Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا حیدری کرد زنگنه به الف گفت:  چند سال قبل در سفری به هنگ کنگ برای بازدید از سامانه مودیان این کشور مشاهده کردم که از همه بخش ها به این سامانه اطلاعات وارد می شد. یعنی، اطلاعات کافی و جامع در اختیار این سامانه قرار می گرفت و همه چیز شفاف بود. یعنی هر چه اطلاعات دقیق تر و شفاف ترباشد، وصول مالیات هم راحت تر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی بیان کرد: در بحث مالیات ستانی دولت ها باید قبل از هر تصمیمی به شرایط اقتصادی موجود کشور نگاه کنند. من با اخذ مالیات مخالف نیستم، بلکه تاکید دارم که ضروری است، چرا که مالیات ابزارسیاست های مالی دولت است. البته ابزار درآمد خزانه هم هست اما مهمترین نقش مالیات، ابزار سیاست های مالی است. پس مالیات شاهرگ حیاتی دولت ها محسوب می شود. 

رییس اسبق سازمان خصوصی سازی در ادامه ابراز کرد: مالیات ستانی شرایط خاصی دارد که دولت ها باید قبل از هر اقدامی برای اخذ مالیات به این موارد دقت کنند. اینکه سیاست های مالی انبساطی یا انقباضی است، بررسی شرایط اشتغال، تورم و رشد اقتصادی باید در بحث مالیات ستانی در نظر گرفته شود. برای وصول مالیات ابزارهایی نیاز است که دولت باید آنها را فراموش نکند.

کرد زنگنه در پاسخ به این سوال که آیا وجود سامانه ای چون مودیان مالیاتی می تواند از فرار های مالیاتی جلوگیری کند؟ نیز گفت: قطعا هوشمند سازی می تواند جلوی فرارها را بگیرد اما وقتی اقتصاد شفاف نباشد،وقتی سیستم ها هوشمند نباشند و در نبود دولت الکترونیک کارآمد،دفاتر مغشوش و حسابرسی آشفته قطعا باید منتظرفرارمالیاتی باشیم.

وی افزود: اگر کشوری اقتصاد خوب و شفافی نداشته باشد، نمی تواند مالیات بگیرد. اگر در اروپا و آمریکا دولت ها خوب مالیات می گیرند، به دلیل شفاف بودن اقتصاد است . به عنوان مثال در کشور آلمان به دلیل هوشمند بودن سیستم مالیات ستانی و نظارت دولت، یک سنت بدون نظارت دولت این کشور جابجا نمی شود. در حالی که در ایران در اقتصاد یله و غیر شفاف که معلوم نیست خصوصی است یا دولتی چگونه انتظار مالیات ستانی و یا نبود فرار مالیاتی می توان داشت؟

کرد زنگنه همچنین بیان کرد: در اکثر کشورهای دنیا مالیات بر محور خانواده است نه فرد. به عنوان مثال در انگلیس مالیات فرد متاهل با مجرد، متاهل بدون فرزند با دارای بچه متفاوت است . سرپرست خانواده در قبال همسرش معافیت مالیاتی دارد. یا در آلمان از کنار درآمدهای مالیاتی به افراد دارای فرزند معلول در صورت نگهداری در خانه 550 یورو پرداخت می شود. 

رییس اسبق سازمان امور مالیاتی در خصوص هوشمند سازی نظام مالیاتی ایران با بیان اینکه فقط 50درصد اقتصاد در دست دولت است و این کار دولت را برای مالیات ستانی کوتاه می کند، گفت: اینکه دولت در شرایطی کنونی همین مقدار مالیات را نیز وصول می کند، باید تبریک گفت. چرا که اطلاعات شفاف ندارد. اگر سامانه مودیان بتواند این اطلاعات را شفاف کند، قطعا شرایط اخذ مالیات توسط دولت تغییر می کند در عین حال عدالت مالیاتی نیز برقرار می شود.

رییس اسبق سازمان امور مالیاتی در پایان نیز درباره این مساله که سیستم نظارت های بانکی نیز چندان شفاف نیست افزود: به عنوان مثال تراکنش های بانکی بر خلاف ادعای برخی که می گویند، شفاف است، اصلا هم شفاف نیست. پس تا زمانی که این اطلاعات شفاف نشده و در یک جا تجمیع نشود و اداره مالیات به صورت کامل به این اطلاعات دسترسی نداشته باشد، نمی توان به تغییر سیستم مالیاتی گیر کشور امیدوار بود.

