Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «بهمن امیری مقدم» روز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید و فرماندار پیشین کرمانشاه در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه، افزود: مدیرانی که سمت های مسوولیتی را برعهده می‌گیرند باید امانت دار مردم باشند و خود را مدیون‌ خون شهدا بدانند.

وی اظهار داشت: اگر هر کسی امروز در سمت های مدیریتی کشور کوتاهی کند باید حتما پاسخگوی مردم و خون شهدا باشد و مدیران باید هر آنچه در توان دارند برای خدمت به مردم به کار بگیرند و برای خدمت شب و روز نشناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار کرمانشاه با اشاره به توصیه های رهبر معظم انقلاب در رابطه با فضای مجازی گفت: مدیران باید به مردم امید بدهند، ایجاد نا امیدی در جامعه بازی در زمین دشمن است.  

امیری مقدم با تاکید بر اینکه ایستادگی برای ایران اقتدار آفرین است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با وجود چهل سال تحریم همچنان سرپا ایستاده است.  

وی با بیان اینکه مردم ما که برای اقتدار کشور ایستادگی و سختی ها را تحمل می کنند لایق بهترین ها و خدمت شبانه روزی هستند، تاکید کرد: کرمانشاه، استانی ارزشمند است که باید همچون نگینی در غرب کشور بدرخشد این استان که باید شاهراه اقتصادی غرب کشور باشد جایگاه مطلوبی در اقتصاد ندارد.  

امیری مقدم با بیان اینکه مردم کرمانشاه با توجه به ظرفیت های عظیم این استان باید حتما مطالبه گر باشند، گفت: بیکاری در دیگر استان های کشور معضل است اما در کرمانشاه به آن به عنوان مشکل نگاه نمی شود.  

وی تصریح کرد: باید تنبلی را در کرمانشاه ریشه کن کنیم، نباید روحیه تنبلی در کرمانشاه در سطوح مختلف ریشه دار شود.

طرح های خوبی در استان در دست اجرا است

استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به پنج ماه فعالیت خود در استان کرمانشاه گفت: در این مدت توانستیم بخشی از جاده کرمانشاه به کامیاران را تکمیل کنیم تا میزان خسارت های جاده ای کاهش پیدا کند.  

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه سند نفت و گاز کرمانشاه پیش از این خاک می خورد و دنبال نمی شد، گفت: در ماه های گذشته پروژه پالایشگاه آناهیتا مدت ها بود خاک می خورد را دنبال کردیم و پروژه پتروشیمی روانسر نیز تامین اعتبار شد.  

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه ادامه داد: پروژه پتروشیمی کنگاور در مرحله انتخاب پیمانکار است و برنامه ریزی ها برای ایجاد صنایع پایین دستی پروژه پتروشیمی اسلام آباد غرب در حال تکمیل است.  

امیری مقدم عنوان کرد: پروژه تامین آب شهر کرمانشاه در دستور کار است، مشکل آب در قسمت های شمالی شهر برطرف شده است و در بخش های جنوبی نیز برطرف خواهد شد.  

تکمیل سامانه گرمسیری و سردسیری پیگیری می شود

وی تصریح کرد: تکمیل سامانه های گرمسیری و سردسیری را دنبال خواهیم کرد و اعتبارات لازم را برای تکمیل آن ها و در نهایت توسعه استان تامین خواهیم کرد.  

استاندار کرمانشاه همچنین گفت: پروژه های خوبی برای سفر رییس جمهوری به کرمانشاه در نظر گرفته ایم که پس از سفر اعلام خواهند شد.

امیری مقدم از سرپرست جدید فرماندار کرمانشاه خواست که مسایلی همچون برطرف‌کردن معضل ترافیک، حل مشکل آب و زیبا سازی فضای شهری را در دستور کار خود قرار دهد.  

در این مراسم  «محمدرضا رحیمی زنگنه» به عنوان سرپرست جدید فرمانداری کرمانشاه معرفی و از زحمات «فضل الله رنجبر» فرماندار پیشین تجلیل شد.

به گزارش ایرنا، «فضل الله رنجبر» از آذرماه سال ۹۲ به عنوان سرپرست فرمانداری کرمانشاه و از هشتم تیر ماه سال ۱۳۹۳ به عنوان فرماندار کرمانشاه منصوب شد و به مدت هشت سال هدایت این شهرستان را برعهده داشت.

«محمدرضا رحیمی زنگنه» نیز بین سال های ۹۲ تا ۹۵ به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه فعالیت کرد و سابقه عضویت در هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه را نیز در کارنامه خود دارد.  

در شهرستان کرمانشاه متشکل از پنج بخش کوزران، ماهیدشت، مرکزی، میان دربند و سرفیروز آباد با جمعیت حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر زندگی می کنند.  

بیش از نیمی از جمعیت ۲ و نیم میلیون نفری استان کرمانشاه در شهر کرمانشاه ساکن هستند و یکی از محروم ترین بخش های روستایی کشور تحت عنوان سرفیروز آباد با جمعیت بیش از هزار نفر در این شهرستان قرار دارد.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه جمهوری اسلامی ایران بیکاری وزارت کشور دانشگاه رازی کرمانشاه فرمانداران کرمانشاه مراسم تودیع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه جمهوری اسلامی ایران بیکاری استانداری کرمانشاه جمهوری اسلامی ایران بیکاری وزارت کشور دانشگاه رازی کرمانشاه فرمانداران کرمانشاه مراسم تودیع امیری مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۵۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای اصفهک طبس روستایی با قدمت 400 سال در دل کویر

ایسنا/خراسان جنوبی روستای تاریخی اصفهک در 35 کیلومتری شرق طبس قرار گرفته، روستایی زیبا که بازدید از آن خاطراتی شیرین و در عین حال بسیار نوستالژیکی را برایتان به ارمغان می‌آورد.

