Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در فاز اول با تعداد 234 روستا، در فاز دوم با تعداد 453 روستا و نهایتاً در فاز سوم با تعداد 118 روستا قراردادی به ترتیب در سال‌های 1397، 1398 و 1400 با مجریان برای تدوین کار تدوین اسناد توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی منعقد کرده است.

حمید جهانشاهی، امروز دوشنبه 13 تیر به رسانه‌های گروهی اظهار کرد: جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به منظور تصمیم‌گیری، تصویب، هدایت و نظارت در امور برنامه‌ریزی و بودجه استان‌ها در چارچوب برنامه‌ها و سیاست‌های کلان کشور با اعضای مندرج در قانون به ریاست استاندار تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰، شش جلسه و از ابتدای سال ۱۴۰۱، دو جلسه از شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برگزار شده است، بیان کرد: توزیع اعتبارات استانی به تفکیک شهرستان، برنامه عملیاتی ۱۴۰۰ دستگاه‌های اجرایی استان، اولویت‌های پژوهشی استان در سال ۱۴۰۰، توزیع اعتبارات بند (۳) جدول (۱۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، توزیع اعتبارات رفع محرومیت از مناطق کم برخوردار، توزیع باقیمانده اعتبارات بند (ه) تبصره (۹) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و پیگیری مصوبات سفر ریاست محترم جمهوربه استان اهم مواردی است که در شش جلسه شورای برنامه‌ریزی استان در سال ۱۴۰۰ به آن پرداخته شده است. 

جهانشاهی اظهار کرد: مهم‌ترین موضوع مورد بررسی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۰، نحوه اجرایی شدن مصوبات سفر ریاست محترم جمهور به استان و ضرورت انجام اقدامات لازم در این خصوص بود که در چهارمین جلسه شورا به آن پرداخته شده‌ است.

 دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه جاری با اهم دستورکارهای برنامه‌های کمی استان به منظور تحقق رشد هشت درصدی در سال ۱۴۰۱، معرفی الگوی توزیع اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان در سال ۱۴۰۱ و شاخص‌های مرتبط با آن، عملکرد پروژه‌های اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی استان و نتایج طرح نیروی کار سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرده است.

وی افزود: دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۱ نیز در تاریخ ۲۸ خرداد ماه جاری با اهم دستور کار تصویب سهم شهرستان‌ها از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان در سال ۱۴۰۱ و تصویب سهم نهادهای ذیربط از تسهیلات جزء (۲) بند (ب) قانون بودجه ۱۴۰۱ کشور برگزار شده است.

پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهور به استان

جهانشاهی با اشاره به سومین سفر استانی ریاست جمهور به خراسان‌جنوبی در ۱۹ شهریور سال ۱۴۰۰، تصریح کرد: این سفر آثار و برکات خوبی برای استان خراسان جنوبی به همراه داشته است. 

وی ادامه داد: احداث خط انتقال سوخت به استان، تکمیل راه‌آهن، دوبانده کردن جاده‌ها، توسعه بخش کشاورزی به‌ویژه کشت گلخانه، حل و فصل مسائل واحدهای تولیدی و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها، تشکیل ستاد احیا و مرمت و مدیریت قنوات از جمله مهمترین مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهور به استان است.

وی گفت: در ماه‌های اول پس از سفر رئیس‌جمهور به استان ستاد پیگیری مصوبات سفر شکل گرفته است و در مرحله اول بیش از شش هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی برای ۸۳ پروژه ۱۹ دستگاه اجرایی استان تصویب شده که تاکنون حدود هزار میلیارد تومان در ۹ مرحله تخصیص پیدا کرده است.

جهانشاهی با اشاره به دیدار با نماینده تام الاختیار سازمان برنامه و بودجه کشور که در معیت استاندار خراسان جنوبی در محل نهاد ریاست جمهوری انجام شده است، بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و الحاق متمم، حجم اعتبارات مصوبات سفر در مرحله دوم، هفت هزار و دویست میلیارد تومان افزایش یافت. 

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان جنوبی افزود: عمده اعتبارات متمم با اولویت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام بخش‌های راه، آب، بهداشت و درمان، صنعت، آموزشی و امنیتی است.

جهانشاهی با اشاره به مصوبات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۰، گفت: اعتبارات هزینه‌ای استان در قالب اعتبارات هزینه‌ای استانی و ردیف‌های مختلف در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۵۶۷۵ میلیارد ریال و مبلغ ۵۶۰۶ میلیارد ریال تخصیص بین ۲۳ دستگاه اجرایی استان خراسان جنوبی در قالب موافقتنامه‌های هزینه‌ای تنظیم و پس از بررسی و تأیید طی مراحل مربوطه، مبادله شده است. 