منبع: الف

کلیدواژه: رییس اسبق سازمان مالیات ستانی دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۰۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید مدیرعامل بانک ملی ایران بر تربیت نیروی جوان و متخصص، انتصابات شفاف و کارآمد و معیشت کارکنان در سال جاری

امتداد- با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل و دیگر مدیران ارشد بانک ملی ایران و همچنین بیش از 1800 تن از همکاران جدید، مراسم اختتامیه دوره های توجیهی شغلی بدو خدمت ویژه کارکنان جدید الاستخدام بانک برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران در این مراسم با بیان این که با همت، شفافیت در امور و کارگروهی تمام عیار در بانک زمینه ورود و استخدام همکاران جدید فراهم شد، افزود: با توجه به کسری کادر در بانک، استخدام نیروهای تازه نفس طی یک فرآیند در کوتاه ترین زمان ممکن به بهترین نحو  انجام شد.

وی در ادامه به بانک ملی ایران به عنوان یک بانک پیشرو و پیشگام در نظام بانکی کشور اشاره کرد و گفت: فعالیت و کارکردن در بانک ملی ایران یک افتخار است که امروز این توفیق نصیب شما شده و شما عزیزان باید به عنوان یک امانتدار و میراث دار  ، با تعامل، برخورد مناسب، انجام امور محوله، وظایف ذاتی خود را که به خوبی درجهت خدمات بهینه به مشتریان ، نگهداری و حفظ این امانت کوشا باشید.

دکتر نجارزاده با بیان این که مطلب افزود: بانک ملی ایران با ۹۵ سال قدمت و خدمت ، بیش از ۵۳ میلیون مشتری در سراسر کشور را به عنوان میراث بزرگ و گران بها که با تلاش گذشتگان به دست آمده است را   امروز به دست شما سپرده است و انتظار می رود این امانت را با تلاش و کوشش حفظ و توسعه دهید.

وی به غیرحضوری شدن عمده خدمات بانک اشاره کرد و گفت: از سال گذشته با یک کار گروهی و برنامه ریزی منسجم و هماهنگ عمده خدمات بانک غیرحضوری شد و توانستیم مراجعات مشتریان به شعب را در حد قابل توجهی کاهش دهیم.

مدیرعامل بانک ملی ایران در بخش دیگری از سخنانش در این مراسم به یادگیری پیوسته و آموزش مستمر کارکنان اشاره کرد و گفت: آموزش هدفمند و کاربردی در بانک، برای همکاران موجب موفقیت، تغییر و تحولات خوبی خواهد شد.

تربیت نیروی جوان و متخصص، انتصابات شفاف و کارآمد و معیشت کارکنان در بانک از دیگر موضوعاتی بود که دکتر نجارزاده در این مراسم به آن پرداخت و تاکید کرد: همه کارکنان باید بدانند که مسیر شغلی و انتصابات در بانک شفاف است و با توانمندی، دانش کافی و وجود تجربه بی شک ارتقاء خواهند یافت.

وی در خاتمه این مراسم موفقیت های بانک در سال گذشته را قابل توجه دانست و تصریح کرد: بانک در سال گذشته با کمک نیروهای نخبه و بانکداران خبره خود بعد از سال ها توانست سهم خوبی از بازار را کسب کند و با افزایش سرمایه و مدیریت دارایی و بدهی جایگاه بانک را مجدد در نظام بانکی ارتقاء دهد.

در این مراسم کارگروهی با حضور مدیران ارشد بانک برگزار شد که در این کارگروه به تشریح، بیان مسائل و بررسی موضوعات مربوطه پیرامون امور بانک و همکاران جدید الاستخدام پرداخته شد .

گفتنی است، اهداء و درج نشان بانک به کارکنان جدید توسط مدیران ارشد بانک  بخش های پایانی این مراسم بود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دریافت نیمی از مالیات‌ها از یک درصد افراد پردرآمد
  • وصول ۹۸۴ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در سال گذشته
  • کیفیت و پایداری درآمد‌های مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است
  • کیفیت و پایداری درآمدهای مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است
  • شناسایی ۲.۷ میلیون پرونده جدید مالیاتی در کشور
  • وصول۹۸۴ همت مالیات وعوارض در۱۴۰۲/محاسبه سیستمی۴میلیون پرونده
  • پرداخت ۵۰ درصد از مالیات از یک درصد مودیان
  • پایداری درآمدهای مالیاتی و رضایت مردم اولویت نظام مالیاتی است
  • تاکید مدیرعامل بانک ملی ایران بر تربیت نیروی جوان و متخصص، انتصابات شفاف و کارآمد و معیشت کارکنان در سال جاری
  • مقابله با فرار‌های مالیاتی با قدرت دنبال می‌شود