Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام‌کرد: ۱۱ هزار تن کالاهای اساسی از مبدا آسیای میانه و از طریق ناوگان ریلی مرز سرخس وارد کشور شده است.

به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، یک قطار باری حامل یک‌هزار تن روغن آفتابگردان از قزاقستان و با عبور از کشورهای ازبکستان و ترکمنستان از طریق مرز ریلی سرخس وارد استان خراسان رضوی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با احتساب ۱۰ هزار تن گندم که در هفته‌های اخیر با قطار وارد این استان شده بود در مجموع ۱۱ هزار تن کالاهای اساسی از مبدا آسیای  میانه و از طریق ناوگان ریلی مرز سرخس وارد کشور شده است.

این قطار حامل روغن وارداتی، نخستین محموله از محل قرارداد ۲ هزار تُنی خرید روغن خام با قزاقستان وارد کشورمان شده است و محموله‌ی بعدی نیز متعاقباً وارد خواهد شد.

بر اساس این گزارش، هدف از واردات روغن خام، کنترل بازار و تقویت ذخایر روغن در کشور است که برای ذخیره‌سازی و طی فرایند تصفیه به کارخانه‌های روغن‌کشی ارسال خواهد شد، ضمن اینکه ۱۰ هزار تن گندم وارداتی از طریق شبکه ‌ریلی نیز پیشتر تخلیه و ذخیره‌سازی شده است.

روغن ذخیره‌سازی شده بر اساس نیاز موجود و با صدور مجوز از مراجع مربوطه برای تنظیم بازار روغن از طریق شبکه‌های توزیع سراسری و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در اختیار مصرف‌کنندگان خانواده و مصارف صنایع قرار می‌گیرند.

گفتنی است، ورود برخی از کالاهای اساسی از طریق خطوط ریلی و از مبدأ آسیای میانه، علاوه بر تسریع در جابه‌جایی، موجب صرفه‌جویی در هزینه حمل‌ونقل و انتقال این کالاها به مراکز ذخیره‌سازی و کانون‌های جمعیتی می‌شود.

انتهای پیام/


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ذخیره سازی وارد کشور هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

 مرتضی جعفری، معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن در خصوص اعزام قطار ترانزیتی از مبدأ افغانستان به ترکیه گفت: پیرو بازدید انجام شده سال گذشته توسط تیم عالی فنی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، شامل معاون فنی و زیربنایی و مدیران کل حوزه‌های مختلف سیر و حرکت، ایمنی و فنی و زیربنایی، از محور ریلی افغانستان حدفاصل شمتیغ تا روزنک و مذاکرات به‌عمل‌آمده در جلسه برگزار شده در وزارت راه و شهرسازی با حضور کاظمی قمی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، بر لزوم رفع نواقص و مشکلات ایجاد شده برای خط جهت حمل محمولات تجاری تأکید و مقرر شد اصلاحات فنی و رفع نواقص و کاستی‌های موجود حدفاصل مرز شمتیغ تا ایستگاه روزنک، با هدف ارتقای سطح ایمنی موردنیاز از وضعیت عملیاتی به شرایط استاندارد فنی، به‌منظور امکان سیر قطارهای تجاری انجام شود.

وی در خصوص جزئیات مذاکرات انجام شده ادامه داد: در این راستا مقرر شد کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان که از سوی سفیر معرفی شده است نسبت به انجام اصلاحات موردنیاز و بهره‌برداری محور مذکور با نظارت عالیه وزارت راه و شهرسازی (راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران) مبادرت ورزد که در این راستا طی یک سال گذشته با مساعدت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۶ قطار عملیات جهت تسهیل انتقال ادوات ریلی به‌منظور تسریع عملیات اجرایی احداث قطعه چهارم محور ریلی خواف-هرات صورت پذیرفته است.

جعفری افزود: بر اساس توافقات صورت‌گرفته با حضور سفیر، کنسرسیوم فوق‌الذکر متعهد شدند که به‌سرعت نواقص را رفع کرده و پس از ارتقای خط مبتنی بر استانداردهای ریلی، به راه‌آهن جمهوری اسلامی منعکس شود تا پس از بازدید از اقدامات انجام شده، امکان سیر ایمن قطار به تأیید کارشناسان فنی برسد.

معاون بازرگانی و بهره‌برداری راه‌آهن بیان کرد: به‌رغم دستور مساعدت حداکثری از سوی مدیرعامل و پشتیبانی راه‌آهن جهت ارسال ادوات ریلی و پیگیری‌های مکرر از سوی راه‌آهن با عبور هر قطار عملیات، کنسرسیوم مذکور در روزهای اخیر از حسن‌نیت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سو استفاده کرده و بدون هیچ‌گونه هماهنگی و اخذ تاییدیه از راه‌آهن جمهوری اسلامی، نسبت به بارگیری واگن‌ها و اعلام آن در رسانه‌ها جهت حمل محمولات تجاری ترانزیتی اقدام کرده که مورد پذیرش نبوده و به منزله نقض مقررات ریلی بین‌المللی و توافقات قبلی است.

جعفری در پایان با اشاره به لزوم حفظ جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مناسبات بین‌المللی گفت: ضمن عدم هماهنگی صورت‌گرفته، باتوجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام‌گرفته و راه‌اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تأیید متخصصین فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های دو کشور انجام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • توقف قطار تهران گرگان بر اثر سیلاب
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری
  • انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه انجام شد
  • اتصال ریلی چین و ویتنام از طریق دو خط سریع السیر تا سال ۲۰۳۰
  • قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه وارد محدوده ریلی ایران نشده است
  • قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه وارد شبکه ریلی راه‌آهن شرق نشده است
  • قطار ترانزیتی افغانستان -ترکیه وارد شبکه ریلی راه‌آهن شرق نشده است