تمام نقاط کشور ایران پر از زیبایی ها و جذابیت هایی می باشد که می توان پاسخگوی هر سلیقه ای باشد،اگر برای ایام نوروز سفر به روستاهای مقصد گردشگری را انتخاب کرده‌اید؛ اصفهک طبس یکی از بهترین مقاصد است.

از ویژگی های این روستا معماری ویژه و مناسب آن با آب و هوایی کویری می باشد. در این روستای متروکه خبری از هیچگونه سازه های آجری و مدرن نمی باشد. تمام بافت این روستا را خانه های گلی و خشتی، تشکیل داده اند که با هنرمندی تمام در زمان خود توسط قدما و گذشتگان ساخته شده اند.

دیوارهای گلی و سقف‌ها گنبدی شکل که گرمای طاقت فرسای کویر را از بین برده و نسیم خنک هوا را به دل خانه‌های ساکنان این روستا می‌کشاند. از زیبایی‌های این روستا که می‌توان هر گردشگری را ساعت‌ها در دل خود به قدم زدن وادار کند، دیوار های کوتاه گلی پیچ در پیچ که همانند تونلی نسیم خنک را در کل روستا به حرکت در می آورد. اوج زیبایی های این بناها را نخل‌هایی که در بین خانه‌ها کاشته شده است و هوای روستا و منظره آن را بسیار زیبا و چشم‌نوازتر کرده است. نخل‌هایی که از فاصله‌ای دور این روستا را به همگان معرفی می کند.

در کنار تمام جاذبه‌های این روستا می‌توان به مسجد جامع و حمام قدیمی این روستا اشاره کرد. حمام خزینه‌ای و مسجد این روستا که در یک طبقه و به سبک کاملا سنتی و مناسب با آب و هوایی کویر نشینان ساخته شده و هنوز نیز پا برجا می‌باشد. روستای «اصفهک» برای گردشگران و دوستداران به مناطق قدیمی و خالی از سکنه مکانی مناسب می‌باشد. قدم زدن در دل روستا به ویژه در نزدیکی غروب آفتاب منظره‌ای کم نظیر را برای عاشقان عکس و عکاسی به وجود می آورد. می توان از منظره‌های تاریخی و طبیعی این روستا برای برای ثبت و ضبط تصاویر و فیلم‌برداری‌های فیل‌ های تاریخی و قدیمی استفاده کرد.

شب گردی در کویر از لذت بخش‌ترین لحظات و دوست داشتنی‌ترین کارهای عاشقان کویر می‌باشد. تماشای آسمان پرستاره و زیبای کویر یکی از جاذبه‌هایی است که در تمام دنیا مهم‌ترین دلیلی می‌باشد که هر کویر نورد و علاقمندی به کویر به این مناطق سفر می‌کند. ستاره‌ها و کهکشان‌ها را فقط در مناطق کویری می‌توان به این زیبایی تجربه کرد. وجود رصد خانه قدیمی در این روستا نشانگر اهمیت این موضوع در این منطقه تاریخی از سال‌های دور می باشد.

بناهای تاریخی روستای اصفهک طبس

از جمله بناهای تاریخی روستای اصفهک وجود دو حمام قجری در این روستاست. دو حمام سنتی اصفهک در سال 1395 با هزینه بخش خصوصی بازسازی شدند و هم اکنون گردشگران می‌توانند از آنها دیدن کنند. علاوه بر این دو حمام سنتی، مسجد جامع اصفهک نیز یکی از بناهای تاریخی این شهر است. امامزاده زرگ یا همان امامزاده حسین از دیگر بناهای روستای اصفهک طبس است که البته در این سال‌ها مقبره امامزاده بازسازی شده و نسبت به بناب قدیمی تغییرات بسیاری داشته است. 

سوغات اصفهک و صنایع‌دستی اصفهک 

قالی‌بافی، مهم‌ترین صنایع‌دستی مردم این روستاست. در سفر به روستای اصفهک می‌توانید قالی‌هایی بخرید که به دست خود مردمان روستای اصفهک بافته شده. خرما و زعفران نیز دیگر سوغات روستای اصفهک است.

موسیقی و جشن‌های محلی روستای اصفهک در طبس

موسیقی محلی در میان مردم روستا، اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد. اجرای آهنگ‌ها و ترانه‌های محلی و نوازندگی تار در مراسم شادی و جشن‌های روستا متداول است.

بهترین زمان سفر به روستای اصفهک طبس

اصفهک در منطقه کوهستانی بنا شده و همواره آب و هوای اصفهک معتدل و خنک‌تر از دیگر بخش‌های طبس است. بنابراین برای انتخاب زمان سفر به روستای اصفهک طبس دست‌تان باز است و می‌توانید هر زمانی از سال به آنجا سفر کنید. اما پیشنهاد ما فصول خنک‌تر سال مانند بهار و پاییز است که معمولا زمان مناسب برای سفر به مناطق کویری است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی مهم و اثرگذار است
  • ظرفیت ته لنجی برای بهبود معیشت مردم استفاده شود
  • لزوم بهبود در روند خدمت‌رسانی به مردم کرمانشاه
  • معاون توسعه ورزش بانوان : تمام قد از بانوان ورزشکار حمایت می‌کنیم
  • اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام با بهره‌گیری از توان خراسان رضوی
  • سند و پیوست مردمی‌سازی امور کشور تدوین شود
  • رئیسی: مشکلات با دستور حل نمی‌شود
  • روستای اصفهک طبس روستایی با قدمت 400 سال در دل کویر
  • با تمام توان برای برقراری عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان تلاش می‌کنیم
  • تولید، کلیدواژه بهبود وضعیت اقتصادی کشور است