شود فضاهای ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: در سال گذشته موفق به برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر شده‌ایم و برای سال جاری نیز این برنامه‌ها را پیش رو خواهیم داشت.

به گزارش گروه  دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید فردین تقی‌زاده، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در خصوص اقدامات انجام شده این اداره کل در سال ۱۴۰۲ گفت: این اداره کل در سال گذشته موفق به برگزاری چهارمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دختر و پسر دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور ۶۵۲ دانشجو دختر و ۸۰۳ دانشجو پسر شده است.

تقی زاده با بیان اینکه این المپیاد به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان ورشته‌های ورزشی به صورت تیمی و انفرادی برگزار شده است؛ اظهار کرد: شرکت‌کنندگان چهارمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان در رشته‌های فوتسال، والیبال، دو و میدانی، بدمینتون، تنیس روی میز، شنا، شطرنج با یکدیگر به رقابت پرداختند.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر افزود: دومین دوره بصیرت افزایی (طرح ملی ضیافت ایثار) نیز در دو بخش خواهران با حضور ۴۱۹ نفر و پسران با حضور ۳۶۷ نفر در تیر ماه سال ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

تقی زاده با اشاره به اینکه کلیه اقدامات برگزاری دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی در سال ۱۴۰۲ انجام شده است، بیان کرد: این جشنواره با حضور ۱۸۵ نفر در بخش قرآنی، ۲۸۵ نفر در بخش فرهنگی، ۴۹۰ نفر در بخش هنری در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین دومین دوره جشنواره جایزه ملی سردار شهید سلیمانی ۱۲ بهمن ماه با تقدیر از ۲۲ نفر از برگزیدگان در دانشگاه شهید با هنر کرمان برگزار شد.

دکتر تقی‌زاده تصریح کرد: از دیگر اقدامات انجام شده اولین نکوداشت دانش آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر است که ۳۰ آذر ماه با حضور ۱۲۵ دانشجوی دختر و ۱۰۷ دانشجوی پسر در اردوگاه تفریحی شهید باهنر برگزار شده است.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با بیان اینکه هشتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با حضور ۲۲ دانشجو در اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شده است؛ تصریح کرد: پنجمین نشست دبیران کانون‌های علمی فرهنگی ایثار نیز آذر ماه ۱۴۰۲ با حضور ۲۸ دانشجوی دختر و ۴۲ دانشجو پسر به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

وی افزود: همچنین در سال گذشته به صورت منظم نشست مدیران شاهد و ایثارگر مناطق را برگزار کرده ایم که چهار دانشگاه شیراز، شهید باهنر کرمان، شهید چمران اهواز و دانشگاه هنر اسلامی تبریز میزبانی این نشست‌ها را بر عهده داشته‌اند.

تقی زاده در خصوص برنامه‌های این اداره کل در سال ۱۴۰۳ نیز تصریح کرد: اولین دوره طرح مهارت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر، سومین دوره بصیرت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر (طرح ملی ضیافت ایثار)، دومین آئین نکوداشت دانش آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر، سومین جشنواره جایزه ملی سردار شهید سلیمانی، سومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی، برگزاری طرح توانمندسازی دانشجویان (ستاره شریف)، توانمندسازی کارشناسان ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه ها، نشست مدیران شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها از جمله اقدامات پیش بینی شده است که در سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) جنجال تمرین مختلط ورزش رزمی در لواسان
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم
  • پیروزی پرگل تیم فوتبال جوانان دختر ایران برابر ترکمنستان
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • نمایشگاه کار دانشگاه تهران برگزار می‌شود
  • المپیاد ورزشی کارگران تبریز برگزار می‌شود
  • ورزش کرمانشاه میزبان حداقل ۴ رویداد بین المللی در سال‌جاری
  • پیش‌بینی برنامه‌های متنوع برای گرامیداشت روز دختر در کردستان
  • برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر