Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: پرداخت مطالبات مراکز ارائه‌دهنده خدمت از طرف بیمه سلامت کاملاً به‌روز است و هیچ مرکزی مطالبه‌ای بابت سال ۱۴۰۰ از ما ندارد.

بیمه سلامت استان اصفهان در سال گذشته مجموعاً هزار و ۳۴۸ میلیارد تومان در حوزه درمان استان هزینه کرده که درصد بالایی از این مبلغ در بخش‌های دولتی توزیع شده و این مبلغ نسبت به سال ۹۹ حدود ۶۰ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او به مفاد بند ۷ سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی مقام‌معظم رهبری در سال ۱۳۹۳ اشاره کرد و گفت: چنین استنباط می‌شود که تولیت نظام سلامت با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و مدیریت منابع سلامت هم از طریق نظام بیمه باید با محوریت وزارت بهداشت باشد.

در حال حاضر هیچ مرکز ارائه‌دهنده خدمات درمانی دولتی و یا خصوصی، مطالبه‌ای از سازمان بیمه سلامت ندارد، ولی به علت مطالبات انباشته‌ای که از سازمان تأمین اجتماعی دارند، به مشکلات عدیده‌ای در ارائه خدمات به مردم دچار شده‌اند.

او می‌گوید: تنها راهکار، رفع مشکلات فعلی نظام سلامت و ارائه مطلوب‌تر خدمات درمانی به مردم عزیز، ادغام تمام صندوق‌های بیمه پایه درمان در یک سازمان و مدیریت متمرکز منابع سلامت از طریق یک سازمان بیمه‌ای البته با محوریت و تولیت وزارت بهداشت است که تجربه موفق تشکیل سازمان بیمه سلامت و انتقال آن به وزارت بهداشت و مقایسه عملکرد آن با سازمان تأمین اجتماعی قابل توجه می‌باشد.

تشکیل سازمان بیمه سلامت در سال ۱۳۹۱ به منظور ارائه خدمات بیمه پایه درمان به تمامی مردم به صورت یکسان و تنها در قالب یک سازمان بیمه‌ای بوده است؛ به‌طوری‌که همه جمعیت بیشتر از ۸۰ میلیونی کشور از یک بیمه پایه درمان برخوردار شوند و دیگر فردی فاقد پوشش بیمه درمانی در کشور نباشد.

به گفته صفاری در واقع هدف اصلی، تجمیع سازمان‌های بیمه‌گر پایه درمان در کشور بوده و به دنبال آن تحقق اهداف بلندی، چون عدالت‌محوری، ارتقاء سطح کیفیت و خدمات سلامت، کاهش پرداخت از جیب بیمه‌شدگان، رفع هم‌پوشانی بیمه‌ای و بسط و گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در سراسر کشور به عهده سازمان بیمه سلامت گذاشته شده است.

هدف اصلی ایجاد نظام سلامت، ارتقاء سطح سلامت جامعه و هدف اصلی سازمان بیمه سلامت نیز ایجاد مشارکت عادلانه در تأمین و محافظت مالی از بیمه‌شدگان است.

او می‌گوید: راهکار مطلوب این است که سهم درمان حق بیمه تأمین اجتماعی بلافاصله توسط این سازمان در صندوق درمانی تحت نظارت سازمان بیمه سلامت واریز شود که این صندوق نیز یک صندوق بیمه‌ای همانند ۵ صندوق دیگر تحت نظارت این سازمان مدیریت شود؛ درحال‌حاضر در سازمان بیمه سلامت ۵ صندوق بیمه‌ای درمان وجود دارد.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: بعد از ادغام همه صندوق‌های بیمه‌ای درمان در سازمان بیمه سلامت باید به دنبال کاهش پرداخت از جیب مردم در حوزه سلامت باشیم؛ برخلاف بعضی ادعاها، بهره‌وری هزینه‌کرد منابع در بخش بهداشت و درمان را خیلی پایین نمی‌دانیم و این بهره‌وری در حد مطلوبی هست

البته باید به سمت استقرار کامل نظام سلامت الکترونیک و هوشمند و اجرای راهنما‌های بالینی درمان برویم؛ همچنین ایجاد نظام ارجاع می‌تواند به افزایش بهره‌وری کمک کند.

صفاری در پایان گفت: در واقع اصلاح حکمرانی بیمه باید با حفظ تولیت کامل وزارت بهداشت در حوزه سلامت انجام گیرد و انتزاع سهم درمان تأمین اجتماعی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و انتقال آن به سازمان بیمه سلامت که زیر مجموعه وزارت بهداشت است، این اصلاح را به ارمغان می‌آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه سلامت پرداخت مطالبات خدمات درمانی سازمان بیمه سلامت تأمین اجتماعی وزارت بهداشت نظام سلامت پایه درمان بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: این صندوق در سال گذشته حدود ۵۰۰۰ نفر از دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی (خدمات سابقه و درمان) قرار داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی اکبر محمدی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: تعداد ۵ هزار نفر از دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی با پرداخت مبلغ ۴۰۱ میلیارد ریال در قالب تسهیلات، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: در راستای حمایت، ارج نهادن و قدردانی از زحمات خالصانه دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در سال گذشته، میزبان و پذیرای ۷۲ نفر از دانشجویان متاهل همراه با خانواده‌های خود در مجتمع فرهنگی، آموزشی و تفریحی خزرآباد ساری بودند.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت در منطقه را دارا است
  • نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است