Web Analytics Made Easy - Statcounter

روند بازسازی سیستم برق اضطراری فشار متوسط استادیوم یکصد هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی با برگزاری مناقصه انتخاب پیمانکار، آغاز شد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، با دستور وزیر ورزش و جوانان و با تاکید مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و پیگیری های معاونت فنی و مهندسی این شرکت، یکشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۱ مناقصه سیستم برق اضطراری فشار متوسط استادیوم یکصد هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی در تالار نصرت مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد تا پس از نزدیک به نیم قرن این سیستم در آینده ای نزدیک بازسازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"سعید ابوالفتحی" معاون فنی و مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور با اعلام جزییات این خبر تاکید کرد: "یکی از مهمترین دغدغه های ورزش کشور همواره بازسازی و احیای سیستم های عمرانی قدیمی بوده است. موضوعی که به صورت ویژه در دستور کار مدیریت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی قرار گرفته و از همین رو این شرکت به عنوان کارفرما با تعیین مبلغ برآورد و اقدامات کارشناسی و تخصصی فراخوان هایی در زمینه های مختلف برای مناقصه و بازسازی سیستم های قدیمی ارائه کرده است.

یکی از مهمترین این فراخوان ها، مناقصه بازسازی سیستم برق اضطراری و فشار متوسط استادیوم یکصد هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی تهران بود که سرانجام امروز به نتیجه رسید."

این برای نخستین بار از زمان تاسیس مجموعه یکصد هزار نفری آزادی است که سیستم برق اضطراری آن و کابل های این مجموعه به منظور بازسازی به مرحله مناقصه گذاشته شده و برنده این مناقصه مشخص شد تا به زودی عملیات بازسازی این سیستم انجام گیرد.

گفتنی است سیستم سخت افزاری برق مجموعه ورزشی آزادی که در اوایل دهه ۵۰ شمسی به مرحله بهره برداری رسید تا کنون به همان شکل و ساختار ابتدایی در مدار بوده است و این اولین باری است که طی پنجاه سال گذشته برای بازسازی این سیستم در استادیوم یکصدهزار نفری آزادی اقدام شده و گامی بزرگ برای شروع بازسازی های مورد نیاز این استادیوم به منظور رفع دغدغه های مردم و تماشاگران مسابقات ورزشی به شمار می رود.

گواهینامه صلاحیت پیمانکاری با حداقل رتبه ۴ تاسیسات و تجهیزات یا ۴ نیرو و داشتن رتبه های بالاتر و نیز داشتن گواهینامه معتبر صلاحیت ایمنی پیمانکاران از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شرایط دریافت اسناد این مناقصه بوده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ورزشگاه آزادی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ورزشگاه آزادی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی استادیوم یکصد هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی سیستم برق اضطراری بازسازی سیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختن از پایه با مدیران کاربلد دوای ورزش خراسان رضوی است

ررر

«ورزش خراسان رضوی سرشار از ظرفیت و استعداد است»؛ جمله‌ای نخ‌نما و کلیشه‌ای که به تعداد تمام استانداران، مدیران ورزشی و حتی مربیان و ورزشکاران این دیار آن را شنیده‌ایم.


