Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان استاندار لرستان از تأمین اعتبار تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب کوهدشت و نورآباد خبر داد.

دکتر فرهاد زیویار در ادامه پیگیری‌های خود در تهران، در راستای تامین اعتبار تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهرهای کوهدشت و نورآباد با مدیر عامل بانک توسعه تعاون دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز حضور داشتند، موضوع تامین اعتبار جهت تکمیل تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهرهای کوهدشت و نورآباد مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار لرستان در این جلسه با تاکید بر اهمیت تامین اعتبار پروژه‌های نیمه‌تمام استان گفت: مشارکت بخش خصوصی و بانک‌ها نقش مهمی در تکمیل پروژه‌های استان خواهد داشت که جلسه امشب در همین راستا برگزار شد.

زیویار ادامه داد: تصفیه‌خانه های آب و فاضلاب از اساسی‌ترین زیرساخت‌های شهری به شمار می روند.

وی همچنین اظهار کرد: با توجه به اهمیت مشارکت بانک‌ها در تأمین اعتبار پروژه‌های عمرانی، در صورت حمایت مالی بانک توسعه تعاون شاهد آغاز عملیات تکمیل و بهره برداری از پروژه های مذکور در این شهرستان‌ها خواهیم بود.

استاندار لرستان افزود: جبران عقب‌ماندگی ها در بحث زیر ساخت‌های استان ارتباط مستقیمی با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها دارد و در همین رابطه به دنبال برنامه‌ریزی برای بالابردن سطح همکاری‌ها و بهره‌گیری از همه منابع موجود هستیم.

زیویار با اشاره به مفید بودن جلسه امشب با مدیر عامل بانک توسعه تعاون، خاطرنشان کرد: با توجه به گفت‌وگوهای صورت گرفته و گزارشات ارائه شده، مدیر عامل بانک توسعه تعاون کشور در خصوص تامین اعتبار جهت تکمیل تصفیه خانه های فاضلاب شهرستانهای کوهدشت و نورآباد قول مساعد داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بانک توسعه تعاون لرستان تهران بانک توسعه بانک توسعه تعاون کوهدشت و نورآباد تصفیه خانه تامین اعتبار آب و فاضلاب مدیر عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۹۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار

سرپرست امور آب شهرستان ری، گفت: ۶ کیلومتر از کانال‌های آب شهرستان ری با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان ایمن‌سازی شده، اما ادامه ایمن‌سازی نیازمند حمایت مراجع شهرستانی و استانی در راستای تأمین اعتبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، بهروز صفا با بیان اینکه در محدوده شهرستان ری حدود 20 کیلومتر کانال انتقال آب وجود دارد که پساب را از تصفیه‌خانه جنوب تهران به سمت دشت ورامین و پاکدشت منتقل می‌کند، اظهار داشت: از این 20 کیلومتر حدود 2 کیلومتر از کانال زیرزمین و حدود 18 کیلومتر در سطح زمین قرار دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر با توسعه مراکز جمعیتی و اقتصادی شاهد رشد جمعیت در اطراف کانال‌ها بودیم این در حالی است که در زمان احداث فاصله کانال‌ها با مناطق شهری به میزانی بود که مشکل خاصی وجود نداشت، اما در حال حاضر باتوجه‌به توسعه شهرسازی این مسئله مشکلاتی را ایجاد کرده است.

سرپرست امور آب شهرستان ری با بیان اینکه متأسفانه از روی کانال‌ها رفت‌وآمد صورت می‌گیرد و همین مسئله مشکلاتی را ایجاد کرده است، گفت: در سال‌های اخیر شاهد حوادثی در این مناطق بودیم، شرایط موجود و حوادثی که تعداد آن روبه‌ افزایش بود، حوزه مدیریت استان را به سمت اخذ تصمیماتی برای مدیریت و ایمن‌سازی پیش برد.

صفا با بیان اینکه با تلاش مجموعه آب تهران بیش از 6 کیلومتر روی کانال‌ها ایمن‌سازی انجام و عدد ریالی 25 میلیارد تومان برای این کار هزینه شده است، ابراز داشت: استمداد امور آب از مراجع شهرستانی و استان به ویژه سازمان برنامه‌وبودجه در راستای تأمین اعتبار ادامه دارد.

وی با بیان اینکه پروژه ایمن‌سازی برحسب اولویت انجام شده است و این موضوع نیز به‌صورت جدی در آب تهران مطرح است، تصریح کرد: هر سال آب تهران باتوجه‌به منابع مالی که می‌تواند از محل‌های مختلف تأمین کند این پروژه را پیش می‌برد.

سرپرست امور آب شهرستان ری با بیان اینکه در سال‌های اخیر آب تهران طرحی را شروع کرده که جدا از موضوعات مطرح شده بود، گفت: خط لوله دوم پساب از تصفیه‌خانه فاضلاب تهران را استارت زدیم که با تکمیل این طرح که خط لوله‌ای به طول 36 کیلومتر به قطر 2.8 متر است، بخش عمده‌ای از آبی که در کانال جریان دارد را منتقل خواهیم کرد و تا حدود زیادی از مشکلات حال حاضر برطرف خواهد شد.

سرپوشیده شدن کانال آب ری ـ ورامین اولویت دادستانی ری است

وی افزود: بخش عمده این طرح انجام شده و تنها سه کیلومتر بنابه مشکلاتی باقی‌مانده که با رفع مشکلات این پروژه به نتیجه خواهد رسید اما تا آن زمان نیز سعی داریم با ایجاد پروژه‌های ایمن‌سازی مشکلات و چالش‌ها را کاهش دهیم.

صفا با بیان اینکه حفظ جان مردم و ایمنی در الویت پروژه‌های آبی قرار دارد و در این راستا و برحسب ضرورت برنامه‌هایی را در نظر داریم، خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات صورت‌گرفته ایمن‌سازی کامل کانال صورت‌گرفته است و برحسب الویت برای مابقی کانال‌ها نیز کار را پیش خواهیم برد و با راه‌اندازی خط لوله مشکل به طور کامل برطرف می‌شود و در زمینه تأمین بودجه به‌منظور ایمن‌سازی نیز نیازمند تمیهداتی در سطح شهرستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم یک ماهه به تکمیل تصفیه خانه پساب مشگین شهر
  • اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم
  • دلیل توقف واحدهای تولیدی و نیمه‌تمام لرستان کمبود اعتبار است
  • مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های آبفا درمازندران
  • ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار
  • ۶۰۰ هزار مترمکعب تصفیه خانه وارد مدار شد/آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا
  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • تکمیل طرح های راهداری مرکزی نیازمند ۸۶۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • روزنامه‌نگاران رکن اصلی جهاد تبیین هستند
  • استاندار ایلام: تصفیه‌خانه آب ملکشاهی تا خرداد تکمیل شود