وی افزود: علاوه بر تأمین اعتبار حقوق و واریزی مستمر و سایر پرداخت‌های پرسنلی و غیر پرسنلی در دستگاه‌های اجرایی، تأمین اعتبار برای تبدیل وضعیت استخدامی تعداد ۲۲۹ نفر از کارکنان ایثارگر دستگاه‌های اجرایی استان، تأمین اعتبار تعداد ۱۵۴ نفر نیروی جدیدالاستخدام، تأمین پاداش پایان خدمت و مانده مرخصی ۴۱۶ نفر بازنشستگان سال ۱۳۹۹ دستگاه‌های اجرایی در طول سال۱۴۰۰ صورت پذیرفته و در راستای تحقق بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد نیز اقدامات مهمی انجام گرفته است.

وی در خصوص اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای بیان کرد: این اعتبارات در قالب اعتبارات استانی و ردیف¬های مختلف بالغ بر ۱۷۸۹۱ میلیارد ریال مصوب و مبلغ ۱۰۱۸۰ میلیارد ریال تخصیص بین ۲۶۹۷ پروژه در قالب ۵۲۸ موافقتنامه استانی و ۱۸ موافقتنامه استانی ویژه تنظیم و پس از بررسی و تأیید طی مراحل مربوطه، مبادله موافقتنامه انجام شده است.

وی بیان کرد: اعتبارات تسویه بدهی‌های دولت به اشخاص حقیقی و حقوقی تعاونی و خصوصی که بالغ بر ۳۷۱ میلیارد ریال برای طرح‌های استانی و استانی ویژه است که تخصیص این اعتبارات ۱۰۰ درصد نقدی است؛ از محل اعتبارات محرومیت زدایی موضوع جزء (۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور بالغ بر ۸۰۵ میلیارد ریال ابلاغ گردیده که تخصیص اعتبار مذکور مبلغ ۴۰۲ میلیارد ریال است.

طرح تدوین برنامه‌های توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان 

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تدوین اسناد توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: استان خراسان جنوبی دارای ۹۱۷ روستای بالای ۲۰ خانوار است که شمول قراردادهای منعقده قرار گرفته‌اند و از سوی مجریان در حال انجام است. 

جهانشاهی تصریح کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در فاز اول با تعداد ۲۳۴ روستا، در فاز دوم با تعداد ۴۵۳ روستا و نهایتاً در فاز سوم با تعداد ۱۱۸ روستا قراردادی به ترتیب در سال‌های ۱۳۹۷، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ با مجریان برای تدوین کار تدوین اسناد توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی منعقد کرده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون عملیات اجرایی فاز سوم تا حدود ۹۵ درصد انجام شده و برنامه‌ها در حال بررسی از سوی ناظر است، تصریح کرد: هدف از استقرار میز خدمت، ارتقای کیفیت خدمت رسانی، دریافت خدمات فارغ از زمان و مکان، سرعت، دقت و افزایش سطح رضایت مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی است.

جهانشاهی اظهار کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ از مجموع ۲۱۱۵ خدمت و زیرخدمت قابل ارائه به ارباب رجوع یا کسب و کارها در ۴۷ دستگاه اجرایی استان، ۱۳ درصد خدمات در میزخدمت حضوری، ۶۶ درصد در میزخدمت الکترونیک، ۱۵ درصد خدمات در میزخدمت ترکیبی و ۶ درصد خدمات از طریق مراجعه به واحد داخلی ارائه شده است.

وی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در سال ۱۴۰۰ موفق به راه‌اندازی سامانه زیر ساخت اطلاعات مکانی (sdi) در سطح هشت دستگاه اجرایی استان شده و آنها را به ژئوپرتال ملی متصل کرده است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته در حوزه پژوهش نیز یک میلیارد و دویست میلیون تومان برای انجام ۱۳ طرح پژوهشی مصوب شورای برنامه-ریزی و توسعه استان به دستگاه‌های اجرایی ذیربط ابلاغ شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی برنامه ریزی استان دستگاه اجرایی استان دستگاه های اجرایی استان در سال ۱۴۰۱ استان در سال ۱۴۰۰ توزیع اعتبارات جمهور به استان خراسان جنوبی میلیارد ریال قانون بودجه مصوبات سفر برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه استان یزد، جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه (طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه ۹۰ شمسی سخن گفت.

رحمانی با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متأسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگ‌تر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جز اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

در ادامه این نشست افشین کسالائی، معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

کد خبر 747957

دیگر خبرها

  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