تکرار و تکرار و باز هم تکرار آن، تک‌تک سلول‌های مغزمان را درگیر خود کرده و از آن، باورهایی غلط و به بیراهه رفته ساخته است! یادم می‌آید همین جمله را در روزهای پایانی سال گذشته در مراسم تجلیل از مدال‌آوران بازی‌های هانگژو از استاندار شنیدم.
موضع‌گیری خاصی درباره سرشار بودن خراسان رضوی از استعدادهای ناب ورزشی نداریم؛ چرا که هرجا توجهی به استعدادها شده، نتیجه‌ای فراتر از تصور به وجود آمده است. قسمت بعد اما مرتبط با ظرفیت‌هاست. ظرفیت را اگر در همان میدان استعدادها حبس کنیم، نتیجه‌اش همین می‌شود که در حال حاضر می‌بینیم؛ روزمرگی، بی‌برنامه بودن و زندگی کردن با افتخارات ورزشی چندین و چند سال گذشته که ورزشکاران سایر شهرها و استان‌ها از خیلی از آن‌ها عبور و قله‌هایی بالاتر از آن را فتح کرده‌اند!
توجه دوباره استاندار به ورزشکاران در جلسه دیروز با حضور اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم فوتسال فرش‌آرا و مرور گفته‌های مطرح شده با همان کلیدواژه «ظرفیت» موجب قلقلک ذهن شد.
آقای استاندار در اینکه دغدغه‌مند حوزه ورزش هستید، شکی نداریم؛ اما در کنار استعدادهای سرشار ورزشی استان باید ظرفیت‌های مردمی، مدیریتی، اقتصادی، زیرساختی، زیربنایی و حتی محلی و سرزمینی را همراستا ساخت تا بذر کاشته شده امسال سال‌ها بعد ثمر بدهد. حاصلش بی‌شک جبران عقب‌ماندگی‌ها را در پی دارد. جبران عقب‌ماندگی مدنظر شما در ورزش مهم است؛ اما کافی نیست. داشتن و نداشتن سالن ۶ هزار نفری، چالش امروز ورزش استان نیست مادامی که انگیزه‌ای شکل نگیرد، ورزشکاری نباشد و تیمی تشکیل نشود. مدرن‌ترین سالن‌ها و ورزشگاه‌ها نمی‌توانند دردی از جاماندگی‌ها و عقب‌ماندگی‌ها را دوا کنند.  حدود ۲۰ یا ۳۰ سال پیشِ ورزش خراسان را فراموش نکرده‌ایم. هر رشته ورزشی پای کار میادین و مسابقات بود و مدعیان تراز اول کشوری، آسیایی و جهانی آن رشته، ورزشکاران بلامنازع خراسانی بودند. 
آن زمان هم جمعیت جوان بیشتری داشتیم و هم سرانه‌های ورزشی در مقایسه با شرایط امروزی اندک‌تر بود. چه شد که اکنون جز تک‌ستاره‌هایی که گاهی طلوع می‌کنند و خیلی‌هایشان زود به افول می‌رسند، ورزش این استان حرفی برای گفتن ندارد و حسرت گذشته‌ها را می‌خورد؟
درد این روزها و روزهای پیشین ورزش ما بی‌برنامگی و گرفتار شدن در روزمرگی است. کدام رشته را می‌توان به قطعیت نام برد و از آن دفاع کرد که سند و چشم‌اندازی برای آینده داشته باشد؟ درد است برای ما که فوتبالمان سوژه تمسخر رسانه‌ها شود. ننگ است که هندبال با پیشینه درخشانش در معرفی ملی‌پوشان بنام، هر فصل دستش جلو مدیران پایتخت‌نشین یک شرکت خودروساز دراز باشد و زیرشاخه‌ای از همان شرکت با پسوند «خراسان» وجود داشته باشد و جز در مواردی اندک که ماهیت همکاری برای ورزش کارمندانش دارد، حاضر نشود یک ریال برای ورزش استان هزینه کند. امیدواریم دو شرکت نیان‌الکترونیک و فرش آرا در کنار والیبال و فوتسالمان بمانند. گرچه جسته گریخته اما اجازه ندادند پرچم این دو رشته ورزشی بر زمین بماند و حامی تیم‌هایمان شدند. 
جناب استاندار آیا مشاوران شما پیگیر دلایل خروج حامی مالی تیم بسکتبال لیگ برتری استان بودند؟ حامی‌ای که بی‌چشمداشت و بدون حاشیه بیش از یک دهه به تنهایی به هر طریقی در کنار ورزش بسکتبال بود! غصه‌مان گرفت از سقوط رعد پدافند تیم عاریه‌ای در لیگ برتر بسکتبال که تنها سنخیتش با ما پسوند اضافه شده «مشهد» در لیگ امسال بود. نتیجه‌اش چه شد؟ از دست رفتن سهمیه‌ای که از لیگ پایین‌تر تا ۱۲ سال بعد که لیگ برتری بود، همان حامی بی‌ادعای بسکتبال با چنگ و دندان آن را نگه داشت و به فاصله یک فصل به لیگ یک سقوطش دادند!
گفتن از کشتی به سر باز کردن زخم‌های این رشته محبوب خراسانی ختم می‌شود. آیا می‌توان عقب‌ماندگی‌های کم و زیاد این رشته را حتی با ساخت یک سالن ۶ هزار نفری دیگر جبران کرد؟ 
افتتاح سالن ۶ هزار نفری مجموعه ثامن، آن هم در منطقه پرت از شهر، جز خبری دهان پر کن و خوش‌تیتر، نکته دیگری به ورزش ما اضافه نخواهد کرد. شاید افزایش سرانه ورزشی حاصل افتتاح این سالن باشد. اگر هدف این است، راه ساده‌تری هم وجود دارد. می‌توان هر جایی به فاصله زیاد از شهرها، زمین‌های ورزشی ایجاد کرد حتی با یک‌صدم بودجه ساخت سالن ۶هزار نفری؛ اما آیا ورزشکاران و ورزش‌دوستان تمایل دارند از آن استفاده کنند؟ تنها نتیجه مثبتی که سالن ۶ هزار نفری می‌تواند داشته باشد، گرفتن میزبانی مسابقات آن هم رقابت‌هایی در سطح بالای قاره‌ای و جهانی بوده که تحقق این موضوع نیز با شرایط فعلی قدری ناممکن است. 
چاره درد ورزش، پای کار آوردن مدیران کاربلد، استفاده از ظرفیت‌های مطرح شده و البته ساختن از پایه است.

خبرنگار: هاشم رسائی‌فر

هاشم رسایی‌فر

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت مجموعه فرهنگی، ورزشی و رفاهی در تاکستان 
  • رقابت‌ ۱۰ هزار نفری ورزشکاران در جام مولای عرشیان
  • یک واقف آمریکایی ۱۰ هزار قطعه تمبر به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد
  • واگذاری پرسپولیس به بانک ها؛ پایان بی پولی یا دردسر جدید؟!
  • اهدای ۱۰ هزار قطعه تمبر مسلمان آمریکایی به موزه رضوی
  • مشکل استادیوم پرسپولیس و استقلال حل شد
  • آغاز فروش اقساطی رقیب جدی پژو ۲۰۷ اتوماتیک
  • آغاز فروش اقساطی رقیب جدی پژو 207 اتوماتیک / اولین شرایط فروش BAC X۳ PRO در سال جدید اعلام شد (+ جدول فروش، عکس و مشخصات خودرو )
  • ۶۷ مجموعه ورزشی در تهران بازسازی و فعال شدند | جزییات ساخت سه دهکده جدید ورزشی در شهر
  • ساختن از پایه با مدیران کاربلد دوای ورزش خراسان رضوی است