Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان با اشاره به مرگ مغزی ۵ تا ۸ هزار نفر در کشور در سال گفت: از این تعداد تنها هزار نفر اهدای عضو می‌کنند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، کتایون نجفی‌زاده ظهر امروز در حاشیه نخستین دوره آموزشی تخصصی مدیریتی فراهم‌آوری اعضای پیوندی استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار مرگ مغزی اظهار داشت: متاسفانه در ایران سالانه 5 تا 8 هزار نفر مرگ مغزی می‌شوند که از این تعداد و طبق آمار جهانی نصف آنها قابلیت اهدا دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 2 هزار و 500 تا 4 هزار نفر قابلیت اهدای عضو دارند و حدود 3 هزار نفر با اعضای سالم مرگ مغزی می‌شوند که از این تعداد تنها هزار نفر اهدای عضو می‌کنند و به عبارتی 2 هزار نفر اهدای عضو نمی‌کنند.

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان ادامه داد: هر فرد مرگ مغزی 8 عضو سالم دارد که می‌تواند اهدا کند و زمانی که خانواده دیر رضایت داده و سموم مغزی کیفیت این اعضا را از برده فرد مرگ مغزی حداقل 3 عضو قابل اهدا دارد.

اهدای عضو در استان قزوین 2.5 برابر افزایش یافتموفقیت دانشمندان ایرانی در اهدای عضو یک بیمار مرگ مغزی بدون ضربان قلب!اهدای عضو در مشهد  مقدس به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید

نجفی‌زاده تصریح کرد: 6 هزار عضو در سال اهدا نمی‌شود و اگر این 2 هزار نفر هر کدام 3 عضو قابل اهدا داشته باشند که اهدا نمی‌کنند حدود 6 هزار عضو سالم انسانی ارزشمند در سال خاکسپاری می‌شوند درحالیکه روزی 7 تا 10 نفر به سبب نرسیدن عضو می‌میرند که به عبارتی در سال 3 هزار نفر هستند که اگر نصف آنها  به بیماران نیازمند پیوند اهدا می‌شد کسی در لیست انتظار پیوند فوت نمی‌کرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 25 هزار نفر در لیست انتظار اعضای مختلف وجود دارند و هر 2 تا 3 ساعت یک نفر از آنها از دنیا می‌رود، گفت: استان مرکزی در زمینه اهداکنندگان قبل از سال 1401 در رتبه متوسط قرار داشت و سال‌های قبل از آن در رتبه بسیار ضعیف بود اما خوشبختانه در حرکتی در سال 1401 در سه ماهه ابتدای سال 8 مورد اهدای عضو داشته که اگر به همین ترتیب پیش رود رتبه استان مرکزی به رتبه بسیار خوب ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام/713 /

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار نفر اهدای عضو مرگ مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما­ ­به نقل از­وبدا، این تجهیزات به طور قابل توجهی ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس را افزایش خواهد داد. اقلام اهدایی قرار است در استان‌های هرمزگان، کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان توزیع شوند. دستگاه دفیبریلاتور می‌تواند نجات بخش زندگی در هنگام ایست قلبی ناگهانی باشد. این وسیله ریتم ضربان قلب را به طور موثر پایش کرده و با ارسال شوک‌های الکتریکی عملکرد طبیعی قلب را احیا می‌کند. طراحی این دستگاه‌ها به گونه‌ای است که با حداقل آموزش پزشکی می‌توان از آن استفاده کرد و به این دلیل برای تیم‌های پاسخ به فوریت‌های پزشکی بسیار با ارزش هستند. دکتر سید جعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، در رابطه با اهدای این دستگاه ها، عنوان کرد: با افزایش فراهم بودن دفیبریلاتور، امدادگران و پرسنل اورژانس در استان‌های مربوطه برای ارائه مراقبت‌های مؤثر و به موقع به افراد نیازمند مجهزتر خواهند شد. وی همچنین گفت: اهدای این تجهیزات، که به طور مشترک از سوی دفتر کمک‌های انسانی اتحادیه اروپا تامین مالی شده است، تاکیدی است بر تعهد ما نسبت به تقویت نظام سلامت و ارتقای خدمات پزشکی اورژانس برای جمعیت‌های آسیب پذیر. گفتنی است، این پروژه در راستای ماموریت سازمان جهانی بهداشت، یعنی تضمین دسترسی همگانی به خدمات باکیفیت سلامت، به ویژه در مناطقی که با بحران‌های انسانی مواجه هستند، انجام گرفته است. هدف نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران این است که از طریق توانمندسازی نهاد‌ها و ارائه دهندگان خدمات سلامت محلی به ارتقای تاب آوری و پایداری نظام سلامت در استان‌های هدف کمک کند.

دیگر خبرها

  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • پسر خرمشهری با اهدای عضو به ۲ شهروند زندگی دوباره داد
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد