Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز اطلاعات علمی این نهاد از انتشار گزارش شاخص تاثیر مجلات جهاددانشگاهی در پایگاه JCR توسط مرکز اطلاعات علمی (SID) خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر فاطمه عظیم‌زاده درباره این موضوع  اظهار کرد: «جِی سی آر» "JCR" از معتبرترین پایگاه‌های جهان است که اطلاعات شاخص تاثیر خود را از پایگاه web of science دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  پس از گذشت تقریبا شش‌ماه از سال ۲۰۲۲، این پایگاه، شاخص تاثیر سال ۲۰۲۱ را منتشر کرد.

رییس مرکز اطلاعات علمی وضعیت شاخص تاثیر مجلات جهاددانشگاهی در پایگاه JCR را اینگونه بیان کرد: شش مجله از جهاددانشگاهی با دسترسی آزاد در پایگاه جِی سی آر حضور دارند؛ در صورتی که در پایگاه رتبه‌بندی سای‌مگو که اطلاعات خود را از اسکوپوس Scopus دریافت می‌کند، هشت مجله از جهاددانشگاهی حضور دارد. مقایسه‌ی تعداد مجلات نشان می‌دهد که این تعداد در جِی سی آر نسبت به سال گذشته یعنی ۲۰۲۰ تغییری نداشته است.

وی ادامه داد: موضوع مجلات جهاددانشگاهی در پایگاه JCR، زیست شناسی سلولی، زنان و زایمان، پزشکی، شیمی چند رشته‌ای، مهندسی، شیمی، ریاضیات و علوم گیاهی است. این احتمال وجود دارد، یک مجله در چند دسته موضوعی قرار داشته باشد.

دکتر عظیم‌زاده در خصوص مقایسه شاخص تاثیر مجلات جهاددانشگاهی گفت: بالاترین شاخص تاثیر و تعداد استنادات مربوط به Cell Journal بوده که متعلق به پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی است. ‌Iranian journal of chemistry & chemical engineering-international نیز که از سال ۱۹۹۸ در پایگاه JCR حضور دارد، بیشترین صعود را در میان مجلات جهاددانشگاهی داشته است. شاخص تاثیر این مجله در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب ۰/۷۵ و ۱/۹ بوده که به میزان ۱/۱۴ واحد افزایش داشته است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، علاوه بر این، این مجله از چارک چهارم در حوزه موضوعی شیمی چند رشته‌ای به چارک رتبه‌بندی سوم ارتقاء یافته و تعداد استنادات آن نیز در بین مجلات جهاددانشگاهی نسبت به سال گذشته بیشترین رشد را داشته است.

چهار مجله دیگر جهاددانشگاهی موفق به دریافت شاخص تأثیر نشده‌اند که نسبت به سال گذشته تغییری در این مورد حاصل نشده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: جهاد دانشگاهی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی پایگاه JCR

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) ورزشکار جنجالی مدل شد؛ سارا خادم‌الشریعه روی جلد مجله معروف

زی‌سان: تصویر سارا خادم الشریعه شطرنج باز ایرانی روی نسخه اسپانیایی وجله وگ آمریکا قرار گرفت.

سارا خادم الشریعه پس از کش و قوس‌های فراوان، تصمیم گرفت به اسپانیا مهاجرت کند و حالا تصویر شطرنج‌باز ایرانی، روی جلد یک مجله قرار گرفته است.

وُگ یک مجله ماهانه مد و سبک زندگی آمریکایی است که موضوعات زیادی از جمله مد، زیبایی، فرهنگ و زندگی را پوشش می‌دهد. وُگ ابتدا در سال ۱۸۹۲ در نیویورک سیتی به عنوان روزنامه هفتگی شروع به کار کرد، قبل از این که سال‌ها بعد به ماهنامه تبدیل شود. در حال حاضر، ۲۶ نسخه بین‌المللی از مجله وجود دارد.

تصویر سارا خادم الشریعه روی جلد نسخه اسپانیایی این مجله قرار گرفته است که در ادامه آن را مشاهده می‌کنید:

سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • (عکس) ورزشکار جنجالی مدل شد؛ سارا خادم‌الشریعه روی جلد مجله معروف
  • اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک‌های ایران را زد
  • اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک های ایران را زد
  • اربکان: اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه موشکهای ایران را زد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در وبگاه شفافیت شهرداری