Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان معاون بهره‌برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از ۳۰۰ کیلو وات نیروگاه خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب جدید در حال احداث در مراکز صنعتی این استان خبر داد.

حمید طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تاکنون چهار نیروگاه خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب با مجموع ۳۶۰ کیلو وات در مراکز صنعتی استان احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته  و ۳۰۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب جدید در مراکز صنعتی استان نیز در حال احداث است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به تعداد ۸ نیروگاه خورشیدی  تاسیس و به بهره برداری رسیده تجاری در سطح استان همدان با مجموع ظرفیت کل ۴۸.۹ مگاوات گفت: از این تعداد نیروگاه خورشیدی تاسیس و بهره‌برداری شده تجاری ۶ نیروگاه با سرمایه گذاری خارجی به مجموع ۴۶.۹ مگاوات و دو نیروگاه یک‌مگاواتی با سرمایه گذاری داخلی به مجموع ظرفیت دو مگاوات است.

طهماسبی افزود: علاوه بر آن برای افزایش راندمان نیروگاه‌های گازی نیز در استان همدان تعداد چهار نیروگاه مقیاس کوچک گاز سوز (DG،CHP)با مجموع ظرفیت ۱۷.۷ مگاوات در سطح استان تاسیس و بهره برداری شده که مجموع ظرفیت نیروگاه‌های مقیاس کوچک به بهره برداری رسیده استان برابر ۶۶.۶ مگاوات است.

وی همچنین تصریح کرد: به منظور تشویق مشارکت مشترکین دارای انشعاب برق نیز در استان،شرکت توزیع با انعقاد قرارداد خرید تضمینی ۲۰ سال با مشترکین به نمایندگی از سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری‌ برق (ساتبا )دارای ۱۰۰ قرار داد به مجموع ظرفیت ۱۶۲۵ کیلووات با مشترکین بوده که ۵۷ نیروگاه خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب با مجموع ظرفیت ۱۰۱۵ کیلو وات بهره برداری شده است.

طهماسبی ادامه داد: بهره برداری از نیروگاه‌های کوچک و تجدید پذیر در شرکت توزیع نیروی برق استان سبب شده ۳.۶۱ درصد از کل انرژی الکتریکی مصرفی استان در سال ۹۹ و ۳.۵۹ درصد از کل انرژی الکتریکی مصرفی استان در سال ۱۴۰۰ توسط نیروگاه‌های مقیاس کوچک گازی و تجدید پذیر موجود در استان تامین شود.

وی  همچنین افزود: پنج شرکت نیز برای سرمایه‌گذاری در استان موفق به دریافت پروانه احداث نیروگاه خورشیدی از سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتیا) به مجموع ۳۰ مگاوات شده‌اند که در حال انجام مکاتبات اداری و بسترسازی های لازم برای تغییر کاربری، تاییدیه اتصال به شبکه و قرارداد خرید برق هستند.

وی گفت:با توجه به همزمانی پیک تولید نیروگاه‌های خورشیدی با پیک‌بار شبکه سراسری، این نیروگاه‌ها می‌توانند از نقش بسزایی در تولید برق در پیک‌بار شبکه داشته باشند و این در حالیست که در زمان حادث شدن پیک بار تابستان ۱۴۰۰ در استان همدان،۶ درصد از توان تحویلی به استان توسط نیروگاه‌های مذکور تولید شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نيروگاه خورشيدي پیک بار تابستان استانی اقتصادی سرمایه گذاران مراکز صنعتی بهره برداری مجموع ظرفیت استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، به زودی پروژه احداث تأسیسات و خط لوله ۱۴ اینچ تبریز - خوی و ارومیه وارد فاز بهره‌برداری می‌شود.

این پروژه، شامل احداث خط لوله ۱۴ اینچ تبریز به ارومیه از طریق شمال دریاچه ارومیه، خط انشعاب ۱۰ اینچ خوی، احداث تلمبه‌خانه‌های تبریز و سلماس، و پایانه‌های ارومیه و خوی است که با هدف انتقال انواع فرآورده‌های نفتی به ظرفیت روزانه ۶۵ تا ۱۰۰ هزار بشکه طراحی شده است.

پیشرفت کلی این طرح که در قالب تأمین کالا و اجرا (PC) با مدیریت شرکت ملی مهندسی ساختمان نفت ایران به اجرا در آمده، ۹۹.۲۲ درصد بوده و هم‌اکنون در مرحله نهایی و آماده‌سازی جهت تحویل به بهره‌بردار قرار دارد.

طول این خط در حد فاصل تبریز به ارومیه حدود ۲۲۰ کیلومتر و طول انشعاب آن حدود ۳۷ کیلومتر است.

شایان ذکر است که تولید و تأمین کالا و تجهیزات به کار رفته در این پروژه، بر عهده شرکت‌های داخلی بوده و زمینه اشتغال سالانه ۱۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.

کد خبر 6085536 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره برداری از ۷ طرح برق رسانی درچهارمحال و بختیاری
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • اجرا و بهره‌برداری از ۷ طرح برق‌رسانی در چهارمحال‌ و بختیاری
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان